ویدیو معلم قائمشهری که آهنگی غیر مجاز را در کلاس درس پخش کرده بود در فضای مجازی بازتاب گستردهای داشت به خصوص زمانی که خبر اخراج این معلم رسانهای شد.
نامه آیت الله معلمی برای بازگشت
آیتالله معلمی برای بخشش معلم قائمشهری بهصورت کتبی و شفاهی پیگیر این موضوع شدند تا به مناسبت عید مبعث، مسئولان او را مورد بخشش قرار دهند تا به مدرسه بازگردد و به کار خود ادامه دهد.
به گزارش همشهری آنلاین، پس از انتشار فیلم پخش موسیقی نامناسب در مدرسه ای در قائمشهر که در پی آن خبر اخراج این معلم جوان را در پی داشت، با توجه به ابراز شرمندگی و پشیمانی خانم “صدف صفرزاده”، آیت الله علی معلمی نماینده پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری بهصورت کتبی و شفاهی پیگیر این موضوع شدند تا به مناسبت عید مبعث، مسئولان او را مورد بخشش قرار دهند تا به مدرسه بازگردد و به کار خود ادامه دهد.
پیج اینستاگرام معلم قائمشهری
معلم جوانی که در یک مدرسه در زنگ تفریح برای دانش آموزان اهنگ معروف این روزهای فضای مجازی را پخش کرده بود که دانش آموزان آن را زمزمه می کردند.
ویدیوی خانم معلم بهسرعت در فضای مجازی دست به دست شد تا اینکه رئیس آموزش و پرورش اعلام کرد که این معلم اخراج شده است.
خبر اخراج او نیز با انتقادات فراوانی همراه شد برخی ها اخراج یک معلم را در شرایط اقتصادی کنونی سختگیرانه میدانند و معتقدند که باید با جریمه نقدی و یا چند روز تعلیق از کار تنبیه می شد نه اینکه برای همیشه از کار اخراج شود.
برخی از کاربران به دنبال پیج اینستاگرام این خانم معلم مازندرانی بوده تا ماجرا پیگیری کنند.
بعد از انتشار خبر اخراج خانم معلم مازندرانی پیج های فیک و جعلی زیادی در اینستاگرام ساخته شد که همه آنها جعلی هستند.
چرا خانم معلم اخراجی کودک آزار است؟
فیلم منتشر شده از بررسی کودک آزاری به سبک نوین توسط خانم معلم اخراجی بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.
در این ویدیو که در شبکه های اجتماعی فراگیر شده است، به بررسی انواع کودک آزاری در مدارس با قوانین کشورهای مختلف پرداخته شده است.
گفتنی است، در پی فراگیر شدن ویدیوی داسمش یک معلم بلاگر قائمشهری با آهنگ «گنگستر شهر آمل» در کلاس درس مدرسه، آموزش و پرورش استان مازندران این فرد را اخراج کرد.
استخدام معلم قائمشهری اخراجی در باشگاه نساجی
استخدام معلم قائمشهری اخراجی در باشگاه نساجی سوپرایز باشگاه مازندرانی برای عید مبعث است؛ صفرزاده پس از همخوانی شاگردانش با ترانه گنگستر شهر آمل اخراج شده بود.
به گزارش انصاف ورزشی، در روزهای پیشین انتشار فیلمی از چند دانش آموز قائمشهری که در حضور معلم خود به همخوانی با ترانه «گنگستر شهر آمل» که حسابی در فضای مجازی مشهور شده است میپردازند، حسابی خبرساز شده بود.
در ادامه اما اعلام شد که این آموزگار به این خاطر از ادامه خدمت در شغل آموزگاری منع شده است و یا به بیان بهتر از شغل خود اخراج شده است؛ موضوعی که سبب واکنشهای متفاوتی در فضای مجازی شد.
کلا بی حجاب هم تشریف دارند. …لطف کنید از این بچه ها یک تحقیقی به عمل بیارید بلایی سرشون نیاورده باشه …این معلم نرمال به نظر نمیرسه
خاک برسر عقب افتادت
اتفاقا تو نرمال نیستی که ذهنت رفته کمر به پایین چهارتا پسر ۱۰..۱۱ ساله ..اخوی میشه معلم بی حجاب هم داشت ،معلم زیبا و رفیق با دانش اموزا داشت
و درس داد و درس خوند …از زوایای دیگم نگاه کن ..خودتو از یبوست فکریرها کن
گذاشتن یک معلم با این همه بی اخلاقی برای پسرهای نوجوان کار غلطیه. ..طرز ایستادن در کلاس رو ببینید
وای عقل
داش بچه ها 9 سالشونه😂😂
مسله جالبتر اینه اگر یک آقا بود و چهره جذابیم نداشت، الان هممون از این اقدام آمگزش و پرووش تشکر کرده بودیم،، تازه هزار تهمتم به معلم میزدیم
میشه مصادیق بی اخلاقی رو بفرمایید؟؟؟اینکه با خوش فکری و نبوغ و ایجاد روش تدریس های متحصر بقرد داره آموزش میده بی اخلاقیه؟