ناصر سراج قاضی کیست؟ | بیوگرافی و پرونده های جنجالی ناصر سراج و شایعه بازداشت او را در ادامه این بخش از مجله شبونه مشاهده نمایید.
ناصر سراج قاضی کیست؟
قاضی سراج در محله جوشقان در شهرکرج متولد شده است
از قاضی های قوه قضایه کشور ایران و به عنوان ریس سازمان بازرسی کل کشور فعالیت دارد.
وی سابقه قضاوت در پرونده های جنجالی در مورد حادثه پارک شهر تهران و اختلاس 3 هزار میلیاردی را دارد.
ماجرای مراسم تودیع ناصر سراج چیست؟
روز شنبه خبری مبنی بر اینکه ناصر سراج از سازمان بازرسی کل کشور رفته در فضای مجازی به سرعت منتشر شد که این خبر مصادف شد با عدم حضور ایشان در مراسم تودیع همراه شد و ذر حالی که در روزهای گذشته مراسمی در این خصوص اجرا شد که ایشان در این مراسم حضور نداشته
همچنین ببینید:
است و محسن اژه ای در این خصوص عنوان داشت علت غیبت آقای سراج مشخص نیست و در این خصوص اطلاعی ندارد.
شایعه بازداشت
خبر عدم حضور ایشان سبب شد این خبر به سرعت در رسانه های اجتماعی بخش شود و برخی شایعه دلخوری ایشان را به عنوان غیب در جلسه بیان کردند و عده ای خبر بازداشت ناصر سراج قاضی را عنوان کردند که سریعا با انتشار این خبر با آقای سراج تماس تلفنی برقرارشد ودر گفتگو ساعت 24 بیان داشت در حال حاضر در زندان نیستم و دارید صدای من را میشنوید وی درخصوص عدم حضورش گفت که مرخصی بوده و در حال حاضر در شهر مشهد مقدس میباشد.
وی عنوان داشت عدم غیبت ایشان در مراسم تودیع دلخوری نبوده است و از همه کسانی که در مراسم من حضور داشتند کمال تشکر را میکنم.
کناه ناصر سراج به 8 شغله بودنش
قاضی سراج در خصوص برکناری و اینکه سعی دارد در چه کاری مشغول به خدمت باشد با کنایه نیش دار عنوان کرده که هشت تا شغل دارم …..
ناصر سراج در جریان تغییرات نوسازی قوه قضاییه برکنار شده است و جانشین ایشان از استان خراسان رضوی انتخاب شده است.
فعالیت ها
وی در سمت های مختلف با عنوان ریاست کل دادگستری تهران و رییس شعبه 10 دادگاه عمومی تهران و عنوان دادگاه کیفری و در سمت های مختلف منصوب شده است و آخرین سمت ایشان به عنوان بازرسی کل کشور بوذه است.