آیا فیلم به وقت شام واقعیت دارد؟ در مورد کدام شهید است؟

آیا فیلم به وقت شام واقعیت دارد؟

فیلم به وقت شام درباره شخصیت واقعی نیست و بیشتر یک داستان غیرواقعی را روایت میکند برخی ها گمان میکنند که داستان این فیلم واقعی بوده و درباه یک اتفاق واقعی میباشد در صورتی که اینگونه نیست هر چند که داستان این فیلم به واقعیت بسیار نزدیک است و بسیاری از سکانس های این فیلم واقعیت دارند اما داستان واقعیت ندارد.

آیا فیلم به وقت شام واقعیت دارد؟ در مورد کدام شهید است؟

در مورد کدام شهید است؟

فیلم به وقت شام در مورد شخصیت واقعی شخص خاصی نیست اما سکانس ها آن بر اساس واقعیت ساخته شده است. یونس و علی، پدر و پسر خلبانی بوده که میخواهند یک هواپیما مسافربری را به سموی دمشق ببرند در این هواپیما تعدادی داعشی به عنوان اسیر حضور دارند که ناگهان موفق میشوند خود را رها کنند و کنترل هواپیما را در اختیار بگیرند در نهایت علی بعد از نجات دادن افراد عادی اقدام به افنجار کردن خود و هواپیما میکند تا این هواپیما توسط داعش به منطقه مسکونی اصابت نکند.

داستان و روابط پدر و پسر (علی) در آغاز فیلم كاركردی جز معرفی شخصیت‌ها و خصوصیات دو چهره اصلی فیلم ندارد و در این بخش شاهد دیالوگ‌هایی مرسوم و كلیشه‌ای حاتمی كیا هستیم؛ دیالوگ‌هایی چون «من بچه جنگ هستم» و اینكه پدر همیشه فرمانده بوده و هیچ‌گاه برایش پدری نكرده است، هر چند در فیلم هم به ‌جز یكی دو سكانس، نشانی از حس پدری به مخاطب داده نمی‌شود.
نویسنده در ادامه و در ایجاد این حس به بن‌بست رسیده، پس دیگر داستان پدر و پسر بیش از این قابلیت ادامه ندارد؛ زیرا در این داستان خانوادگی اتفاق خاصی نمی‌افتد.
برخلاف نظر حاتمی كیا، فیلم «به‌وقت شام» جز چند حس و هیجان جنگ قصه‌ای ندارد كه قابل‌تعریف باشد، پس باید این ضعف و حفره را به ‌گونه‌ای پر و برای ادامه فیلم این داستانك‌ها را به هم پیوند بزند. او نقطه اتصال را در جلوه‌های ویژه می‌بیند و آن را با هیجان و درگیری نبرد نیروهای سوری و به‌ویژه نیروهای بلال با داعشی‌های «تدمر» پر می‌كند تا تمركز مخاطب را به‌سوی دیگری منحرف كند.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *