بیوگرافی علیرضا مهران بازیگر و همسرش و فرزندان با عکس و اینستاگرام و عکس علیرضا مهران یکی از چهرههای مطرح شده در عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون کشورمان میباشد را در این صفحه مشاهده فرمایید.
بیوگرافی علیرضا مهران بازیگر
علیرضا مهران یکی از چهرههای مطرح شده در عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون کشورمان میباشد.
علیرضا مهران در تاریخ سال ۱۳۵۹ در شهر تهران دیده به جهان گشوده است.وی فعالیت هنری خودش را در زمینه هنرپیشگی از سال ۷۸ با ورودبه آموزشگاه هنر پیشگی زیر نظارت حمید سمندریان را آغاز نمود.
ایشان در مجموعه مدینه که در سال ۱۳۹۳ روی آنتن رفت، بسیار خوش درخشید.حال در ادامه درباره زندگی شخصی، خانواده، سوابق هنری و…. ایشان بیشتر آشنا می شویم.
ایشان فعالیت هنری خودش را با مشارکت در آموزشگاه هنرپیشگی زیر نظارت حمید سمندریان آغاز نموده است.
تحصیلات علیرضا مهران
وی در رشته نقشه کشی ساختمان تحصیلکرده است و مدرک دانشگاهی خود را تا مقطع لیسانس اخذ نموده است.
وی کار هنری خودش را در زمینه هنرپیشگی را با شرکت در کلاسهای هنرپیشگی و در سال ۷۸ زمانی که ۲۰ سال بیشتر نداشت آغاز نمود.
همچنین ببینید بیوگرافی پژمان جمشیدی بازیگر و همسرش
وی اول هنرپیشگی را از تئاتر شروع نمود و پس از آن دستیاری کارگردان و طراحی صحنه را نیز تجارب نمود.
نخستین تجارب ایشان در عرصه هنر پیشگی با نمایش اتوبوسی به نام هوس در تالار قشقایی بوده است.
همان گونه که بیان شد ایشان تجارب دستیاری را هم دارد و دستیار کارگردان هایی از جمله:
چیستا یثربی، سیما تیرانداز و کیومرث مرادی در زمینه تئاتر بوده تا مجدداً به هنرپیشگی برگشته است.ایشان برای نخستین بار با تله تئاتر «به سوی دمشق» ساخته آقای سمندریان مقابل قاب دوربین جای گرفت.
آقای مهران با ایفای نقش در مجموعه مدینه شهرت پیدا نمود.
این مجموعه ساخته سیروس مقدم و به قلم سعید نعمتالله در ماه مبارک رمضان سال ۱۳۹۳ روی آنتن رفت.
ایشان در این مجموعه در کنار چهره هایی از جمله:
شبنم مقدمی، آناهیتا افشار، مجید صالحی، مهدی سلطانی و آتیلا پسیانی هنرنمایی نمود.
همچنین ببینید بیوگرافی سولماز غنی بازیگر و همسرش
وضعیت ازدواج و خانواده علیرضا مهران
شهره مکری یکی از چهرههای تئاتر همسر علیرضا مهران می باشد.و ثمره این ازدواج یک فرزند به اسم فریاد می باشد.
عجیب ترین اثر علیرضا مهران:ایشان در مجموعه جلال هنرپیشه کاراکتر «شهید آیت الله سید محمدعلی قاضی طباطبایی» را بازی نموده است.
وی دربارهی این کار بیان نمود:
که این فعالیت را از عجیب ترین فعالیت هایش میداند، بهخاطر اینکه مرحله رفتن مقابل دوربین خیلی سریع پیش آمد.
اوج کار هنری آقای مهران در سال ۱۳۹۴ و در مجموعه معمای شاه رخ داد.
در این مجموعه ایشان کاراکتر «رهبر انقلاب امام خمینی» را بسیار خوب ایفا نمود.
قسمتی از مصاحبه با علیرضا مهران
از ایشان سوال پرسیدن که اصولاً ایفا نمودن درباره فعالیت های تاریخی چقدر برای شما لذت بخش می باشد؟ایشان بیان میکند :هنرپیشه همواره علاقه دارد کاراکتر های گوناگون را تجارب کند و میتواند این جزء خصوصیتهای هر هنرپیشه باشد.اگر این فعالیت تاریخی وبا کارگردانانی باشد که کاربلد وشناسنامه دار هستند، لذت دوچندان می باشد و هنر پیشه در یاد مخاطبین فراموش نخواهند شد.چطور شد که برای بازی کاراکتر آیتالله قاضی طباطبایی گروه ساخت مجموعه جلال به سوی شما آمدند؟وی بیان میکند :محسن دارسنج طراح گریم مجموعه جلال یکی از دوست های خوبم میباشند و ما قبلاً در چند فعالیت با یکدیگر همکاری نموده ایم.وی به من زنگ زد و گفت که گریم ایت الله قاضی طباطبایی روی صورت شما می نشیند.اگر امکان دارد بیا تا یک تست بزنیم. آن دوران آقای نجفی کارگردان را نمی شناختم و هم این که هیچگونه همکاری مشترکی نداشتیم.
همچنین ببینید بیوگرافی امید روحانی بازیگر و همسرش
قرار گذاشتیم و تست گریم را روی صورت من انجام دادند و پذیرفتند و تمام این ماجرا ها در دو سه روز پیش آمد.زمان، زمان کمی بود، ولی فکر میکنم خروجی آن مطلوب و دلنشین شده بود.هنگامی که شما گریم شدید و خودتان را جلوی آیینه مشاهده کردید چه حسی به شما دست داد؟نخستینبار که عکس آیت الله قاضی طباطبایی را در اینترنت دیدم به آقای دارسنج این را گفتم که دست شما جادو می کند و خودم اصلا فکرش را هم نمی نمودم که تا این اندازه به چهره واقعی کاراکتر نزدیک بشود، ولی خدا را شاکر هستم که طراحی فوق العاده آقای دارسنج و نگاه خوب آقای نجفی نسبت به این کاراکتر سبب شد اتفاق مطلوبی به وجود بیاید.
امیدوار هستم که مخاطبین نیز با این کاراکتر ارتباط برقرار نموده باشند و آن را دوست داشته باشند.
برای من به عنوان یک هنرپیشه تجارب بسیار خوبی بود.آقای قاضی نیز یکی از کاراکترهای ویژه معاصر ما بودهاند و مردم تبریز وی را بسیار دوست دارند.آقای قاضی مشهور به خمینی آذربایجان می باشد پس اثرگذاری این کاراکتر روی مردم بسیار زیاد بوده.او نخستین شهید محراب میباشد، با نفوذ بوده اند و به امام خمینی هم ارادت بسیار داشته اند و کمک حال امام و همچنین دست راست وی بوده اند.من فکر میکنم اگر تمام این خصوصیات را در کنار یکدیگر جای بدهیم سبب می شود که مردم بتوانند ارتباط بسیار خوبی با این کاراکتر برقرار بنمایند.ما هنرپیشه ها سر هر فعالیتی که پا می گذاریم آزمون و خطا می کنیم و مطمئناً من نیز ایرادهایی داشته ام، ولی همهی سعی ام را نموده ام تا خروجی این کاراکتر خروجی بسیار خوبی باشد.
نظر شما در مورد سکانس شهادت «آیت الله قاضی طباطبایی» چه می باشد؟
چیزی که به من بیان شده بود این بود که اوپس از نماز زمانی که به خانه باز می گشته در یکی از خیابانها ترور میشوند، کارگردان و دیگر عوامل صحنه سکانس را بسیار خوب و دقیق شباهت به واقعیت بازسازی نمودند.
صدای شما برای این کاراکتر دوبله شد؟
خیر هنگامی که سر صحنه تمرین مینمودم کارگردان به من گفت بسیار خوب میباشد و با همین صدا ادامه میدهیم، که به کاراکتر نزدیک می باشد.مطمئناً خود کارگردان سخنرانیهای این شهید را گوش میداد و صدایی که من خودم داشتم به صدای این کاراکتر نزدیکتر بود.بزرگترین مشکلی که در این مجموعه داشته اید چه بود؟گریم خیلی دشواری که داشت.من برای هر بار گریمور تقریباً سه ساعت زیر دست گریمور مینشستم ودر واقع کار نمودن برای تمام بچه های گروه آن هم در سرمای شدید شهرکغزالی کار بسیار دشواری بود.شما درباره مجموعه «معمای شاه»، کاراکتر «مقام معظم رهبری» را بازی نمودید و این کاراکتر نقطه اوج کاری شما به شمار می آید!
بله درست می باشد برای خود من به عنوان هنرپیشه بسیار جذاب بود که این چنین کاراکتری را ایفا کنم.نخستین باری که برای کاراکتر رهبری گریم شدید و خودتان را جلوی آینه مشاهده نمودید، چه عکس العملی داشتید؟در کاخ نیاوران و در دو ساعت اصلا به آینه نگاه نکردم و پس از اینکه لباس پوشیدم و برای گرفتن عکس تست گریم به محوطه بیرون پا گذاشتم دیدم تمام کسانی که پشت صحنه هستند با تعجب من را مشاهده میکنند و هنگامی که سوال نمودم بیان کردند، که ما فکر می کنیم که حضرت آقا به اینجا آمده و آنجا بود که گریم زیبای شهرام خلج را تحسین نمودم.آیا تا به حال با حضرت آقا دیدار حضوری داشته اید؟نه، ولی امیدوار هستم مراسمی با حضور رهبری و عوامل مجموعه بر پا بشود، مانند مراسم هایی که برای مجموعه های تاثیر گذار همانند یوسف پیامبر و…. برپا شد و من ارادت این را داشته باشم که حضرت را ملاقات بنمایم.