چند روز پیش تصویری از تتلو بر روی بنری با موضوع عاقبت نسبتن کمربند ایمنی در شبکه های اجتماعی منتشر که در نوع خود بسیار عجیب بود این بنر که در سطح شهر نصب شده بود عکسی از تتلو را نمایش میداد که با روبان سیاه او را عاقبت استفاده نکردن از کمربند ایمنی رانندگی عنوان کرده بودند.
عصبانیت مینا وحید از توهین به امیر تتلو
حالا مینا وحید به این تصویر واکنش نشان داده و از این شوخی عصبانی شده است و در استوری نوشت: ” این عکس تتلوعه؟ نمیفهمم این شوخی رو”
برخی از کاربران از میناوحید انتقاد کردند که چرا طرفدار امیر تتلو است و از توهین به او ناراحت شده است.
لازم به ذکر است مینا وحید بازیگر ایرانی متولد ۱۷ مرداد ماه سال ۱۳۶۶ در شهر رشت، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد تئاتر، بازیگر سینما و تلویزیون است. مینا در خانواده ای با سه فرزند بزرگ شده است و دارای یک برادر به نام میلاد وحید و یک خواهر است. اولین نقش پررنگ مینا وحید در سینما با ایفای نقش در فیلم سینمایی “دوران عاشقی” به کارگردانی علیرضا رئیسیان بود