کلیپ مداحی سبک گنگستر شهر آمل! لطفا این آهنگ ها را الگو نکنید

مداحی به سبک گنگستر شهر امل با واکنش های زیادی در فضای مجازی مواجه شده است و کاربران از این مداح انتقاد کردند در ادامه به حواشی این مولودی و مداحی میپردازیم.

کلیپ مداحی گنگستر شهر آمل! لطفا این آهنگ ها را الگو نکنید

کلیپ مداحی به شبک آهنگ “گنگستر شهر آمل” برای مولودی در فضای مجازی منتشر شده که حواشی را به همراه داشته است این مداحی واکنشه ای منفی را داشته و کاربران میگویند نباید مداحان از اینگونه آهنگ ها الگو بگیرند.

کلیپ مداحی گنگستر شهر آمل

در متن این مولودی اومده است:

اگه تو شاهی من خاک پاتم یه تنه فداتم

با اینکه میدونی مبتلاتم مست کربلاتم

من یکی از اون دیوونه هاتم

اره خاطرخواهتم عاشقتم عباس خاطر خواتم

آقام آقام آقام ابوفاضل

پیشتر بسیاری از روحانیون کشورمان نیز به این گونه مداحی ها نیز تذکر داده بودند که مداحان از آهنگ های سخیف الگوبرداری نکنند.

متاسفانه در سالهای گذشته برخی از مداحان از آهنگ هایی الگو میگیرند که ذهنیت بدی درباره آن آهنگ در بین مردم وجود دارد.

آهنگ جنجالی در فضای مجازی با واکنش هایی نیز همراه بود به خصوص زمانی که معلم قائمشهری این آهنگ را در کلاس پخش کرد و موجب اخراج او شد حسابی آهنگ مذکور توجه کاربران را به خود جلب کرد و باعث دانلود و شنیده شدن آن شد.

پیشتر آیت الله علوی بروجردی از اساتید حوزه علمیه قم در دیدار با انجمن مداحان با تبریک  دهه كرامت و آثار و برکات این دهه و  با اشاره به رسالت مداحان اهل بیت(ع) و آسیب هایی که در این زمینه وجود دارد اظهارداشت: بركات امام علي بن موسي الرضا (عليه السلام) براي مملكت ما و براي جامعه شيعه، خيلي زياد است که از جمله این آثار و بركات، وجود عزيزان ايشان در این کشور و به خصوص خواهر مکرمه ایشان در قم و برادر بزرگوار ايشان در شيراز است.

مداحان از آهنگ های سخیف کپی کنند

نماینده بنیاد “دعبل خزاعی” در استان فارس درباره موانع و چالش‌هایی که در زمینه شعر آیینی وجود دارد، گفت: موانع اصلی دو چیز است که اگر آن‌ها را هر کسی داشته باشد، دیگر مانعی برای او نیست؛ یک مطالعه عمیق تاریخ و به قولی «مقتل» و دوم ذوق و ارادات نسبت به معصوم. اگر این دو را داشته باشند، کارهای شایسته‌ای انجام می‌شود. اما برخی نه مطالعه دارند و نه شوق و ذوقی، فقط می‌خواهند چیزی برای امام حسین(ع) گفته باشند تا وارد میدان شوند که البته شعر آن‌ها، ماندگار نخواهد بود.

او سپس با اشاره به تحریف‌هایی که گه‌ گاه در شعرهای آیینی به چشم می‌خورد، تأکید کرد: زمانی که می‌گویم شعرهای باید پشتوانه مطالعاتی داشته باشند برای همین موضوع است. اگر شاعر پشتوانه داشته باشد، وارد تحریف نمی‌شود. کسانی که تازه وارد این حوزه می‌شوند، گاه چیزهایی می‌گویند که هیچ‌جای تاریخ چنین چیزی وجود نداشته است. باید خیلی مراقب این تحریف‌ها باشیم.

 

یک نظر

  1. سید محمدجواد مجاب

    سلام علیکم
    میخواستم بگم این مداحی که آقا محمد عطایی نیا خوندن در واقع سبک یه مداحی هست که تو سال ۱۴۰۰ آقای امیر طلاجوران برای حضرت رقیه سروده اند.(دنیا دنیا دنیای من رقیه ساداته)..
    و اون بنده خدایی که آهنگ گانگستر آمل رو خونده سبکش رو از روی یه مداحی برداشته..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *