بازیگر نقش جمیل در فیلم جمیل کیست و الان کجاست
حسین گیل بازیگر نقش جمیل در فیلم جمیل میباشد حسین گیل در ۲۴ آذر ۱۳۲۴ در مرودشت شیراز زاده شد.[۱] وی بازی در سینما را از سال ۱۳۴۴ با نقش کوتاهی در «رانندگان جهنم» به کارگردانی «رضا فاضلی» آغاز کرد. او همچنین مدیر و مؤسس شرکت سینمایی «طلوع فجر» در دوران جنگ بودهاست.
سوابق
حسین گیل، بازیگر سینما و تلویزیون، در آثاری همچون سریال تلویزیونی «هزار دستان»، فیلم سینمایی «طوقی» فعالیت داشته است.
حسین گیل که در نقشهای منفی فیلمهای سینمای پیش از انقلاب ظاهر میشد، پس از انقلاب به جمع انقلابیون پیوست، وی که از ورزشکاران رزمی بود و با تسلطی که به فنون رزمی داشت به سربازان سپاه آموزش دفاع شخصی داد و در زمان شروع جنگ ایران و عراق به جبهه رفت.
بعدها به پاس آنچه که «خدمات بی شائبه به انقلاب اسلامی در عرصه جنگ» نامیدند، به وی درجه سرداری داده شد. او از سینما فاصله نگرفت و در چند فیلم به دور از نقشهای گذشته اش در سینما به ایفای نقش و بازیگری پرداخت.[۲][۳]