فاطمه بنی جمالی کیست و الان کجاست؟ + بیوگرافی
فاطمه بنیجمالی از اعضای اصلی گروه منافقین موسوم به مجاهدین خلق بوده که در سال ۱۳۷۳، در کنار مریم رجوی، در فرانسه به سر برده و مدتی نیز در انگلیس بوده است او تلاش زیادی برای جذب نیرو به این گروه کرده است و افراد زیادی را با وعده آینده بهتر و شرایط زندگی در فرانسه عضو این گروهک ضدانقلاب کرده است.
ایسنا نوشت:
به گزارش ایسنا، فاطمه بنیجمالی در سال ۱۳۷۳، در کنار مریم رجوی، در فرانسه به سر برده و مدتی نیز در انگلیس بوده است.
او از اعضای هیئت اجرایی گروهک منافقین و یکی از ۱۲ نفر اول شورای رهبری تشکیلات است که پس از ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ از کشور متواری شده و در سال ۱۳۶۴ به همراه منافقین به عراق میرود.
فاطمه بنیجمالی متهم ردیف شصت و دوم دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای سازمان مجاهدین (منافقین) است.
سوابق در سازمان مجاهدین
مسئولیتهای او در تشکیلات عبارت است ازعضویت در هیأت اجرایی منافقین در سال ۱۳۶۶ ، مسئول ارکان قرارگاه در سال ۱۳۶۹، مسئول یکی از مقرها، مسئول آموزش نفاق، مسئول کمیتهی به اصطلاح غذایی، در دوران تحریم بینالمللی عراق و نفت در برابر غذا، مسئولیت مالی تشکیلات در یک مقطع عضویت در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت و عضویت در شورای رهبری گروهک در سال ۱۳۷۳.
دادگاهی
فاطمه بنی جمالی متهم ردیف ۶۲ پرونده در دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای سازمان مجاهدین (منافقین) است.
او به علت اینکه مسئول به اصطلاح امداد تشکیلات بوده و تمام امور مربوط به پزشکی، زیر نظر وی انجام میشده لذا از سرنوشت واقعی بسیاری از منافقین سر به نیست شده، اطلاع دارد. او در حال حاضر، مسئول امداد و زیر مجموعه فرشته یگانه است و تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۵۰۵/۶-۲۰۰۲ است.
فعالیت ها
در سال ۱۳۴۴ سازمان مجاهدین خلق (منافقین) به عنوان یک گروه سیاسی نظامی توسط ۳ نفر از جوانان جدا شده از نهضت آزادی ایران تأسیس شد. از اهداف اولیه این سازمان سرنگونی رژیم پهلوی بود. اما در سال ۱۳۵۰ بنیانگذاران و اکثریت کادر سازمان توسط ساواک دستگیر و با اعدام بنیانگذاران و تعدادی از کادرهای اصلی سازمان در آستانه انحلال قرار گرفت.
با اینکه جدا شدگان از سازمان به مسلمان بودن بنیانگذاران و اعضای کادر اصلی اولیه اصرار دارند، ولی در سال ۱۳۵۴ سازمان با تغییر ایدئولوژیک و با این بهانه که اسلام ایدئولوژی مبارزه است، مارکسیسم را پذیرفت که همین امر موجب اعتراض تعدادی از کادرهای سازمان قرار گرفت. پیامد آن تصفیههای خونینی بود که در آن صورت پذیرفت، از آن جمله میتوان به قتل و ترور درونگروهی مجید شریف واقفی و تلاش برای ترور مرتضی صمدیه لباف اشاره کرد.