تاریخ انتشار 23 شهریور 1400 – زمان مطالعه 3 دقیقه
بازیگر نقش عقیل در سریال افرا کیست بیوگرافی برادر پیمان و وحید در سریال افرا همراه عکس و سوابق او را در این بخش از مجله شبونه مشاهده نمایید.
بازیگر نقش عقیل در سریال افرا کیست
هامون سیدی بازیگر توانمند و با تجربه سینما و تلویزیون و تئاتر کشورمان بوده که در جدیدترین فعالیت هنری خود در سریال افرا بازی می کند و نقش عقیل برادر وحید و پیمان را برعهده دارد
او متولد ۵ اسفند ۱۳۶۰ می باشد و برادر هومن سیدی بازیگر مطرح سینما است.
ایشان بازیگری را در کلاسهای برادرش هومنسیدی شروع کرد و سپس در سال ۱۳۷۷ و اولین تجربه حرفهای خود را در فیلم هدف سخت به کارگردانی هوشنگ درویش پور به دست آورد
- همچنین ببینید بازیگر نقش مهتاب در سریال افرا کیست
فیلم سینمایی مغزهای کوچک زنگ زده به کارگردانی برادرش نیز بازی کرده و نقش مسئولیت را بر عهده داشت در سال ۱۳۹۷ فیلم طلا به کارگردانی پرویز شهبازی بازی کرد همچنین فیلم های دختران زمستان و همه ما به جهنم میرویم انبار از دیگر کارهای حرفهای بود سینما می باشد
بازیگر سریال افرا
اما جدیدترین فعالیت هنری هامون سیدی در سریال افرادی بوده که اولین تجربه تلویزیونی او به شمار می آید سریالی که توسط بهرنگ توفیقی کارگردانی شده و در آن هنرمندانی همچون مهدی سلطانی و فریبا متخصص و پژمان بازغی بازی میکنند
در داستان سریال امده اس حاج محمود (مهدی سلطانی) کارخانه چای و برنج دارد و به خاطر اعتبار کارخانه به شهرت رسیدهاست و یک پسر به نام مسعود دارد و یک دختر به اسم مائده. مسعود به اصرار حاج محمود بعد از فوت عمویش با دختر عموی خود که دکتر جراح است ازدواج میکند اما برای اینکه مسعود در محیط بانی کار میکند و این ازدواج اجباری بوده، تفاهم ندارند و تصمیم به طلاق میگیرند از طرفی پیمان برادر وحید (کارگر حاج محمود) عاشق مائده شدهاست ولی حاج محمود مخالف بوده و به او میگوید که باید زندگی خود را ارتقا ببخشد ولی مائده بدحال میشود و حاج محمود رضایت به خواستگاری میدهد و ادامه ماجرا…
هامون سیدی بازیگر سریال «افرا» درباره ارزیابی خود از پخش سریال «افرا» گفت: سریال «افرا» در وهله اول برای من یک سریال با روایتی در جغرافیای سرسبز و زیبای گیلان است که لحظه لحظه و نما به نمای آن برایم یادآور خاطراتی خوش، چه از جریان نفسگیر تولید و چه زندگی شخصی خودم در این خطه است. منطقهای خوش آب و هوا با مناظر طبیعی چشمگیر و مردمانی به زلالی آب و سبزی درختان که نمود آن را در سریال «افرا» نیز میتوانید به خوبی حس کنید. گیلان جایی است که من در آن پرورش پیدا کردم. جایی که در آن بزرگ شدم و رشد کردم و به گیلانی بودنم افتخار میکنم. به ویژه الان که «افرا» روی آنتن است و بازخوردهای مثبتی را از سوی مردم میبینم، از حضورم در این پروژه به شدت رضایت دارم.
او درباره انتخابش برای بازی در این سریال و اینکه چطور به این شخصیت نزدیک شده، گفت: گفتم که من بچه گیلانم و آنجا بزرگ شدم و قد کشیدم. ضمن اینکه عاشق لهجه گیلانی هم هستم. زمانی که بهرنگ توفیقی بازی در این سریال را به من پیشنهاد داد و به من اعتماد کرد، خوشحال شدم و خدارا شکر کردم. فقط به این فکر میکردم که چگونه بازی اش کنم تا ابعاد مختلف کاراکتر عقیل جنبههای عینی قابل باوری پیدا کند و برای مخاطب ملموس باشد. در واقع، چون من کاراکترهایی مثل عقیل را تا حدودی میشناسم و با روحیاتشان آشنا هستم، در ذهنم تصویرسازیهایی کردم و در مواجهه با متن و شناخت شخصیت، به مشکل خاصی برنخوردم. ضمن اینکه به خاطر شناختم از آقای توفیقی و سبک کارهایش و اینکه ساخته هایش را دیده بودم، دوست داشتم با او کار کنم و خدا هم به من لطف کرد و با محبت سازندگان، نقش عقیل به من رسید.
این هنرمند افزود: «افرا» چنان شرایط تولید مناسبی داشت و گروه همدلی کنار هم جمع شده بودند که واقعا بعد از پایان تصویربرداری تا امروز همچنان دلتنگ بچهها هستم؛ چرا که همه اعضای پروژه با تمام وجود کار کردند. از بهرنگ توفیقی و محمدکامبیز دارابی تشکر میکنم که مدیریت خوبی در پشت صحنه داشتند و حاصل این همدلی و دوستی، سریالی از آب درآمده که مردم هم خوشبختانه آن را دوست دارند.
سیدی در پاسخ به اینکه اگر خودش جای عقیل بود، چه راهی را انتخاب میکرد، توضیح داد: اگر شخصاً جای عقیل بودم، نمیدانم در برخورد با چنین موقعیتی چه کار میکردم، اما این را میدانم که دلم خیلی برای عقیل میسوزد. این کاراکتر هنوز که هنوز است با من زندگی میکند و همچنان دغدغهها و خواسته هایش از زندگی برایم محل تفکر و اندیشه است.
انتقادات از سریال افرا
مدیر مسئول سایت تحلیلی سینما مثبت در انتقاد از این سریال گفت: مدیریت محافظه کار تلویزیون سعی می کند از کنار همه پدیدهها خیلی راحت و آرام عبور کند و سریال های بیخطر بسازد تا با چالشی مواجه نشود. این وضعیت را اگر با ده تا بیست سال قبل مقایسه کنید میبینید آن زمان سریالها جریان ساز بودند و بخشی از جامعه را درگیر میکردند. اما حالا به دلیل تشدید شکاف بین فضای واقعی جامعه و چیزی که در سریالها میبینیم، این آثار فاقد تاثیرگذاری و جریان سازی هستند. خیلی از سوژههایی که در فضای مجازی میبینیم و در روزنامهها می خوانیم راهی به سریال ها پیدا نمیکنند و عملا سریال سازی بر دور باطل خنثی بودن تداوم دارد.