فیلم کامل اظهارات کارشناس برنامه طبیب در مورد آرتروز و نماز با واکنش ها به صحبت های پزشک کارشناس برنامه طبیب درباره ارتباط ارتروز و نماز خواندن را در این صفحه ببینید.
اظهارات کارشناس برنامه طبیب در مورد آرتروز و نماز
روز گذشته برنامه طبیب از شبکه سوم سیما پخش شد که حواشی زیادی را به همراه داشت
آقای کارشناس در اظهارات جنجالی خود نماز خواندن را یکی از دلایل ارتروز دانست و گفت که این بیماری در کشور های اسلامی بسیار بیشتر از کشورهای اروپایی است که دلیل این امر نماز خواندن میباشد.
این صحبت های آقای کارشناس با واکنش های تندی رو به رو شد.
این اظهارات باعث شد که برنامه طبیب تا اطلاع ثانوی توقیف شود.
معاونت سیما در پى این اتفاق غیر قابل توجیه در انتن زنده، ضمن عذرخواهى از عموم مخاطبان،پخش برنامه طبیب را به دلیل ضعف و قصور دست اندرکاران برنامه تا اطلاع ثانوى با هدف اصلاح رویه هاى خلاف ضوابط متوقف مى کند.
پیمان طالبی مجری برنامه بوده که تجارب بسیار زیادی در زمینه دینی دارد و اینکه چرا در پاسخ به اظهارات کارشناس توضیحاتی ارائه نداد از نکات عجیب این برنامه بود. باید ببینیم در آینده چه پیش خواهد امد و ایا برنامه پر مخاطب طبیب برای همیشه توقیف خواهد شد یا خیر.
مسخرشودراوردین دیگه تایکی میاد حرف درست ومیزنه سری توقیف میکنید حالم ازاون کسایی که دارن این حرکات وانجام میدن وبرنامه روقط میکنن بهم میخوره عقب موندها