بیوگرافی رشید مسجدی قهرمان پرتاب وزنه پارالمپیک +علت فوت

بیوگرافی کامل رشید مسجدی

رشید مسجدی (Rashid Masjedi) قهرمان پرتاب وزنه جهان متولد ۱۳۶۹ در اصفهان بوده و در سن ۳۴ سالگی بر اثر سرطان زبان در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ درگذشت

ایشان در سال 1392 به دلیل تصادف ضایعه نخاعی در مهره‌های کمرش پیدا کرد و معلول شد.

بیوگرافی رشید مسجدی قهرمان پرتاب وزنه پارالمپیک +علت فوت

رشید مسجدی بر روی زبانش یک غده وجود داشت که در بیمارستان میلاد تهران تحت عمل جراحی قرار گرفت اما متاسفانه به علت عفونت فوت کرد ایشان که از ناحیه پا دچار معلولیت بود در مسابقات پارالمپیک فعالیت می‌کرد و مدال‌های زیادی را به دست آورده بود او مدال طلای جهان را در کارنامه‌اش داشت وی رکوردار جهان بود.

رشید مسجدی کیست و اهل کجاست

در بیوگرافی رشید مسجدی آمده است او در سال ۱۳۶۹ در اصفهان به دنیا آمده بود ایشان در سال 1392 به دلیل ضایعه نخاعی و قطع‌شدگی در مهره‌های کمرش ویلچرنشین شد و معلولیت پیدا کرد اما تصمیم گرفت در مسابقات پرتاب وزنه فعالیت کند و خیلی زود توانست افتخارات زیادی در این رشته به دست آورد که مهمترین آنها مدال طلای پارالمپیک بوده است.

مرحوم رشید مسجدی در مسابقات پاراسیایی هانگژو توانسته بود مدال طلا را کسب کند و رکورد جهان را به نام خود ثبت کند.

سوابق

رشید مسجدی در سال 1396 فعالیت خود را در رشته پرتاب وزنه آغاز کرده بود و توانست در مسابقات کشوری مدال طلا به دست آورد.

او همچنین در مسابقات پاراسیایی مدال طلا را در کارنامه‌اش داشت.

بیوگرافی رشید مسجدی قهرمان پرتاب وزنه پارالمپیک +علت فوت

رشید مسجدی در مسابقات جهانی دارای مدال طلا بوده و رکورد جهانی را به نام خود ثبت کرده بود.

او به همراه برادرش مسیب حیدری در مسابقات پارالمپیک مدال طلا داشت و در مسابقات پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس سهمیه کسب کرده بود و امید صلی قهرمانی و مدال طلا برای ایران به شمار می‌آمد.

علت فوت

چند ماه پیش رشید مسجدی از ناحیه زبان احساس درد و سوزش می‌کرد تا اینکه به بیمارستان مراجعه کرده و پزشکان به او گفتند که دارای یک غده سرطانی بر روی زبانش است.

در نهایت او تصمیم گرفت و این غده از زبان او خارج شود اما سلول‌های سرطانی در سایر قسمت‌های دهان او سرایت کرده و به علت عفونت شدید تحت مراقبت‌های ویژه قرار گرفت و در نهایت در نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ درگذشت.

بیوگرافی رشید مسجدی قهرمان پرتاب وزنه پارالمپیک +علت فوت

علت معلولیت

رشید مسجدی در سال1392 در یک سانحه رانندگی از ناحیه گردن دچار ضایعه نخاعی و قطع‌شدگی در مهره‌های C5 و  C6 و C7 شد او قبلا فوتبالیست بود و در رده نونهالان بازی میکرد  اما سپس تغییر رشته دادم و به دلایل شخصی و بی‌محبتی مربیان به دنبال اسکی و تنیس رفت.

رشید مسجدی سخت کوش و پر تلاش بود

رشید مسجدی  بسیار پر تلاش و سخت کوش بود او میگفت تمریناتم را بلافاصله پس از بازگشت از پاریس شروع کرده‌ام و اگر همه چیز طبق روال پیش برود، صددرصد رکورد بهتری می‌زنم تا بتوانم طلای پرتاب وزنه را بگیرم. در پرتاب دیسک هم امیدوارم به قهرمانی برسم، چون آشنایی با حریفانم در این ماده ندارم و فقط می‌دانم حریف اصلی‌ام علیرضا مختاری است.

او برای حضور در مسابقات المپیک پاریس گفته بود هر ورزشکاری دوست دارد رکورد خودش را ارتقا دهد، اما گاهی اوقات شرایط فراهم نمی‌شود یا کم و کاستی در تمرینات و آمادگی روحی به وجود می‌آید که نمی‌تواند عملکرد مورد نظر را داشته باشد. با این حال امیدوارم این افزایش رکورد را داشته باشم. آرزویم است که بتوانم در پارالمپیک هم مدال طلا بگیرم.

فلکه‌ای به نام دروازه شیراز در اصفهان داریم. آنجا در حال احداث مترو بودند و البته ایمنی این فلکه در حد صفر بود. قبل از من هم یک ماشین در آنجا به پایین پرتاب شده بود، بعد از من هم یک ماشین دیگر سقوط کرد. این فلکه خیلی تلفات گرفت که یکی از آنها من بودم و در نهایت ساخته شد. اگر ایمنی رعایت می‌شد، حداقل سقوط نمی‌کردیم و با دیواره بتونی برخورد می‌کردیم.

ماجرای تصادف و خانه نشینی

رشید مسجدی میگفت نزدیک به 3 سال هم در خانه و در دستگاه ایزوله بودم و خیلی اذیت شدم. از مهر 92 تا 27 اسفند همان سال در بیمارستان بودم و 47 روز هم به کما رفتم. بعد از مرخص شدن، یکی از ریه‌هایم را به طور کامل از دست دادم و بعد از پیگیری‌های بسیار در خانه، 30 درصد از توانایی آن ریه از بین رفته، بازگشت. همچنین 2 سال و 8 ماه در اتاق ایزوله و تنفس مصنوعی بودم. 8 عمل جراحی روی من انجام شد که شامل عمل ریه، روده و …  می‌شد.

همچنین ببینید

بیوگرافی مهدی اولاد پرتاب وزنه و همسرش

بیوگرافی حامد امیری پرتاب نیزه و وزنه قهرمان پارالمپیک

بیوگرافی حسین رسولی پرتاب دیسک کیست

تنفس مصنوعی پس از 3 سال از من جدا شد و کم کم خودم نفس کشیدم. در واقع پس از بیش از 3 سال آفتاب بیرون را دیدم. در طول این سال‌ها زخم بستر داشتم که تا سال 1400 همراه من بود، ولی در نهایت با سبقه ورزشی که داشتم، با همان شرایط کم کم تمریناتم را شروع کردم. وقتی دکتر تأییدیه داد که می‌توانم ورزش را شروع کنم، سه رشته را برای خودم انتخاب کردم؛ شنا، تیراندازی و پرتاب وزنه. در تیراندازی تعادل لازم را به دلیل شرایط مهره‌های گردن نداشتم و به این نتیجه رسیدم که شرایط فعالیت در این رشته را ندارم. سپس به سمت شنا رفتم و اتفاقاً وضعیتم خوب بود، ولی با توجه به شرایط زخم بستر که داشتم، حضور در استخر برایم ضرر داشت؛ چون کلر داخل آب باعث آسیب به زخم می‌شد که این موضوع مربوط به سال 95 بود.

 

یک نظر

  1. زهرا عابدی

    اتفاقا در همین مکان که اصلا حتی یک نوار زرد خطر هم نداشت برادر ۲۳ ساله ام سقوط کرد و فوت شد کاش ایمنی در اینجا مهم بود تا عزیزانمون پر پر نمیشدند😭

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *