بیوگرافی امیر نصر آزادانی فوتبالیست و همسرش +حکم اعدام و جنجال ها
امیر نصرآزادانی کیست
امیر نصر آزادانی فوتبالیست متولد ۱۸ بهمن ۱۳۷۴ در تهران بوده و سابقه بازی در تیم تراکتور سازی تبریز را دارد او در اغتشاشات 1401 دستگیر شد به جرم محاربه به اعدام محکوم شد. در ادامه حواشی بیوگرافی امیر نصر آزادانی بازیکن فوتبال را بخوانید.
بیوگرافی امیر نصر آزادانی
متولد ۱۸ بهمن ۱۳۷۴ در اصفهان بوده و فوتبالش را در تیم سپاهان اصفهان در لیگ جوانان آغاز کرد.
او از فوتبالیست های اصفهانی بوده که در حال حاضر تیمی ندارد و آخرین بار در دسته اول کشور بازی کرد.
او سابقه بازی در تیم های راه آهن و تراکتورسازی تبریز را دارد.
سوابق فوتبالی
امیر نصر آزادانی فوتبالش را با تیم سپاهان اصفهان آغاز کرد و در تیم جوانان این باشگاه به عنوان هافبک و مدافع بازی می کند.
همچنین ببینید:
- بیوگرافی ارطغرل ساغلام سرمربی تراکتور
- بیوگرافی گرت بیل فوتبالیست و همسرش
- بیوگرافی پیمان بابایی فوتبالیست و همسرش
در حال حاضر صاحب هیچ تیمی نیست و به عنوان بازیکن آزاد محسوب می شود.
او موفق شد در سال ۱۳۹۴ تجربه بازی در لیگ برتر کشورمان را با تیم راه آهن به دست آورد.
او دو برای تیم راه آهن به میدان رفت و نیمکت نشین شد و در سال ۱۳۹۵ به تیم تراکتورسازی تبریز رفت ۱۴ بازی را برای این تیم انجام داد و دو گل را هم به ثمر رساند.
امیر نصر آزادانی تا سال ۱۳۹۸ در تیم تراکتورسازی بازی کرد و به گل ریحان تبریز پیوست در این تیم نتوانست عملکرد خوبی به نمایش بگذارد و از این تیم جدا شد
ای فوتبالیست بیش از سه سال است که به عنوان بازیکن آزاد محسوب میشود و هنوز با هیچ تیمی قرارداد نبسته است.
مصدومیت امیر نصر آزادانی
امیر نصر آزادانی بازیکن تیم تراکتورسازی که در نیم فصل نخست با توجه به مصدومیت از ناحیه پارگی رباط صلیبی ادامه رقابتهای لیگ برتر را از دست داد، پس از طی درمانهای ابتدایی امروز تحت عمل جراحی قرار گرفت.
با توجه به اینکه این بازیکن تا پایان فصل نمیتوانست در اختیار تیمش باشد نامش از لیست بازیکنان تیم در نیمفصل خارج شد.
او پس از پایان دوران مصدومیت در تمرینات تیم حاضر میشود تا بتواند سال آینده تراکتورسازی را همراهی کنند.
امیرنصر آزادانى پس از پایان دوران خدمت سربازى با توجه به تمدید قرارداد همچنان در اختیار باشگاه تراکتورسازى قرار دارد.
کاپیتان پیشین تیم ملی کشورمان در استوری اینستاگرام خود از امیر نصر آزادانی حمایت کرد. چند روزی است که گفته می شود امیر نصر آزادانی بازیکن سابق باشگاه تراکتور تبریز بازداشت شده و در انتظار حکم سنگین خود است. بازیکنان و پیشکسوتان بسیاری تا کنون مانند سهراب بختیاری زاده، مسعود شجاعی، سیامک نعمتی، محمد نصرتی و… به نحوی خواهان بخشش امیر نصر آزادانی شدند. مهدی مهدوی کیا نیز با بیان خاطرهای از دوران اردوی تیم ملی نوجوانان در آلمان از نصر آزادانی حمایت کرد و از مسئولین مربوطه خواست تا در خصوص رای صادر شده برای این ملی پوش سابق تجدید نظر کنند.
حکم بغی و معاونت در محاربه
اوایل آذر بود که خبر رسید نصرآزادانی نیز بازداشت شده است؛ گو اینکه بعدها مشخص شد او تقریبا یک هفته زودتر از وریا غفوری و در جریان اعتراضات شهر اصفهان بازداشت شده است. کمی بعد عنوان شد پای امیر نصرآزادانی در پرونده کشتهشدن سه نفر از نیروهای امنیتی به میان آمده و برخلاف سایر چهرههای فوتبالی قرار نیست به این زودیها آزاد شود. اوایل آذر بود که خبر رسید نصرآزادانی نیز بازداشت شده است؛ گو اینکه بعدها مشخص شد او تقریبا یک هفته زودتر از وریا غفوری و در جریان اعتراضات شهر اصفهان بازداشت شده است. کمی بعد عنوان شد پای امیر نصرآزادانی در پرونده کشتهشدن سه نفر از نیروهای امنیتی به میان آمده و برخلاف سایر چهرههای فوتبالی قرار نیست به این زودیها آزاد شود.
روزنامه شرق نوشت: هشتگ نه به اعدام؛ این یکی در روزهای اخیر در فضای مجازی حسابی پرکاربرد شده و بسیاری با توجه به حکمی که اخیرا از سوی دستگاه قضا صادر و اجرا شده، خواستار توقف احکام مشابه شدهاند.
فارغ از مباحث حقوقی شکلگرفته در این مورد، در ۴۸ ساعت اخیر، بسیاری از بازیکنان مطرح فوتبال ایران که عضوی از تیم ملی یا باشگاههای سرشناس لیگبرتری هستند نیز این هشتگ را خاصه در اینستاگرام استفاده کردهاند. هدف غالب آنها هم امیر نصرآزادانی است که با انتشار تصویری از او و درج هشتگ نه به اعدام، خواسته بودند تا این بازیکن فوتبال نهتنها اعدام نشود بلکه از زندان هم آزاد شود. امیر نصرآزادانی یکی از بازیکنان فوتبال دهه ۷۰ است که کارش را از تیم جوانان باشگاه سپاهان در اصفهان شروع کرد. بسیاری با توجه به سبک فوتبالش و دعوتشدنش به تیم ملی جوانان ایران، برای او آینده درخشانی را متصور بودند.
امیر از تیم جوانان سپاهان به تیم بزرگسالان راهآهن رسید تا مسیر حرفهایاش در فوتبال ایران را سپری کند. شاید بیش از هرکجا و تیم دیگری، بازیاش در تراکتور به چشم آمد. او که به همراه چندین ستاره دیگر فوتبال ایران برای سپریکردن دوران سربازیاش راهی تراکتور شده بود، در این تیم جا افتاد و چهبسا اگر مصدومیت گریبانش را نمیگرفت، میتوانست توفیق بیشتری هم داشته باشد. بااینحال، بعد از اتمام دوران سربازی، او راهی گلریحان البرز شد و دیگر رفتهرفته از سطح اول فوتبال ایران دور شد. اسم او دیگر در میادین فوتبالی چندان شنیده نشد تا روزی که خبر بازداشت وریا غفوری مطرح شد که یکباره نام امیر نصرآزادانی هم سر زبان افتاد. اوایل آذر بود که خبر رسید نصرآزادانی نیز بازداشت شده است؛ گو اینکه بعدها مشخص شد او تقریبا یک هفته زودتر از وریا غفوری و در جریان اعتراضات شهر اصفهان بازداشت شده است. کمی بعد عنوان شد پای امیر نصرآزادانی در پرونده کشتهشدن سه نفر از نیروهای امنیتی به میان آمده و برخلاف سایر چهرههای فوتبالی قرار نیست به این زودیها آزاد شود.
حکم قطعی
خبرگزاری میزان نوشت امیر نصرآزادانی فرزند محمد متهم ردیف چهارم پرونده به اتهام عضویت در دسته جات غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور به ۵ سال حبس تعزیری، برای اتهام اجتماع و تبانی منتهی به جرایم ضد امنیت به ۵ سال حبس تعزیری و برای اتهام معاونت در محاربه به تحمل ۱۶ سال حبس تعزیری محکوم شد.
این احکام اولیه بوده و در دیوان عالی کشور قابل فرجام خواهی است.
حبس تعزیری حبسی است که قابل اجرا خواهد بود و برای متهم اجرا خواهد شد، با این حال، برخی تصور میکنند که حبس تعزیری قابل فروش است، در صورتی که چنین چیزی صحت ندارد. اما میتوان حبس تعزیری را به جزای نقدی تبدیل نمود.
از سوی دیگر، این نوع مجازات که به نوعی تادیب محسوب میشود، بر طبق شرع و ماده 16 موجود در قانون مجازات اسلامی ایران در اختیار حاکم قرار گرفته است. با این حال، لازم به ذکر است در برخی مواقع حبس تعزیری در برابر حبس تعلیقی قرار میگیرد و در نهایت متهم محکوم به اجرای آن حکم نخواهد بود.
* یکی از این پروندهها که اخیرا برخی رسانهها روی آن مانور میدهند، مربوط به امیرنصر آزادانی از متهمان حادثه محله میدان نگهبانی خانه اصفهان است.
* امیر نصر آزادانی در این پرونده با رای قاضی به اتهام عضویت در دستهجات غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور به ۵ سال حبس تعزیری، برای اتهام اجتماع و تبانی منتهی به جرایم ضد امنیت به ۵ سال حبس تعزیری و برای اتهام معاونت در محاربه به تحمل ۱۶ سال حبس تعزیری محکوم شد.
* برخی رسانهها با جمع محکومیتهای صادره مدعی شدهاند این فرد به ۲۶ سال حبس محکوم شده است، این در حالی است که در چنین شرایطی درصورت تایید حکم از سوی دادگاه تجدید نظر، متهم مجازات اشد (۱۶ سال حبس) را تحمل خواهد کرد.