بیوگرافی پرویز ثابتی رئیس ساواک تهران و همسرش و فرزندان +سرنوشت و عکس

پرویز ثابتی کیست

پرویز ثابتی رئیس ساواک تهران بود او متولد ۶ فروردین ۱۳۱۵ در سنگسر بوده و بعد از انقلاب از ایران مهاجرت و به آمریکا رفت در ادامه به بیوگرافی پرویز ثابتی خواهیم پرداخت. شکنجه های پرویژ ثابتی باعث شده بود افراد زیادی از انقلابی های زیر شکنجه جان خود را از دست بدهند او دارای یک فرزند دختر به نام پردیس بوده که در رشته زیست شناسی تحصیل میکند و در حال حاضر در دانشگاه های آمریکا تدریس میکند در ادامه به بیوگرافی پرویز ثابتی و همسر و فرزندانش خواهیم پرداخت.

بیوگرافی پرویز ثابتی رئیس ساواک و همسرش و فرزندان +سرنوشت و عکس

بیوگرافی پرویز ثابتی

پرویز ثابتی رئیس ساواک تهران متولد ۶ فروردین ۱۳۱۵ می باشد در سالهای ۱۳۵۲ تا ۱۳۵۷ به عنوان رئیس ساواک فعالیت می کرد.

او دوران کودکی خود را در سنگسر سپری کرد و در سال ۱۳۲۸ دوران دبیرستانش به تهران آمد و در سال ۱۳۳۴ به دانشگاه حقوق رفت و لیسانس قضایی را به دست آورد در بهمن ۱۳۳۷ توسط مدیر کل نهم ساواک به عنوان تحلیلگر سیاسی به استخدام ساواک درآمد و در تلویزیون ملی ایران به عنوان یک مقام امنیتی معرفی شد.

قبل از انقلاب از مهره های اصلی سازمان اطلاعات و امنیت ایران معروف به ساواک بود پرویز ثابتی رابطه بسیار خوبی با محمدرضا پهلوی داشت.

بیوگرافی پرویز ثابتی رئیس ساواک و همسرش و فرزندان +سرنوشت و عکس

مغز معیوب

یکی از حواشی که درباره پردیس ثابتی وجود دارد این است که در سال ۱۹۶۲ جان اف کندی رئیس جمهور آمریکا محمدرضا شاه را به انتخابات آزاد در کشور دعوت کرد و محمدرضا پهلوی به تیمسار حسن پاکروان گفت که گزارشی در این باره تهیه کند تا به آمریکا ارائه دهد و این گزارش بر عهده پرویز ثابتی گذاشته شد پرویز ثابتی در گزارشش نوشت مردم ایران برای دموکراسی آمادگی ندارند و به شاه علاقه زیادی دارند و دادن آزادی و در انداختن انتخابات آزاد دست حکومت را می بندد و کار دست ما خواهد داد محمدرضا پهلوی وقتی که این گزارش را خواند به شدت عصبانی شد و گفت که مغز این بشر معیوب است.

بیوگرافی پرویز ثابتی رئیس ساواک و همسرش و فرزندان +سرنوشت و عکس

نقص حقوق بشر

پرویز ثابتی همیشه به اتهام نقض حقوق بشر متهم شده بود فعالان انقلابی و علیه رژیم پهلوی را به سختی شکنجه میداد به حدی که زیر شکنجه بسیاری از آن ها کشته می شدند او در پاسخ به شکنجه ها می گوید من حتی یک نفر را هم با بازجویی نکردم.

قلدری همسر پرویز ثابتی

در سال ۱۳۵۴ همسر پرویز ثابتی برای خرید کفش خیابان شاه عباس تهران رفت هنگامی که میخواست پول پرداخت کند متوجه شد که پولش گم شده است صاحب مغازه گفت کسانی که داخل مغازه هستند خارج نشوند تا کیف خانم پیدا شود در بین مشتریان همسر یکی از قضات دادگستری نیز حضور داشته است که با نامزد برادرش برای خرید آمده بود همسر قاضی روستا به همسر پرویز ثابتی اعتراض می‌کند که چرا باید آنها در مغازه حبس بشوند و در نهایت بین آنها درگیری به وجود می آید که محافظ پرویز ثابتی اقدام به تیراندازی به برادر همسر قاضی روستا می کند و بعد از مدتی جانش را از دست. میدهد.

بیوگرافی پرویز ثابتی رئیس ساواک و همسرش و فرزندان +سرنوشت و عکس

فرزندان پرویز ثابتی

پرویز ثابتی دارای دو فرزند دختر بوده که یکی از آنها پردیس ثابتی زیست شناس معروف می باشد آنها در آمریکا زندگی می کنند.

پردیس ثابتی دختر پرویز ثابتی زیست شناس سرشناس ایرانی بوده که به عنوان استاد در دانشگاه هاروارد تدریس می کند پرویز ثابتی میگوید که در خانواده او هم مسلمان بوده هم بهایی و خانواده مادرم بهایی و عمه ها و مادربزرگم مسلمان بودند اما من نه بهاری هستم و نه مسلمان و هیچ دینی را قبول ندارم.

حضور در تظاهرات بهمن ۱۴۰۱ در امریکا

حضور پرویز ثابتی در تظاهرات ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ در پشتیبانی از اعتراضات ۱۴۰۱ ایران واکنش برانگیز شد.

پردیس ثابتی، دختر پرویز ثابتی مدیر اداره امنیت داخلی ساواک، بعد از ۴۴ سال یک تصویر از وی انتشارات نمود.

او پس از مدت‌ها مخفیانه زندگی کردن و دور بودن از رسانه‌ها در تجمع دیروز ضد انقلاب در کشور آمریکا لس آنجلس با خانواده خود مشارکت نمود.

وی در تاریخ نهم آبان ماه سال ۵۷ از ایران فرار کرد و ۳۳ سال در انزوا زندگی نمود. سال ١٣٩٠ بعد از اتفاقات سال ۸۸ در کشور ایران برای نخستین مرتبه یک گفتگوی را صورت داد.

ولی هیچ چگونه عکسی از وی انتشار نشد تا اینکه روز ۲۲ بهمن سال جاری پردیس ثابتی دخترش در صفحه شخصی خود

عکسی از خانواده اش در جمعیت چند نفری معترضین آمریکا انتشار نمود.
که پرویز ثابتی هم در آنجا حضور داشت.

معاون امور بین المللی قوه قضاییه در یک نوشته به دادستان کل کشور درخواست تعقیب قضایی پرویز ثابتی را کرد .
کاظم غریب آبادی، معاون امور بین المللی قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی کشور در یک نوشته با دادستان کل ایران، درخواست جمع آوری مستندات جرم هایی که پرویز ثابتی انجام داده و شناسایی قربانی‌های این جرم ها و اقدام‌های لازمه به خاطر طرح شکایت در پرتو مفاد قانون آیین دادرسی کیفری شد.

غریب‌آبادی بیان نمود: ثابتی با سابقه‌ای بسیار ظالمانه و مرتکب شدن جنایت ها و نقص های فاحش حقوق بشری از قبیل شکنجه مبارز ها، انقلابیون و آزادی خواه ها، بعد از ۴۴ سال به دلیل آزاد خواهی و پوشیدن جنایات های وی در تجمع چند نفره معارضین آمریکایی‌ها مشارکت نمود.
به خاطر همین امر سبب مطالبه‌گری افکار عمومی از دستگاه قضایی شده است.

بیوگرافی پرویز ثابتی رئیس ساواک و همسرش و فرزندان +سرنوشت و عکس

کاظم غریب آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر، در نامه‌ای به دادستان کل کشور، خواستار گردآوری مستندات جرایم ارتکاب یافته از سوی پرویز ثابتی و شناسایی قربانیان این جرایم و اقدامات لازم جهت طرح شکایت و تعقیب قضائی وی در پرتو مفاد قانون آئین دادرسی کیفری شد.

غریب آبادی، تاکید کرد: ثابتی با سابقه سراسر ظالمانه و نفرت‌انگیز خود و ارتکاب جنایات و نقض‌های فاحش حقوق بشری از جمله شکنجه مبارزان، انقلابیون و آزادی خواهان، پس از ۴۴ سال به بهانه آزادی خواهی در تجمعات سلطنت طلبان آمریکانشین ضد آزادی و ضد مردم سالاری که سعی در مطرح کردن او و سرپوش گذاشتن بر جنایاتش را دارند، شرکت کرد؛ از این رو، این موضوع منجر به مطالبه‌گری افکار عمومی از دستگاه قضائی شده است.

سابقه پرویز ثابتی

جنایت‌ها و اختیار های پرویز ثابتی اداره کل سوم ساواک به مدیریت ثابتی که نه اداره را متشکل می شد هر اداره از قبیل چند قسمت و هر قسمت مسئول کنترل یک یا چند بنیاد، وزارتخانه، حزب، گروه‌های اجتماعی، اقوام از جمله «کرد، لر، بلوچ واذری»، اقلیت‌های مذهبی، روحانیون، دانشگاه ها، هریک از افراد ارتش، مطبوعات و اینکه وابستگان رژیم پهلوی، افراد لژهای فراماسونری در درون کشور و بهایی ها نیز بود.

این حوزه بزرگ اختیارها، پرویز ثابتی را به یک شخص قدرتمند امنیتی رژیم مبدل نمود.
شاخص ترین وظایف اداره کل سوم، ریاست و هماهنگی تمامی نهادهای امنیتی رژیم پهلوی از جمله رکن دو ارتش، شهربانی و ژاندارمری بود.

تمامی آنچه مردم کشور ایران از ساواک در ذهن های خود داشتند در رابطه با اداره تحت امر ثابتی بود.

ایشان در زمان ریاست جمهوری مشهور به جان اف کندی بود. او مقامات ایرانی را به انتخابات آزاد درخواست نمود.
شاه به تیمسار پاکروان پیشنهاد داد که از وضعیت مملکت خبرهایی را جمع آوری کند تا وی به جمع بندی دست پیدا کند و پاکروان این کار را به ثابتی واگذار کرد.

ثابتی در یک گزارش که صورت داد اینگونه نوشت که مردم کشور ایران برای دموکراسی حاضر نمی باشند و اینکه شاه برای آنان جذابیت دارد و او را دوست داشته باشند، بس می باشد،آزادی و در انداختن انتخابات آزاد ،سبب میشود که حکومت نتواند کاری انجام دهد .

سال ۹۱ کتاب خاطره های او به اسم «در دامگه حادثه» انتشار شد، که خیلی از افراد سیاسی چه داخل و چه در خارج از ایران درباره آن نقد نموده و ثابتی را متهم به تطهیر ساواک و تحریف تاریخ جنایات ساواک نمودند.

۱۹۸ فرد از زندانی های ساواک در یک نامه با استناد به «عهدنامه بین المللی منع شکنجه و مجازات اهانت آمیز و غیر انسانی» (مصوب مجمع عمومی بنیاد ملل متحد در دهم دسامبر ۱۹۸۴)، درخواست پیگرد حقوق ثابتی و کنار گذاشتن او از کشور آمریکا شده بودند.

رئیس امنیت داخلی مخوف ترین دستگاه اطلاعاتی منطقه در اورلاندو به عنوان یک سه ملیتی ایرانی، اسرائیلی و آمریکایی سکونت می‌نماید.

و اینکه مدیریت شرکت اقتصادی به اسمParisEnterprises نیز را بر عهده دارد.
وی از حامیان مالی کمپین انتخاباتی جرج بوش و کمیته ملی جمهوری خواهان به شمار می رفت.

گریختن از ایران

او در تاریخ نهم آبان ماه سال ۱۳۵۷ با لقب عالیخانی از فرودگاه بین المللی مهرآباد به سوی لندن سفر نمود.
پرویز ثابتی، مدیر امنیت داخلی ساواک، به گفته مختصات شغلی خود چند پاسپورت با نام های گوناگون نیز داشته است.
در انتهای حکومت ازهاری به ژنو فرار کرد و از آنجا با همراهی همسر خود به اسرائیل سفر کرد.
او که به یکی از مخوف ترین شخص ساواک معروف بود، در شهرستان سانفرانسیسکو در یک منزل بسیار شیک زندگی خود را شروع کرد و فقط وابسته به رژیم اسبق پهلوی بود، که یک ماه قبل از گریختنش، منزل خود را که تازه ساز بود را در شهرک غرب به سفیر یکی از کشورهای غرب فروخت.

ثابتی بعد از پستی و بلندی های بسیار در ایالات فلوراید ای کشور آمریکا زندگی‌اش را سپری کرد و به کارهایی در عرصه خرید و فروش زمین و ساختمان روی آورد.

استخدام ساواک

پرویز ثابتی در تاریخ بهمن ماه سال ۱۳۳۷ به استخدام ساواک درآمد.
ساواک در واقع 10 اداره کل داشت.
اداره کل سوم «امنیتی داخلی» شاخص‌ترین قسمت ساواک بود.
پرویز ثابتی در سال ۱۳۵۲ از طرف نصیری به مدیریت اداره کل سوم انتخاب گردید.
وی بر اساس سلسله مراتب نفر دوم بود، اما به خاطر گستره اختیار ها مبدل به شاخص ترین فرد امنیتی رژیم پهلوی در دهه ۵۰ شد.

افزودنی است که پرویز ثابتی یکی از مخوف ترین افراد امنیتی تاریخ عصر کشور حساب می شود، که در دوران رژیم پهلوی به عنوان مدیر اداره سوم ساواک و مدیر ساواک تهران انتخاب گردید.
اختیار های وی به آن اندازه زیاد بوده که دست راست محمدرضا شاه پهلوی بوده است و وظیفه شاخصی وی حمایت از شاه از طریق پیدا کردن وریشه کن ساختن اشخاصی بود که ضد شاه بودند.

او در دوران فعالیتش، به بدترین شکل ممکن شکنجه‌ها و جنایت بارترین اقدام ها را برضد مردم کشور انجام می داده است.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *