ماجرای کج شدن برج میلاد در تهران چیست؟
برج میلاد به دلیل خطر گودبرداری در اطراف آن مدتها حرف و حدیثهایی مبنی بر ریزش و یا کج شدن آن مطرح بود و بسیاری از مردم گمان می کردند که برج میلاد کج شده است و احتمال سقوط و ریزش آن وجود دارد اما عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران در این باره گفت قبلاً به دلیل گودبرداری در اطراف برج میلاد و نشست زمین خطر ریزش وجود داشت اما با پیشرفت ۷۰ درصدی برای ایمنسازی و ساخت سازه جدید در محل وضعیت بهبود یافته است .
در سال ۱۳۹۲ تا سال گذشته گودبرداری اطراف برج میلاد همچنان بلاتکلیف و رها شده بود تا اینکه با پیشرفت ۷۰ درصدی میتوان گفت که خطر ریزش و و کشف شدن برج میلاد برطرف شده است.
برجمیلاد کجاست؟
برج میلاد تهران برج مخابراتی ۴۳۵ متری در شمال غربی تهران است که بلندترین برج ایران،[ ششمین برج بلند مخابراتی جهان و بیستوچهارمین سازهٔ بلند نامتکی جهان می باشد.
این برج با ۱۳ هزار متر زیربنا از نظر وسعت کاربری سازهٔ رأس برج، در میان تمامی برجهای مخابراتی دنیا مقام نخست را دارد.
برج میلاد به دلیل بلندی بسیار و شکل ظاهری متفاوتش، تقریباً از همه جای تهران نمایان است و از این رو، یکی از
نمادهای پایتخت ایران در کنار برج آزادی بهشمار میآید.
برخی بر این باورند که این برج روی سامانه گسل شهرک غرب ساخته شدهاست.
برج میلاد از شمال به بزرگراه شهید همت، از جنوب به بزرگراه حکیم، از شرق به بزرگراه شهید چمران و از غرب به بزرگراه شیخ فضل الله نوری محدود میشود. ساخت این برج ۱۱ سال به طول انجامید.
کلنگ ساخت این برج در دی ماه ۱۳۷۶ پس از سه سال مطالعات شناخت و امکانسنجی با نام یادمان (مرکز ارتباطات بینالمللی تهران) بر زمین خورد و در سال ۱۳۸۰ به پیشنهاد شورای اسلامی شهر تهران به مناسبت صدمین زادروز امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با نام برج میلاد تغییر یافت. ساخت این برج ۱۱ سال به طول انجامید.