سریال گاندو ۱ (فصل اول) هرشب ساعت ۲۲ و تکرار آن روز بعد ساعت ۶ بامداد و ۱۴ ظهر از شبکه آی فیلم پخش می شود.
با توجه به حجم طرفداران سریال «گاندو» در فصل اول و دوم و میزان بینندههای فراوان مجموعه و بازتابهای گسترده رسانهای در شبکههای اجتماعی به سادگی میتوان دریافت که «گاندو» با هر نقد سیاسی که توسط طیف مخالفانش مطرح میشود، سریال بسیار جذابی از حیث نمایشی است. این بزرگترین ویژگی سریال است که با رویکردی مردمی ساخته و عناصر ارتباطگیری مخاطب در اثر به شدت مراعات شده است.
شاید پرونده گاندوی هنری مهم قابل بررسی این است که در طول چهل سال اخیر اغلب نویسندگان و مولفان چنین آثاری با بدسلیقگی خاصی به جای خلق روایت جذاب با شعارهای منولوگ گونه و شخصیتهای بشدت و کلیشهای و ترسو خلق کردهاند .
زمان پخش و تکرار سریال گاندو
سریال گاندو ۱ (فصل اول) هرشب ساعت ۲۲ و تکرار آن روز بعد ساعت ۶ بامداد و ۱۴ ظهر از شبکه آی فیلم پخش می شود.
درباره سریال
گاندو یکی از سریالهای محبوب تلویزیونی بوده که توسط جواد افشار کارگردانی شده است و نویسندگی آن را آرش قادری بر عهده دارد تهیهکنندگی سریال گاندو بر عهده مجتبی امینی بوده که در سال ۱۳۹۷ در ژانر پلیسی،امنیتی و اجتماعی تولید شد.
فصل اول گاندو برای نخستین بار در سال 1398 از شبکه سه بر روی آنتن رفت و مورد استقبال بینندگان تلویزیونی قرار گرفت گاندو دارای دو فصل میباشد.
فصل دوم این سریال تلویزیونی اسفند ۱۳۹۹ پخش شد. فصل دوم گاندو متفاوت تر بوده و رنگ و بوی سیاسی به خود گرفت که انتقادات زیادی را به دنبال داشت و با اعتراض برخی از مسئولان دولت متوقف شد و ادامه آن بعد از انتخابات ۱۴۰۰ پخش شد. اکنون قرار است فصل اول آن از ۲۷ تیر ۱۴۰۲ مجدد از شبکه آی فیلم پخش شود.
بازیگران سریال گاندو 1
از جمله هنرمندان آن می توان داریوش فرهنگ،وحید رهبانی،پیام دهکردی،محمدرضا شریفینیا،پندار اکبری،لیلا اوتادی،فرهاد قائمیان،علیرام نورایی،سارا خوئینیها،آزیتا ترکاشوند،خسرو شهراز،نگار عابدی و… اشاره کرد.
این مجموعه امنیتی است و فیلمنامه آن بر اساس مستندات و وقایع تاریخی و کشف جاسوسهای داخل و خارج از ایران است و همچنین به موضوع آقازادهها نیز اشارههایی میکند. در مجموعه گاندو تمامی اسامی افراد و اشخاص حقیقی در آن عوض شدهاست…
اعظم ملایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: تأسفانه سریال گاندو۲ از ایرادات و ضعفهایی در بخشهای مختلف به ویژه کارگردانی و فیلم نامه رنج می برد که اثرگذاری آن را تا حد زیادی کاهش می دهد و حتی می تواند اثرات مخربی بر امنیت و منافع ملی کشور داشته باشد. ضعف بخش کارگردانی سریال گاندو سبب شده تا شیوه پیام رسانی آن بسیار سطحی و دم دستی باشد؛ در بخشهایی از این سریال بازیگران برای طرح مواضع سیاسی “مورد نظر” از جمله پیرامون «برجام» و «اف ای تی اف» بی هیچ تکنیک و ظرافتی، تنها روبروی یکدیگر می ایستند و می کوشند این اسناد و نهادهای سیاسی را به زبان ساده تعریف کنند و یا به مردم کتاب معرفی کنند؛ طبیعتاً این نحوه فیلم سازی های شعاری و تبلیغ گل درشت رویکردهای سیاسی دیگر نمی تواند نظر مردم ایران به ویژه نسل جوان و تحصیلکرده که این روزها دیگر تقریبا به صورت فراگیر فیلمهای روز دنیا را می بینند و مقایسه می کنند، را جلب کند.
ناگفته نماند به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما براساس نظرسنجی که ۲۰ تیر از سراسر کشور داشتهاست اعلام کرد: ۸۰ و نیم درصد از مردم بیننده برنامههای صدا و سیما بودهاند که در این بین مجموعه تلویزیونی «گاندو» با حدود ۴۴ درصد بیننده در صدر مجموعههای جدید تلویزیون قرار گرفت.