مشیما علمی کیست
مشیما علمی شرکت کننده برنامه تی ان تی که بعد از شوخی حامد آهنگی با او در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفت او متولد دهه ۷۰ بوده و مدیر داخلی یک مجموعه می باشد علاقه زیادی به اجرا و بازیگری دارد قبل از حضور در برنامه تی ان تی به عنوان یک شهروند عادی شناخته می شد.
بعد از حضور در مسابقه تی ان تی توجه مردم را به خود جلب کرد به خصوص نحوه گفتار او که حرف سین را شین تلفظ می کرد با شوخی طنز حامد آهنگی همراه شد که این شوخی حسابی در فضای مجازی جنجال به پا کرد.
شوخی حامد آهنگی با مشیما علمی
کاربران فضای معتقد بودند شوخی حامد آهنگی بسیار زشت بوده و نباید چنین صحبتهایی را با خانم مشیما علمی انجام می داد.
این خانم که معتقد است از شوخی حامد آهنگی ناراحت نشده و ماهیت برنامه طنز همین است و به هیچ عنوان از دست حامد آهنگی ناراحت نیست.
بازخوردهای منفی از شوخی حامد آهنگی با خانم علمی آنقدر زیاد بود که برخی از خبرنگاران با این خانم مصاحبه انجام دادند و درباره اتفاقاتی که رخ داد از او سوال پرسیدند که مشخص شد ایشان از حامد آهنگی ناراحت نشده است و یک برنامه طنز اینجور مسائل پیش می آید.
گفتنیست برنامه تی ان تی از طریق فیلیو پخش می شود. دو قسمت اول آن را می توانید در روزهای 29 اسفند 1401 و اول فروردین 1402 تماشا کنید اما بعد از آن در نوروز منتظر قسمت های بعدی نباشید و از قسمت سوم به بعد هر هفته دوشنبه ها منتشر می شود.
برنامه تی ان تی یک شوی جذاب است که در آن هم گفت و گوهای خوبی را می بینیم و هم شاهد مسابقه های جدید هستیم. این شو آن طور که فیلیموشات نوشته مشابه داخلی ندارد و در هر قسمت آن مهمانان سرشناسی حضور خواهند داشت. البته تعداد قسمت های این برنامه هنوز اعلام نشده است.
مشکل تکلم مشیما علمی
تلفظ نوک زبانی به عنوان یک مشکل بیان و گفتاری در نظر گرفته میشود و این امر به این معنا است که مشکل حرف زدن کودک و تولید صداهای خاص هیچ گونه دلیل مشخصی ندارد. در بخش زیر به برخی از دلایلی که ممکن است در نوک زبانی صحبت کردن افراد نقش داشته باشد اشاره میکنیم:
فرد در دوران کودکی این صداها را به صورت نادرست یاد گرفته است و باید مجدداً نحوه تلفظ صحیح آنها را یاد بگیرد.
فرد مشکل انطباق فک دارد.
فرد با مشکل لکنت زبان یا زبان بنددار متولد شده است که در این حالت زبان به صورت نسبی به سقف دهان میچسبد و حرکت آن را محدود میکند.
درصد مواردی که نه دلیلی برای آنکه کودک در هنگام صحبت کردن به لحاظ قرار دادن زبان خود در حالت مناسب به مشکل بر بخورد وجود ندارد اما جای هیچ گونه نگرانی نیست و خبر خوب این است که حتی در این موارد نیز میتوان به کودک کمک کرد.