فیلم کامل / اکسید مس به رنگ سبز میسوزه معجزه امام حسین در عاشورا

کلیپ سوختن اکسید مس به رنگ سبز باعث شده که برخیها گمان کنند معجزه ای رخ داده است! این ویدیو در شبکه های اجتماعی بازتاب گسترده ای را به همراه داشته است و برخی از کاربران هنوز معتقد هستند این اتفاق یک معجزه است. به هر حال با فرا رسیدن ایام محرم برخی از کاربران سعی میکنند از این فضا استفاده کرده و برای پیج های خود فالوئرهایی را به دست آوردند.

فیلم کامل / اکسید مس به رنگ سبز میسوزه معجزه امام حسین در عاشورا

برخی اوقات نداشتن اطلاعات علمی باعث میشود برخی اتفاقات و پدیده ها را به معجزه بدانیم گذشته های دور شاهد این چنین مواردی بوده ایم زمان خورشید گرفتگی و یا ماه گرفتگی در دوران بسیار دور و عدم آگاهی مردم از علت این پدیده باعث میشد که مردم آن را به معجزه و اتفاقات غیبی قلمداد کنند.

ویدیویی در شبکه های اجتماعی منتشر شده که دیگ غذایی روی آتش قرار رفته است و سوخت ناشی از آن به رنگ سبز درامده است افراد حاضر در اطراف این دیگ گمان میکنند که این اتفاق بر اثر معجزه خ داده است!

وقتی که اکسید مس به رنگ سبز میسوزه

البته از معجزه های محرم و امام حسین علیه السلام ویدیوهای زیادی منتشر شده است که از معجزه های سالار شهیدان هیچ شکی وجود ندارد اما در ویدیویی که در این صفحه منتشر شده صرفا یک واکنش شیمیایی که حاضر سوزانده اکسید مس است که به رنگ سبز درامده است که با توجه به غذای نذری در ایام محرم این شائبه را به وجود آورده که معجزه ای رخ داده است.

معجزات امام حسین علیه السلام بسیار زیاد بوده است و بیماران فراوانی را شفا داده که پزشکان از معالجه آنان عاجز بوده اند.

امام باقر علیه السلام فرمود: پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم در خانه ام سلمه بود وبه او سفارش نمود که کسی نزد آن حضرت نیاید حضرت حسین در آنوقت خردسال بود وارد شد. ام سلمه نتوانست جلو او را بگیرد ولی دنبالش آمد. دید حسین علیه السلام روی سینه آن حضرت است و آن جناب گریه می کند و چیزی در دست دارد و ان را می بوسد.

پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: ای ام سلمه! این جبرئیل است که به من خبر می دهد این حسین کشته می شود و این خاکی است که روی آن به شهادت می رسد آن را نزد خود نگهدار چون تبدیل به خون شد بدان حبیبم کشته شده است.

محرم اولین ماه در سال هجری قمری است که قوم عرب حتی قبل از ظهور اسلام آن را محترم می پنداشتند. اعراب جنگ و خونریزی را در مام محرم حرام می دانستند. تحریم جنگ در این ماه، یکی از راه‏های پایان دادن به درگیری های طولانی اعراب و فرصتی برای دعوت به صلح بود. این سنت تا زمان ظهور اسلام همچنان پابرجا بود و پس از تائید دین اسلام نیز به عنوان یک قانون برای مسلمانان قرار داده شد. اما در محرم سال 61 ه.ق، حاکم و سپاه جاهل بنی امیه، حرمت این ماه را شکستند و در جنگ با امام حسین (ع) و یارانش، آنها را به شهادت رساندند.

محرم قبل امام حسین

تا قبل از سال 61ه.ق، اعراب به روز نهم محرم، تاسوعا و به روز دهم محرم، عاشورا می گفتند. باید توجه داشت که معنا و مفهوم روز تاسوعا و عاشورا ارتباطی به واقعه کربلا و مصائب و شهادت امام حسین (ع) و یارانش ندارد. این روزها در فرهنگ شیعی به دلیل شهادت امام و یارانش، به بزرگترین مراسم عزاداری تبدیل ده است.

البته پیش از واقعه کربلا، هم پیامبر اسلام (ص)، هم حضرت علی (ع) و برخی از پیامبران پیشین، شهادت امام حسین (ع) را در کربلا پیشگویی کرده بودند. امام حسین (ع) نیز شهادت خود را پیشگویی کرده بود. ( بحارالانوار، ج 44، ص 223 و ص 250)

 

یک نظر

  1. تو هم ور نزن یکی ازاون معجزاتو بگو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *