انتشار 26 آذر 1400 – Study time 3 minutes
مصاحبه شقایق باپیری بازیکن هندبال بعد از پناهندگی در اسپانیا را در این صفحه از مجله شبونه مشاهده نمایید.
مصاحبه شقایق باپیری بازیکن هندبال
شقایق باپیری هندبالیست ملی پوش که به همراه تیم ملی ایران به اسپانیا رفته بود و در این مسابقات شرکت کرد به یکباره اردوی تیم ملی ایران را ترک کرد و خود را به پلیس اسپانیا معرفی کرد و درخواست پناهندگی نمود.
او بعد از چند روز در مصاحبه ای اعلام کرد برای پیشرفت در رشته ورزشی اش تصمیم گرفته که پناهنده شود و تصمیمی به بازگشت به ایران ندارد.
این در حالی رخ داد که چندی پیش آقای موسوی نماینده مجلس گفته بود هرکسی علاقمند به موسیقی است از ایران برود.
شقایق باپیری متولد ۱۳ اسفند ۱۳۶۹ در شهرستان سنندج بوده و در رشته تربیت بدنی تحصیل کرده است .
او افتخارات متعددی را در رشته هندبال به دست اورده است و چندبار در مسابقات مختلف به عنوان خانم گلی دست یافته است.او در مصاحبه اش گفته علت پناهنده شدنم آینده ورزشی ام بوده است و دوست داشتم که پیشرفت کنم چرا که در ایران امکانات لازم وجود ندارد
او گفت اگر از بازیکنان تیم چک یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی برای وثیقه نگرفته بودند، هیچ یک از اعضای تیم به ایران برنمیگشتند.