بیوگرافی سوده غفوری فرد و همسرش اخوان بهابادی مدیر عامل همراه اول +سوابق

سوده غفوری فرد کیست

دکتر سوده غفوری فرد فرزند حسن غفوری فرد است. وی متولد ۱۳۵۷ و فارغ التحصیل دبیرستان فرزانگان تهران (سازمان ملی استعدادهای درخشان) است.

وی رتبه ۷ کنکور سراری سال ۷۵ در رشته علوم تجربی و فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۸۳ است.

بیوگرافی سوده غفوری فرد و همسرش اخوان بهابادی مدیر عامل همراه اول +سوابق

غفوری فرد در سال ۸۸ در رشته دکتری تخصصی ژنتیک از دانشگاه علوم پزشکی تهران با کسب رتبه اول فارغ التحصیل شد.

وی از سال ۸۹ تاکنون عضو هیات علمی گروه ژنتیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

دکتر سوده غفوری فرد همچنین حافظ کل قرآن کریم و دارنده رتبه های متعدد بین المللی و کشوری است.

زندگینامه مهدی اخوان بهابادی همسرش

مهدی اخوان بهابادی همانی است که اخیرا برجای ظریفکار در مرکز تحقیقات مخابرات ایران نشسته با این تفاوت که او جوان‌ترین معاون آموزش، پژوهش و امور بین‌المللی است که وزارت فاوا به خود دیده است.

دکتر سوده غفوری فرد، استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکترای ژنتیک پزشکی که از جمله پنج پرکارترین محققان ایرانی از نظر تعداد مقاله و مستند علمی در سال ۲۰۲۲ بر اساس دادگان اسکپوس است و همچنین حافظ کل قرآن کریم و رتبه ششم کنکور سال 1375 است، در بین تقدیرشدگان بود.

در اختتامیه کنگره بین‌المللی زنان تاثیرگذار، از هفت نفر از زنان برجسته از کشورهای مختلف جهان با اهدای جایزه قدردانی شد.

سوده غفوری فرد از تقدیرشدگان در کنگره بانوان تاثیرگذار جهان:

بیوگرافی سوده غفوری فرد و همسرش اخوان بهابادی مدیر عامل همراه اول +سوابق

– دکترای ژنتیک پزشکی و مدیر گروه ژنتیک دانشگاه شهید بهشتی

– جزو پنج پرکارترین محققان ایرانی در تعداد مقاله و مستند در 2022

– حافظ کل قرآن کریم و رتبه ششم کنکور سال 1375

– جزو یک درصد دانشمندان پراستنادترین در دنیا

پرکارترین محققین ایرانی از نظر تعداد مقاله و مستند علمی در سال ۲۰۲۲ بر اساس دادگان اسکپوس به شرح ذیل است:

۱- امیر حسین صاحبکار از علوم پزشکی مشهد، با همکاری در نشر ۲۴۸ مقاله

۲- باقر لاریجانی از علوم پزشکی تهران با ۱۷۹ مقاله

۳- نیما رضائی از علوم پزشکی تهران با ۱۸۲ مقاله

۴- سوده غفوری فرد از علوم پزشکی شهید بهشتی با ۱۳۵ مقاله

۵- فریدون عزیزی از علوم پزشکی شهید بهشتی با ۱۲۲ مقاله

بیوگرافی سوده غفوری فرد و همسرش اخوان بهابادی مدیر عامل همراه اول +سوابق

در پی برگزاری کنگره «بانوان تاثیرگذار جهان» با میزبانی همسر رئیس‌جمهور، از هفت نفر از بانوان برجسته از کشورهای مختلف جهان با اهدای جایزه قدردانی شد.

دکتر سوده غفوری فرد، استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکترای ژنتیک پزشکی که از جمله پنج پرکارترین محققان ایرانی از نظر تعداد مقاله و مستند علمی در سال ۲۰۲۲ بر اساس دادگان اسکپوس است، در بین تقدیرشدگان بود.

بیوگرافی سوده غفوری فرد و همسرش اخوان بهابادی مدیر عامل همراه اول +سوابق

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

20 نظر

  1. با 135 مقاله ای که براش نوشتند.درست مثل دکترای با معدل 19/75 آقای کمربند کج!
    این خانوم اگه اینقدر فعاله پس چرا ما اسم شو اولین باره میشنویم؟

  2. من یک‌زن ایرانی حاضرم ثابت کنم هزار برابر این خانم زرنگم . باهوشم و زحمت کشیدم…. بر حسب کدام ملاک بین چند میلیون زن ایرانی ایشون انتخاب شده… و دقیقا زمانیکه ما زنان ایران در اوج سختی و فقر مالی هستیم . هزینه این کنگره را به حساب خانمهای ایران واریز میکردند چرا اینقدر هزینه گزاف برا این کنگره و جوایز با قیمت بالا شده…. از سُفره های ما ….. نخبه های ایران دارند برای یک لقمه نان روز و سب زجرمیکشند

    • حتماً دنیا خانم بافرزند گلش رامیگی،،یاترانه علیدوستی،یافاطمه معتمدآریا اولین بازیگر کهنسال که حجاب از سربرداشت وتبلیغ سگدوستی بجای فرزندآوری و محبت فرزند تبلیغ میکنن،یانمیدونم ریحانه پارسا وسحر قریشی و…ماشالا شما اسطوره زیاد دارید هرکی دوتا چرت و پرت بلغورکرد واندامش بیشتر نمایان کرد واسه بعضیا سریع اسطوره زن شجاع و باهوش میشه که حقشم خوردن بعدکه نگاه میکنی خیلیهاش دیپلم هم نداره،،،خلاصه این خانم غفوری فرد باعث افتخار زنان ایرانی هست پدر گرامیشم که به تازگی فوت شد حافظ کل قرآن کریم و دکترای فیزیک هسته ای ودکترای زلزله شناسی داشتن که از مدیران لایق ایران بودن خدا بیامرزدش معلومه دخترشم راه پدر میره وعلمی وسطح بالا میشه چون قرآن پشت وپناهشون هست نه شبکه اینترنشنال عربستانی ورئیس اره برقی به دستش وشبکه من وتو

  3. از بس فقط اسم بازیگرها و سلبریتی ها رو شنیدید اسم خانم های دانشمند و فعال رو نشنیدید. چون شما نشنیدید پس یعنی نبوده؟؟؟ عجب منطقی!!
    خانم باهوش و زرنگ کم نداریم . ایشون پرکارتر بودند و فعال تر. با ملاک ثبت مقالات علمی ایشون انتخاب شدند، شما هم تعداد مقالات علمی ات رو ارائه بده ببینیم چه کردی. دیگه حسودی نداره که.

  4. سهیلا تقوی

    من اگر کمی تاثیر گزار باشم بیست هزار یورو از سرمایه ملتی که سالهاست در تحریم و سختی هستند قبول نمیکردم.من اگر تاثیر گزار باشم سیصد نفر خارجی و چند صد نفر ایرانی را برای کاری که وظیفه هر کس در توانش باشد … یعنی تاثیر گزاری مثبت بر جهان از جیب ملت خرج نمیکردم. هزینه هواپیما ویزا هتل پرستاره و پذیرایی های آنچنانی از جیب ملتی که یک آبمیوه در خیابان نمی‌تواند بخرد شرم آور است .

    • اسم صد تا از مقالات چاپ شده در خارج کشور و داخل کشور را مستند بنویس.
      راستی قرآن را چند سالگی حفظ کردی؟
      چه سالی کنکور رتبه برتر کشوری را کسب کردی؟

      • پائین بودن شدید شاخص «اچ ایندکس» مقالات سوده غفوری فرد نشان می‌دهد او برخلاف جایزه‌ای که به عنوان یکی از «زنان تاثیرگذار» گرفته، اصلا در ابعاد علمی تاثیرگذاری قابل توجهی ندارد و به جز بالا بودن آمار مقالاتش، آمار ارجاع به مقالات وی به هیچ عنوان در وضع مطلوبی نیست

      • متاسفم برای مخالفان. نخبه است خانم دکتر. اکثز مقالاتشم خودش مینویسه نه دانشجوش…بسیار خلاق و باهوش خدایی….نمیشناسید حرف نزنید. من خودم با حجاب و مذهبی بازی مخالفم ولی چون ایشون را میشناسم میدونم نه رانت باز و نه رانت خوار و نه از مذهبی بودنش سو استفاده میکنه. بر من واجب بود دفاع کنم

      • نه بابا معلوم نمیدونی h-index چی هست وگرنه نمیگفتی

  5. واقعا باعث افتخار است بانویی در این سطح علمی و دانش و با حجاب برتر با درون مایه هایی که داشته در سایه نظام جمهوری اسلامی اینقدر بالنده و پرافتخار گردیده است .اینکه شما اسم این نخبه های علمی را تازه شنیده ای دلیل اش چیز دیگری است و شمایی که فکر می کنی می شود برای کسی مقاله نوشت خوب سفارش بده برای شما هزاران مقاله بنویسند ببین یکی می توانی ….نکند رتبه کنکور و حفظ قرآن را هم می شود سفارش داد ؟!!۰

  6. شما خودت تا حالا معلومه اصلا وارد وادی مقاله نویسی نشدی که بدونی ثبت یه مقاله چقدر سخت و جدیه که آن ثبت میاری، یه نگاه تو یقه خودت بنداز، درباره هر مسأله ای صاحب نظر نشید

    • سلام بدبخت دانشجویان نوشتن خانم به نام خودش ثبت کرده است

      • مادر خانم سوده غفوری فرد خانم بنکدار مدیر مدرسه ما بودند هر چقدر از اخلاص و ایمان این خانواده بگم کم گفتم من همه ی زندگیمو مدیون خانم بنکدار هستم و باعث شد مسیر زندگی من به سمت موفقیت تغییر کنه امیدوارم هرکجا هستند خدا پشت و پناهشون باشه🤲

  7. سيد حسين غفوري

    با سلام
    احتمالا منظورشون رو خوني ١٣٥ تا مقاله در ساله!
    چون اگه حتي بخوان رو نويسي هم بكنن بيشتر زمان ميبره !
    حتما هم تو مجله معتبر پايگاه محلشون چاپ شده !!!

    • چیزی نمیدونی حرف نزن. ایشون کارش واقعا درست….راست میگی خودت میتونستی وارد سمپاد بشی موقع تحصیل زیر دیپلم؟؟!!! به فرض اینکه سمپادی بوده باشی میتونستی رتبه زیر 100 بیاری توی کنکور….مثلا زیر 100 بودی میتونستی یک مقاله بنویسی و isi چاپ کنی توی مجلات سطح بالا…..برو ببین چخ مجلاتی هستن

  8. دکتر سوده غفوری فرد فرزند حسن غفوری فرد است. وی متولد ۱۳۵۷ و فارغ التحصیل دبیرستان فرزانگان تهران (سازمان ملی استعدادهای درخشان) است.

    وی رتبه ۷ کنکور سراری سال ۷۵ در رشته علوم تجربی و فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۸۳ است.

    غفوری فرد در سال ۸۸ در رشته دکتری تخصصی ژنتیک از دانشگاه علوم پزشکی تهران با کسب رتبه اول فارغ التحصیل شد.

    وی از سال ۸۹ تاکنون عضو هیات علمی گروه ژنتیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

    دکتر سوده غفوری فرد همچنین حافظ کل قرآن کریم و دارنده رتبه های متعدد بین المللی و کشوری است.

    و زندگینامه همسر ایشون:

    مهدی اخوان بهابادی همانی است که اخیرا برجای ظریفکار در مرکز تحقیقات مخابرات ایران نشسته با این تفاوت که او جوان‌ترین معاون آموزش، پژوهش و امور بین‌المللی است که وزارت فاوا به خود دیده است.

    به گزارش یزدفردا “او که 10 دی ماه سال جاری از سوی رضا تقی پور –وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- حکم معاونت آموزش، پژوهش و امور بین‌الملل این وزاتخانه را بر عهده گرفت، خیلی زود به رسم معاونان پیشین این بخش به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات مخابرات ایران نیز منصوب شد.

    رزومه تحصیلی این جوان یزدی نشان می‌دهد که او در سال 75 رتبه اول کنکور سراسری و در سال 78 رتبه اول کنکور کارشناسی ارشد کسب کرده و در سال 1379 با کسب رتبه اول از دانشکده فنی دانشگاه تهران در میان تمامی ‌رشته‌ها فارغ‌التحصیل شده است.

    اخوان بهابادی تحصیلات خود را تا پایان مقطع دکترا در رشته مهندسی برق- مخابرات دانشگاه تهران گذرانده و کسب رتبه اول المپیاد دانشجویی مهندسی برق کشور در سال 1379 و کسب عنوان دانشجوی نمونه سال کشور در همین سال از دیگر سوابق او است که اکنون باید دید آیا او خواهد توانست عنوان نخست مدیریت و مدیریت نمونه را نیز در پست‌های اجرایی به دست آورد؟

    او که در رزومه کاری خود دریافت بورس تحصیلی از دانشگاه MIT آمریکا به مبلغ 50هزاردلار را ذکر کرده و از پذیرفتن آن سر باز زده است، در نخستین سخنرانی خود بعد از پذیرش مسوولیتش در وزارت ارتباطات و مرکز تحقیقات مخابرات ایران، گفت: در صورتی‌که فرصت‌های تحقیقاتی در اختیار دانشگاه‌ها قرار گیرد، تنوع و نوآوری‌هایی در دانشگاه ها رخ می‌دهد که می‌تواند مانع از فرار مغزها شود.

    او بورس تحصیلی از سوی چهار دانشگاه دیگر آمریکا را نیز داشته اما اکنون عضو هیات علمی‌ دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران است و در سال 1382 نیز توانست عنوان برگزیده علمی ‌ربع قرن کشور در سال 82 را از سوی دولت ایران دریافت کند.

    مهدی اخوان بهابادی متولد سال 1357 است و در نخستین روزهای فعالیت خود خصوصی‌ها را به یاری طلبید و از 160 میلیارد تومان وام به شرکت‌های خصوصی خبر داد و در سخنانی، گفت: فقط كافی است تسهیلاتی به شركت‌های ایرانی خصوصی كه خودشان برای حضور در این بازار متقاضی هستند، بدهیم و از آن‌ها حمایت كنیم زیرا خودشان خیلی از كارها را بهتر از دولت جلو می‌برند به دلیل این كه ذات خصوصی بودن این چنین شرایطی را ایجاب می‌كند. اگرچه اخوان در کارنامه تحصیلی خود رتبه‌های اولی بسیار دارد اما باید دید آیا خواهد توانست رتبه موفق‌ترین مدیر مرکزی را به دست آورد که تاکنون میانسالان و با تجربه‌های بسیاری به خود دیده است. باید منتظر بود !

  9. افرین به این خانم دکتر نمونه ، خوشحالم از توانمدی بانوان سرزمینم

  10. حسود همیشه فکر میکنه اگه پای همسایه بشکنه خودش بهتر میتونه راه بره

  11. مقداد مرادیان

    هر انسان زحمت کش قابل تقدیر و سپاسگزاری است، تبریک به هموطنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *