ربابه محمدی مادر مصطفی رحماندوست درگذشت + بیوگرافی

ربابه محمدی مادر مصطفی رحماندوست فوت کرد مادر این شاعر بزرگ کشورمان به علت کهولت سن فوت کرد و این شاعر را عزادار کرد.

آیین هفتمین روز درگذشت این بانوی مومنه ساعت 15 تا 16:30 روز جمعه 18 اسفند 1402 قرار است در مسجد حضرت آیت الله خامنه ای حوزه هنری واقع در خیابان سمیه تهران نرسیده به خیابان حافظ برگزار شود.

صطفی رحماندوست شاعر و ادیب برجسته در حوزه شعر و ادبیات کشور به شمار می‌رود که به تصدیق و تایید بسیاری از متفکران علم و ادب نقش بی‌بدیلی را در بسط، توسعه و تعمیق ادبیات فارسی به ویژه در حوزه کودکان و نوجوانان ایفا کرده و اشعار وی، تداعی‌کننده خاطرات شیرین کودکی بسیاری از فرزندان ایران است.

مصطفی رحماندوست (زاده ۱ تیر ۱۳۲۹) در همدان، شاعر شعر کودکانه صد دانه یاقوت، شاعر، نویسنده و مترجم کتاب‌های کودکان و نوجوانان است. او از داوران و نمایندگان هیئت علمی جشنواره بین‌المللی شعر فجر بوده‌است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل کانون ، ربابه محمدی مادر این شاعر شهیر و مجتبی رحماندوست شاعر ، نویسنده و عضو اسبق هیات مدیره کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در روزهای اخیر جان به جان آفرین تسلیم کرده است.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *