بیوگرافی زینب طیبی کیست + سوابق و عکس

بیوگرافی زینب طیبی کیست

زینب طیبی نایب رئیس اتحادیه جهانی زنان مسلمان ایران و عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان میباشد ایشان میگوید مقطع حساس کنونی، روز آزمون نقش آفرینی خواص در انتخابات برای نمایش قدرت و امنیت ملی است؛ آنان‌که در این رسالت خطیر کوتاهی کنند، باید پاسخگوی پیامدهای شوم تهدیدهای داخلی و خارجی به کشور باشند.

بیوگرافی زینب طیبی کیست + سوابق و عکس

دکتر زینب طیبی از ویژگی­های اجتماعی نظام حقوقی اسلام را آزادی توأم با مسئولیت برای انسانها دانست و گفت: در نظام حقوقی اسلام، مسلمان نمی­‌تواند نسبت به مسائل جامعه به خصوص مسائل سیاسی و اجتماعی ب­ی‌تفاوت باشد. زنان که نیمی از پیکره­ جامعه اسلامی­‌اند، باید در تمامی مراحل تولد، رشد، بلوغ و شکوفایی جامعه به عنوان یک شهروند، حضوری حداکثری داشته باشند و در تعیین سرنوشت سیاسی و اجتماعی جامعه­ خود، نقشی مؤثر ایفا کنند. این مهم به­ روشنی در بیانات امامین انقلاب اسلامی آمده است.

سوابق

یکی از راهبردهای دشمنان انقلاب اسلامی برای فروپاشی جمهوری اسلامی، اجرای پروژه نفوذ فرهنگی با شبیخون فرهنگی؛ نفوذ سیاسی با ناتوی سیاسی؛ نفوذ اقتصادی با تروریسم اقتصادی برای فروپاشی درونی و نفوذ امنیتی با تهدید امنیتی و فشار از بیرون است که به نحو مستقیم و غیر مستقیم، باعث تغییر آرمان ها، ارزش ها، باورها، نگاه‌ها، خواسته‌ها و سبک زندگی مردم خواهد شد.

وی افزود: تجربه گام اول انقلاب اسلامی حکایت از آن دارد که توجه به قدرت درون‌زای داخلی و استحکام درونی نظام با تأکید بر وحدت مردم، همدلی مسئولین و نقش آفرینی خواص و نخبگان، بر هم زنندة راهبردهای دشمن در نفوذ سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و امنیتی خواهد بود. در این پیچ تاریخی، هوشیاری عمومی مردم و خواص در مقابل تلاش¬های شبانه روزی دشمن برای نفوذ پیچیده و تدریجی برای تهدید قدرت و امنیت ملی، ضرورتی عینی است.

بیوگرافی زینب طیبی کیست + سوابق و عکس

طیبی تصریح کرد: امروز نمایش قدرت داخلی و اقتدار ملی و جلوگیری از هرگونه نفوذ برای کشیدن دندان طمع دشمنان از منافع ملی و تجاوز نظامی به جمهوری اسلامی ایران در گرو نقش آفرینی خواص برای افزایش مشارکت قوی و حداکثری و پیشگیری از تضعیف قدرت ملی است؛ آنان‌که شتاب دهنده، بیدار کننده، جریان ساز و مقابله کننده با حربه‌های دشمن برای کند کردن یا متوقف کردن چرخ‌های پیشرفت و تحول آفرین در عرصه‌های مختلف‌اند.

نایب رئیس اتحادیه جهانی زنان مسلمان در ادامه لازمه ایفای نقش بانوان در ایجاد مجلسی کارآمد، جریان ساز و تحول ­آفرین را با مشارکت فعال سیاسی بانوان میسر دانست و گفت: برای اینکار شناخت عرصه، پذیرش نقش تحول آفرینی، تعریف مأموریت بانوان در حکمرانی شایسته و تبیین و شفاف سازی نقش بانوان، زمان شناسی و نیازشناسی مشارکت آنها در گام دوم انقلاب اسلامی ضروری است. امروز باید به آنانکه به ­قول خودشان برای شعار «زن، زندگی، آزادی» می‌­جنگیدند و این شعار را دستمایه اهداف شوم خود علیه نظام جمهوری اسلامی قرار داده بودند، گفت اگر خواهان کرامت، عزت، شخصیت و آزادی حقیقی زنان ایرانی هستید، انتخابات مجلس شورای اسلامی، نمایشگر اقتدار ملی و جایگاه زن مسلمان ایرانی برای تبیین آزادی حقیقی زنان در سایه نظام پیشرفته اسلامی ایرانی است.

طیبی تاکید کرد: زنان باید در انتخابات، آگاهانه و آزادانه شرکت کنند. سرنوشت کشور متعلق به همه ملت اعم از زن و مرد است و مشارکت پرشور زنان در انتخابات، نه تنها تکلیف که حق مسلم شهروندی و بیانگر آزادی حقیقی در جمهوری اسلامی است. اگر خواهان حقیقی آزادی بانوان مسلمانیم، امروز باید حامی زنان ایرانی برای حضور بانشاط و با طراوت پای صندوق­های رأی و نمایندگی مجلس شورای اسلامی باشیم. این یک تکلیف و حق مسلم زنان ایرانی است و اینگونه نیست که از یک سو شعار واهی « زن، زندگی، آزادی» سر دهیم و از دیگر سو بگوییم نمی­‌خواهیم از حق آزادی و انتخاب آزادانه و آگاهانه برای تعیین سرنوشت کشور با حضور پرشور زنان باطراوت و طراز انقلاب اسلامی استفاده نکنیم؛ خیر، سرنوشت نظام و ایران سرافراز، بسته­ به احقاق و استفاده این حق است. این تکلیف همه بانوان ایرانی است و همه باید از این حق که نظام جمهوری اسلامی در اختیار همة زنان و مردان قرار داده است، استفاده کنند.

عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه بانوان باید توجه داشته باشند که هر زمان، تکلیفی دارد و اگر به موقع انجام نشود، فرصت فوت خواهد شد اظهار کرد: این خانه، خانه همه ملت است. این مملکت متعلق به همه زنان و مردان ایرانی است. این خاک مملو از برکت و ثروت­‌های عظیمی است که متعلق به یکایک مردم و نسل­های آینده کشور است. این همه علم، استعداد، آگاهی، خلاقیت، کرامت،آزادی، عزت و استقلال، به برکت اسلام، فرهنگ کهن اسلامی و سوابق این ملت، آماده استفاده و بهره‌برداری است. آنانکه واجد شرایط دادن رأی هستند، باید پای صندوق­‌های رأی آیند و بانوانی که آماده کار و عمل برای حضور در مجلس شورای اسلامی‌­اند، باید کمر همت ببندند و با کمال شوق و امید، قدرت و توان نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای سرعت ­بخشی به حل مشکلات و پیشرفت کشور بالا ببرند و زمینه‌­های عبور از فضای بی‌­ثباتی و ناامنی کشور را فراهم کنند.

وی در پایان گفت: زنان با تولید اقتدار و اثبات استحکام نظام اسلامی، قدرت چانه ­زنی با دشمنان و احقاق حقوق ملی و تجدید قوا و تقویت روند کارآمدی نظام با مشارکت فعال سیاسی بانوان را رقم زنند؛ چرا که به ­تعبیر مقام معظم رهبری(دام ظله العالی)، اگر زنان در حرکت اجتماعی یک ملتی حضور نداشته باشند، آن حرکت به جائی نخواهد رسید. اگر زنان در یک حرکت حضوری جدی، آگاهانه و از روی بصیرت پیدا کنند، آن حرکت به ­طور مضاعف پیشرفت خواهد کرد.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *