فیلم گریه همسر و دختران ابراهیم رئیسی در تشییع پیکر پدر

تصاویر گریه همسر و دختران ابراهیم رئیسی در تشییع پیکر تابوت پدر که یکی از صحنه های غم انگیز این روزهای رسانه ها میباشد.

گریه همسر و دختران ابراهیم رئیسی در تشییع پیکر پدر همراه با تصاویر و فیلم را در این صفحه اماده کرده ایم.

فیلم گریه همسر و دختران ابراهیم رئیسی در تشییع پیکر پدر

سوم خرداد ماه سال ۱۴۰۳ آخرین سفر استانی «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به زادگاهش مشهد الرضا انجام شد. سفری که وعده آن از هفته‌ها قبل برای پیگیری مصوبات دور اول سفر داده شده بود و مسؤولان و مردم این استان خود را برای این سفر آماده می‌کردند اما تقدیر به گونه‌ای رقم خورد که مشهد الرضا میزبان آخرین سفر استان شهید جمهور باشد.

از روزهای گذشته که پیکرهای مطهر شهدای خدمت در شهرهای تبریز، قم، تهران و بیرجند در میان سیل جمعیت قدرشناس تشییع شد مردم مشهد آماده می‌شدند که از فرزند خلف خود، کسی که زندگی خود را مدیون امام رضا (ع) می‌دانست و به خادم الرضا مشهور بود استقبال کنند.

تصاویر گریه همسر و دختران ابراهیم رئیسی در تشییع پیکر تابوت پدر

تصاویری غم انگیز که امروز توسط عکاسان خبری ثبت کردند و در شبکه های اجتماعی کاربران را احساسی کرد.

همچنین ببینید

تصاویر گریه خواهر و برادر ابراهیم رئیسی بالای سر تابوت

فردا قرار است که پیکر رئیس جمهور به قم منتقل شود و بعد از وداع مردم قم راهی مشهد شود.

امروز بعداز ظهر تدابیر اندیشیده شده تا بعد از وداع رهبر انقلاب و اعضای مجلس خبرگان پیکر شهید رئیسی به قم منتقل شود قرار است رهبر انقلاب بر پیکر ایشان نماز بخواند و بعد از سوگواری به قم منتقل شود.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

یک نظر

  1. حبیب اله بیقش ملایری

    بخدا انقدر نارحت میشم بابت فوت کسی حتی پیرترین انسا ن چه دوست چه ۰۰۰۰حب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *