خروج و اختلاس عبدالله جاسبی + عبدالله جاسبی کیست؟ ماجرای فرار

خروج عبدالله جاسبی + عبدالله جاسبی کیست؟ ماجرای فرار به همراه جزئیات کامل را در ادامه این بخش از مجله شبونه مشاهده نمایید.

فرار عبدالله جاسبی واقعیت دارد؟

خبری در شبکه های اجتماعی منتشر شده که ایشان با مبلغی 42 برابر خاوری اختلاس کرده و از ایران فرار کرده است همین باعث شده که نام او در گوگل در روز 20 اسفند 98 بسیار پر سرچ شود!

خروج عبدالله جاسبی + عبدالله جاسبی کیست؟ ماجرای فرار

بعد از پیگیری های خبرگزاری های کشورمان مشخص شد که این خبر شایعه ای بیش نبوده و او در ایران بوده و خبری از اختلاس و فرار وی نیست.

گویا برخی از کانال های تلگرامی و پیج های اینستاگرامی برای جذب مخاطب گاهگاهی اقدام به ارسال اخبار کذب و شایعه میکنند تا بازار خود را داغ نگهدارند.

دکتر عبدالله جاسبی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس اسبق دانشگاه آزاد و عضو هیات امنا و مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرناپلاس، با تکذیب شایعاتی که طی چند روز گذشته در فضای مجازی از خروج او از کشور خبر داده‌اند، گفت: در ایران هستم؛ مشغول به امور فرهنگی و علمی و دلیلی بر ترک کشور نمی‌بینم.

دکتر عبدالله جاسبی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس اسبق دانشگاه آزاد و عضو هیات امنا و مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار ایرناپلاس، با تکذیب شایعاتی که طی چند روز گذشته در فضای مجازی از خروج او از کشور خبر داده‌اند، گفت: در ایران هستم؛ مشغول به امور فرهنگی و علمی و دلیلی بر ترک کشور نمی‌بینم.

خبرهای کذبی که در شبکه های اجتماعی توسط رسانه های معاند و ضدانقلاب برای بی اعتماد کردن مردم نسبت به نظام راه اندازی میشود که بعد از چند ساعت از تب و تاب می افتد

عبدالله جاسبی کیست؟

عبدالله جعفرعلی جاسبی در چهارم آذر ماه ۱۳۲۳ در تهران چشم به جهان گشود.

فرار عبدالله جاسبی واقعیت دارد؟ عبدالله جاسبی کیست؟

وی در سن ۷ سالگی به مدرسه اعتضاد واقع در سرچنبک نزدیک امامزاده یحیی وارد شد.

دوره متوسطه ۶ ساله خود را در هنرستان تهران گذراند و پس از گرفتن دیپلم، دوره کارشناسی خود را در هنرسرای فنی (دانشگاه علم و صنعت کنونی) در رشته مهندسی صنایع چوب و تزئینات داخلی ساختمان به پایان رساند

و با گرفتن مدرک کارشناسی و احراز رتبه نخست موفق به دریافت نشان و مدال درجه اول فرهنگ گردید. در سال ۱۳۴۵ پس از فراغت از تحصیل در دانشگاه علم و صنعت مشغول تدریس شد و در سال ۴۶ برای گذران دوره نظام وظیفه از طرح ۱۳ هفته‌ای اعضای هیئت علمی دانشگاهی استفاده کرد و ۱۳ هفته تابستان طرح خود را در پادگان فرح آباد تهران گذراند.

در آنجا با سایر نیروهای علمی و مذهبی از جمله دکتر عباسپور، مهندس باکری و تعداد دیگری از افراد که امروز مسئولیت‌های گوناگون در انقلاب دارند آشنا شد و با کمک آن‌ها در محل پادگان اقدام به برگزاری نماز جماعت و بحث و تحلیل مسائل دینی و سیاسی نمود./ منبع ویکی پدیا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *