بیوگرافی مهشید اشتری
مهشید اشتری پینگپنگ باز و تنیسور ایرانی متولد ۳۰ شهریور ۱۳۷۹ اهل در مشهد میباشد او بازیکن ملی پوش تنیس روی میز بانوان ایران است و به عنوان یکی از بهترین بازیکنان تنیس ایران شناخته میشود که امتیازات و افتخارات زیادی برای تیم ملی تنیس بانوان ایران کسب کرده است.
سوابق
مهشید اشتری در سال 1396 و در سن 23 سالگی با گرفتن امتیازات بالا در سه مرحله تور ایران موفق شد بدون اینکه در مسابقات انتخابی شرکت کند جواز حضور در تیم ملی را به دست آورد.
در مسابقات اپن جهانی در پرتغال در رده سنی جوانان در بخش بانوان، به همراه فاطمه جمالی فر در دونفره دختران با پیروزی در فینال مسابقات، در جایگاه نخست قرار گرفت. مهشید اشتری، میگوید.
به خاطر تمرین مجبور به ترک تحصیل موقت شدهاست. موقع امتحانات پایان سال تحصیلی در خرداد ۱۳۹۶، برای شرکت در مسابقات به آلمان رفته و به همین خاطر از درسهایش عقب افتاده اما آموزش و پرورش برای او استثنا قائل نشده و در نهایت به دلیل نداشتن معلم خصوصی و امکانات ویژه سه ماه مجبور به ترک تحصیل شدهاست.
شکست در مسابقات آسیایی قطر 2024
تنها نماینده تنیس روی میز زنان ایران در مسابقات بینالمللی قطر شکست خورد.
به گزارش ایسنا، رقابتهای تنیس روی میز قطر در حال برگزاری است و مهشید اشتری به عنوان نماینده ایران به رقابت با حریف خود پرداخت. اشتری در اولین رقابت خود به مصاف ناتالی مارچتی از بلژیک رفت و سه بر یک شکست خورد.
نماینده تنیس روی میز ایران گیم اول را یازده بر ۹ پیروز شد اما در سه گیم بعدی با نتایج یازده بر هشت، ۱۲ بر ۱۰ و ۱۳ بر یازده شکست خورد.
اشتری تنها نماینده تنیس روی میز زنان ایران در این مسابقات است که با شکست در اولین مسابقه خود از دور رقابتهای انفرادی کنار رفت.
باید بیشتر به پینگپنگ رشته المپیکی توجه شود
اشتری ادامه داد: بحث کمیته ملی المپیک برای تخصیص سهمیه به رشتهها برای اعزام ورزشکاران به مسابقات آسیایی فقط آیتم کیفیت بود. از برخی رشتهها مانند تنیس روی میز ورزشکار کمتری اعزام کردند و سهمیه آن را به برخی رشتهها دادند، چون شانس کسب مدال بیشتری نسبت به تنیس روی میز داشتند، هر چند همان رشتهها هم نتوانستند نتیجه خوبی کسب کنند. به هر حال پینگپنگ یک رشته المپیکی است و باید بیشتر به آن توجه شود.
وی گفت: تیم تنیس روی میز با ۳ نفر هم بسته میشود و نیاز به ۱۰ ورزشکار ندارد. فکر نمیکنم اضافه کردن ۲ بازیکن کار خیلی سختی بود. میتوانستند این فرصت را به بانوان تنیس روی میز هم بدهند تا فقط تنها نماینده تنیس روی میز بانوان برای یک مسابقه انفرادی به هانگژو اعزام نشود. میتوانستند نفرات بیشتری اعزام کنند تا تیم ملی بانوان در مسابقات دوبل و تیمی هم شرکت کند.
همچنین ببینید:
بیوگرافی نوشاد عالمیان تنیسور و همسرش کیست +تصاویر
بیوگرافی النا ریباکینا تنیسور و همسرش و فرزندان
ملیپوش مشهدی تنیس روی میز ایران یادآور شد: تیم آقایان تنیس روی میز ایران نیز به صورت کامل به هانگژو اعزام نشد و در صورت بروز مصدومیت برای هر یک از ورزشکاران تیم ملی باید با ترکیبی ناقص به کار خود ادامه میداد، در حالیکه تیم سایر کشورها ۵ نفره به مسابقات هانگژو اعزام شده بودند.
وی اضافه کرد: تیمهای ملی تنیس روی میز ایران اعزام زیادی به مسابقات بینالمللی تدارکاتی ندارد. یک دوره مسابقات رسمی هم که برگزار میشود به دلیل کمبود بودجه در اعزام ورزشکاران محدودیت قائل میشوند. تعداد اعزامهای تنیس روی میز بسیار کاهش یافته و در سال فقط میتوانیم در مسابقات آسیایی و جهانی مختص رشته خود شرکت کنیم.
اشتری گفت: اعزام به سایر مسابقات نیز با هزینه شخصی و یا حمایت از طریق اسپانسر صورت میگیرد. هر سفر حدود ۸۰ میلیون تومان برای هر ورزشکار آب میخورد. تعداد ورزشکاران زیاد است و فدراسیون نیز به دلیل محدودیت بودجه نمیتواند ما را به تمام مسابقات برون مرزی اعزام کند.