بیوگرافی فریدون دائمی دوبلور کیست از ایران تا آمریکا +علت درگذشت و فوت

فریدون دائمی دوبلور کیست و اهل کجاست

فریدون دائمی دوبلور و صداپیشه متولد 1324 در تهران بوده که 14 دی 1402 در آمریکا در سن 82 سالگی درگذشت او کار دوبلوری را در سال 1343 شروع کردهبود و سالها به عنوان گوینده و برنامه ساز و دوبلور فعالیت میکرد اما در دهه هشتاد تصمیم گرفت ایران را به مقصد آمریکا ترک کند.

بیوگرافی فریدون دائمی دوبلور کیست از ایران تا آمریکا +علت درگذشت و فوت

بیوگرافی فریدون دائمی

فریدون دایمی در سال ۱۳۲۴ در تهران به دنیا امده است و در سال 1343 در عرصه گویندگی کار خود را آغاز کرد او بعد از بعد نقلاب حضور کم رنگ تری در عرصه دوبله داشت.

فریدون دائمی از اوا های ماندگار در هنر دوبلاژ:گویندگی به جای جین هکمن در بانی و کلاید-راوی در چگونه غرب تسخیر شد و همچنین اسپنسر تریسی-مدیریت دوبلاژ سرت بدزد احمق و….

سوابق

فریدون دائمی که از برجسته ترین سرپرستهای گفتار فیلم بود، درخصوص گویندگی نیز مهارت و شهرت اصلی وی در “گفتار متن” آثار سینمایی و “آنونس” فیلم بود، و صدای خاص و زیبایش همیشه در اذهان باقیست.

بیوگرافی فریدون دائمی دوبلور کیست از ایران تا آمریکا +علت درگذشت و فوت

از سالهای طلائی فیلم های دوبله شده هالیوودی، که همزمان با تهران، نیویورک، پاریس و لندن روی پرده می رفتند و صدای دلنشین و پرقدرت اش را در آنونس فیلمها، بقولی در بزودی ها و برنامه آینده ها می شنیدیم. دائمی همزمان در تلویزیون ملی هم فعالیت داشت و سالها بعد دوباره او را در رادیو تلویزیون های خارج دیدیم و سرانجام در مدیریت دوبلاژ فیلم ها وسریال ها، تا فریدون دائمی خستگی ناپذیر در جوانان رادیو و مجله جوانان گفتگو کردیم و با او به سالهای دور رفتیم و فراز و نشیب ها را طی کردیم تا به امروز و شهر فرشته ها رسیدیم.
می گوید بعد از اینکه دیپلم را گرفتم، قرار بود بروم دانشکده کشاورزی، که همان سال تلویزیون کانال 3 در ایران، برای برنامه هایش بدنبال گوینده بود من بدلیل علاقه به این کار، مراجعه کردم و بلافاصله هم قبول شدم ابتدا صدایم پشت دوربین بود، بعد هم آمدم جلوی دوربین و به گویندگی خبر پرداختم در آنجا یکی از دوستان صمیمی ام عباس اربابی از کارگردانان معروف تلویزیون همکاری با تلویزیون ملی را شروع کرده بود که مرا هم به آنجا برد و من در کادر گویندگان تلویزیون ملی در آمدم.

آثار

دست شیطان، (۱۳۶۰)
بنفشه زار، پرونده، خانه عنکبوت، (۱۳۶۲)
آن سفر کرده، حماسه مهران، هیولای درون، یاد، (۱۳۶۳)
زنگ اول، (۱۳۶۴)

علت درگذشت

فریدون دائمی در آمریکا به علت ایست قلبی درگذشت گفته میشود که او در روزهای پایانی زندگی اش نزد فرزندان خود در امریکا زندگی میکرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *