آزاده کیوانی کیست و اهل کجاست +عکس و سابق

دکتر آزاده کیوانی کیست

دکتر آزاده کیوانی متولد دهه هفتاد بوده که از نخبه های دانشگاه صنعتی شریف میباشد که بعد از فارغ التحصیل شدن از این دانشگاه به آمریکا رفته و تحصلات خود را در این دانشگاه ادامه داد و توانست در بین فیزیکدانان جهان جایزه سالانه انجمن فیزیک آمریکا را در زمینه هوش مصنوعی کسب کند.

آزاده کیوانی کیست و اهل کجاست +عکس و سابق

برنده جایزه فیزیک آمریکا

این جایزه مربوط به بخش فیزیک کاربردی و صنعتی به فیزیکدان‌هایی که در خارج از فضای آکادمیک و دانشگاهی فعالیت می‌کنند، اعطا می‌شود.

جایزه امسال به‌دلیل توسعه روش‌های کاربرد هوش مصنوعی در بخش‌های گوناگون، از آموزش تا پژوهش درباره سرطان، به آزاده کیوانی اهدا شد.

بیوگرافی آزاده کیوانی کیست و اهل کجاست +عکس

به گفته آزاده کیوانی از جمله فعالیت‌های خارج از آکادمیک وی که منجر به دریافت این جایزه شده است می‌توان به ایجاد و مدیریت یک موسسه آموزشی اشاره کرد که هدف اصلی آن توانمند کردن دانشجویان و دانش‌آموزان با تمرکز در قشر محروم در زمینه‌های علمی و تکنولوژی است.

وی علاوه بر فعالیت‌های آموزشی، در زمینه دیتا ساینس و هوش مصنوعی نیز با تمرکز در حوزه‌های درمانی بهداشت و پزشکی مشغول به فعالیت است.

آزاده کیوانی کیست و اهل کجاست +عکس و سابق

مدل‌های مختلف هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ

کیوانی همچنین  با تولید مدل‌های مختلف هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ (Machine Learning) نیز سعی دارد زمینه‌هایی ایجاد شود تا بیماری‌های مختلف از جمله سرطان و بیماری‌های قلبی زودتر تشخیص داده شود.

اولین گام درک نظریات فیزیک، شناسایی متغیرهای آن است. مهندسان دانشگاه کلمبیا یک نرم‌افزار هوش مصنوعی ساخته‌اند، تا دریابند آیا می‌توان تنها با استفاده از داده‌های مشاهده‌ای، متغیرهای حالتی را تشخیص داد؟ این الگوریتم توانست با استفاده از فیلم‌هایی که از سیستم‌های فیزیکی دینامیک مختلف گرفته شده‌ بود، مباحث دینامیک مربوطه را کشف کرده و متغیرهای حالتی را تشخیص دهد و نگاهی نو به فیزیک داشته باشد، بدون اینکه از قبل دانشی در مورد نظریات این دانش داشته باشد.

بیوگرافی آزاده کیوانی کیست و اهل کجاست +عکس

انرژی، جرم و سرعت، سه متغیری هستند که معادله‌ معروف انیشتین، ، را تشکیل می‌دهند. اولین گام درک فیزیک، شناسایی متغیرهای مربوطه است. بدون مفهوم انرژی، جرم و سرعت، حتی انیشتین هم نمی‌توانست قانون نسبیت را کشف کند. اگر بتوان این متغیرها را به صورت خودکار کشف کرد، کشفیات علمی شتاب چشمگیری می‌یابند.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *