زندگینامه شهید عبدالرسول زرین تک تیراندازی (شکارچی خمینی) با گوش کنده شده و همسر و فرزندانش را در ادامه این بخش از مجله شبونه مشاهده نمایید.
بیوگرافی شهید عبدالرسول زرین
وی متولد سال ۱۳۲۰ شهر گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد مباشد و اصاتا لر است زمانی که 4 سال سن داشت پدرش فوت کرد و دو سال بعد مادرش را از دست داد و یتیم شد.
عبدالرسول زرین نوجوانی بیش نبود که تصمیم به هجرت از دیارش گرفت. او در سن ۱۵ سالگی بعد از طی طریق کوه و دشت تنها به اصفهان رسید و بعد از مدتی کار و تلاش تشکیل خانواده داد و در سن ۲۷ سالگی اقوامش را که در کودکی از آنها جدا شده بود، پیدا کرد.
او در جنگ و ایران و عراق با 700 شلیک موفق به عنوان بهترین تک تیرانداز دوران خود به شمار می امد که صدام حسین لقب “شکارچی خمینی” را به او داده بود.
همسر و فرزندان
عبدالرسول زرین در سن 17 سالگی به همراه خانواده به اصفهان مهاجرت کردند و در انجا تشکیل خانواده داد حاصل ازدواج او 7 فرزند میباشد.
به دلیل تاکید و علاقهای که به نماز اول وقت و جماعت داشت، منزل و مغازهای را در حوالی مسجد باباعلی عسگر اصفهان تهیه کرد. شغلش در آن مقطع لباس فروشی بود.
همچنین ببینید: بیوگرافی اصغر پاشاپور شهید مدافع حرم
پسر شهید عبدالرسول زرین میگوید که همیشه هنگام نماز مغازه را بسته و به مسجد میرفت و عاشق این بود که نماز را اول وقت بخواند.
اصغر زرین افزود: موذن مسجد بود. تلفیقی شده بود از صداقت مردم جنوب و فرهنگ اصفهان. مسجد را هر دو هفته یکبار تمیز میکرد. در تدارکات مسجد شرکت فعال داشت و همیشه بین خانه و مسجد درحرکت بود اما تفریح بچهها را هم از یاد نمیبرد. برای نماز باهم به مسجد میرفتیم و نماز میخواندیم. در کنار نماز و مسجد؛ ما را به پارک میبرد. فوتبال بازی میکرد. خیلی علاقه داشت به بچهها. مرتب دنبال این بود که ما قرآن را یاد بگیریم. حتی قبل از رفتن به مدرسه، الفبای عربی را برای خواندن قرآن به ما یاد داده بود. با انگشت بزرگترش دست کوچک مرا میگرفت و با خود میبرد.
تک تیراندازی که ضربات مهلکی به دشمن وارد کرد
شهید زرین جزو نیروهای اصلی و بنیانگذاران لشکر امام حسین (ع) بوده و در جبههها نقش منحصر به فردی را ایفا میکرد؛ در جنگهای نامنظم و دیگر عملیاتها به عنوان تک تیرانداز نقش حساس و ظریف خود را بازی کرده و ضربات مهلکی را ماهرانه به ایادی دشمن وارد کرد که ارتش بعثی را بعد از تلفات سنگین مادی و انسانی دچار سرگیجه کرد.
شهید خرازی درباره مبارزات شهید زرین گفته است: «قبل از شروع جنگ تحمیلی در کردستان و در گروه ضربت خیلی خوب خود را نشان داد. دیوان دره و آوردگاه گاران شاهد دلاوریهای اوست».
همچنین ببینید: روح الله حسینیان کیست؟ بیوگرافی و درگذشت روح الله حسینیان
نشانه گیریهای دقیق شهید زرین بیشترین آسیبها را به دشمن زده است. او بارها آتشبار دشمن را در ارتفاعات صعب العبور فقط با یکبار فشار دادن ماشه تفنگ خاموش کرده است. در طول جنگ هم تلفات بسیار سنگین مادی به دشمن وارد کرده و بیش از سه هزار دشمن بعثی را به هلاکت رسانده و چندین تک تیرانداز ماهر و چندین فرمانده عراقی را از میان برداشته است.