عکس شهادت امام جعفر صادق برای چاپ بنر و پس زمینه و بکگراند
بیست و پنجم شوال سالگرد شهادت جانسوز حضرت امام جعفر صادق(ع)، که در اشاعه و ترویج دین مبین اسلام از هیج کوششی فرو گذار نکرده و مال، جان و زندگی خویش را صرف هدایت جامعه به سوی طریقت رستگاری و آزاد اندیشی نموده است می باشد. انشاءاللّه با بندگی خداوند متعال و انتظار فرج حتی الامکان شکر نعمت جهاد علمی امام ششم علیه السلام را به جای آوریم و با پیروی از سیره ایشان در تبیین و نشر فرهنگ اسلامی در عصر حاضر شاهد نتایج مورد نظر باشیم. امام صادق علیه السلام در دوران امامت خود از فرصت به دست آمده در حساس ترین موقعیت سیاسی و فرهنگی تاریخ اسلام، امکانی را فراهم کرد که بشریت از محتوای بینظیر تشیع، بی نصیب نماند. و امید است با توفیق بهره مندی بیشتر از علوم و معارف مذهب حقه جعفری تلاشگر گسترش منویات آن حضرت باشیم.
پدرش امام محمد باقر (ع) از ولادت فرزندش بسیار خوشحال و خرسند شد. مادرش ام فروه، نوه محمد بن ابی بکر از یاران امام علی (ع) بود. حضرت علی (ع) بارها در مورد او فرمودند: محمد فرزند روحانی و اخلاقی من است. اسماء بنت عمیس مادر محمد بن ابی بکر بود و او را زنی پارسا می دانستند. پیوسته در خدمت حضرت فاطمه زهرا (س) بود و به آن افتخار می کرد. اسماء بنت عمیس پس از شهادت همسرش جعفر بن ابی طالب در جنگ موته با ابوبکر صدیق ازدواج کرد و پس از رحلت او با امام علی (ع) ازدواج کرد.
عکس شهادت امام صادق با کیفیت بالا
برای مشاهده کیفیت اصلی روی هر عکس کلیک کنید
امام جعفر صادق (علیه السلام) درباره مادرش می فرماید: «مادرم از زنان وارسته و مؤمن و فداکار بود». امام جعفر صادق (ع) هنگام شهادت جدش امام سجاد (ع) 15 سال داشت و هنگام شهادت پدرش امام محمد باقر (ع) 34 سال داشت.
پیشینه سیاسی:
در پی شهادت امام حسین (ع) حکومت بنی امیه متزلزل شد و مردم را دشمن خود و نسبت به آنان بدبین کرد. این امر راه را برای تشکیل حکومت بنی عباسی باز کرد. شکاف بین این دو قدرت، راه را برای تبلیغ ایدئولوژی و مکتب شیعه باز کرد. امام جعفر صادق (ع) میتوانست با نهضت تعلیمآموزی، معارف اسلام را به گونهای تبلیغ کند که آن را به همه مردم جهان برساند.
ویژگی های امام جعفر صادق (علیه السلام):
وجه تمایز امام جعفر صادق (ع) همه می دانیم که سیره و سلوک انسان انعکاس باطن آنهاست و هرکسی را می توان از سیره او شناخت.
افراد بسیار کمی هستند که رفتار خود و هر آنچه در باطن خود دارند بیرون نمی ریزند و به نمایش نمی گذارند. هر چه در دل دارند، نمای بیرونی لامپ برق را مانند کلید برق روشن می کند.
تمام زندگی امام جعفر صادق (ع) مانند سایر ائمه (ع) درس نورانی اسلام واقعی و حقیقی بود. او خود نمونه و نمونه اخلاق و اخلاق و سیره اسلامی به شمار می رفت.
شما نمی توانید در میان همه مردم، از همه اقوام، پدر و پسری بیابید که از هر نظر، فکر، منش و رفتار شبیه یکدیگر باشند. اما خاندان پیامبر اسلام (ص) و جانشینان ایشان همگی در یک خط بودند و با یک هدف و یک عقیده به وظیفه آسمانی خود عمل کردند و در گفتار و منش و اخلاق هیچ گونه اختلافی نداشتند.