ماجرای کامل زنده شدن نوزاد نارس در سردخانه شهریار (بیمارستان امام سجاد)

زنده شدن نوزاد نارس در سردخانه بیمارستان امام سجاد شهریار یکی از حوادثی عجیبی بود که روز گذشته رخ داده بود.

ماجرای کامل زنده شدن نوزاد نارس در سردخانه شهریار (بیمارستان امام سجاد)

این حادثه باعث شد که رئیس بیمارستان امام سجاد شهریار توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران اخراج شود. سخنگوی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای که در سایت وزارت بهداشت (وبدا) منتشر شد، ضمن تایید این موضوع، برکناری رئیس بیمارستان امام سجاد (ع) را از اختیارات رئیس جمهور دانست.

ماجرای کامل زنده شدن نوزاد نارس در سردخانه شهریار

البته پدرام پاک آیین، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گفته است که این اخراج مربوط به حادثه بیمارستان امام سجاد (ع) بوده است اما مجازاتی ندارد و تحت کنترل است.

پس از مدتی گمانه زنی ها و شایعات زیادی پیرامون این پرونده وارد فضای مجازی شد اما دکتر محمدهادی ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار در گفت و گوی تلویزیونی گفت: ساعت 12:40 روز پنجشنبه 31 فرودین مادر 25 ساله در هفته 26 بارداری و در اولین دوره بارداری با درد زیر شکم به بیمارستان امام سجاد (ع) مراجعه کرد.

وی ادامه داد: پس از انجام معاینات و سونوگرافی لازم توصیه می شود این مادر برای ادامه درمان به بیمارستان مجهزتر مراجعه کند.

به گفته دکتر ناصح، بیمار با رضایت شخصی خود مرخص می شود و ساعتی بعد به بیمارستانی در کرج می رود. این بار معاینات و سونوگرافی های لازم انجام شده و عفونت مطب تشخیص و درمان می شود.

وی افزود: بیمار پس از ترخیص با درد باز زیر شکم به کلینیک ملارد مراجعه و سرم درمانی انجام شد.

دکتر ناصح ادامه داد: مادر جوان ساعت 4:30 صبح به دلیل پارگی کیسه آب به بیمارستان امام سجاد(ع) مراجعه می کند و ساعت 5 صبح روز 11 اردیبهشت به اتاق عمل می رود. نوزاد به دنیا آمد اما ضربان قلب نداشت.

به گفته این مسئول، اما نوزاد نارس که در واقع در 6 ماهگی به دنیا آمده بود، حدود یک ساعت در کنار مادرش ماند، اما از آنجایی که علائم حیاتی نداشت، به سردخانه منتقل شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار گفت: در ساعت ۱۶ همان روز پدر نوزاد به همراه مامور بیمارستان به سردخانه مراجعه و احساس می کنند که پای کودک حرکت می کند و به سرعت نوزاد به بخش ویژه (NICU) منتقل می شود؛ درمان های لازم توسط متخصص اطفال و کادر درمان انجام می شود اما ضربان قلب ضعیف است و با درمان دارویی ضربان نوزاد به ۸۰ می رسد.

وی خاطرنشان کرد: چهار بار احیای قلبی از ۱۶ تا ۳ صبح انجام می شود اما متاسفانه نوزاد ایست قلبی می کند و فوت نوزاد اعلام می شود.

دکتر ناصح در مورد احتمال قصور پزشکی در این پرونده یادآور شد: در این خصوص بررسی کارشناسی توسط مسئولان وزارت بهداشت در حال انجام است.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *