بیوگرافی دکتر حسین روازاده (طب سنتی) کیست + حواشی و جنجال ها

دکتر حسین روازاده کیست

حسین روازاده معروف به حکیم روازاده یکی از پزشکان طب سنتی ایران بوده و متولد ۲۶ مرداد ۱۳۳۵ در تهران است او همچنین پزشک عمومی می‌باشد حسین روازاده را به عنوان احیاگر حجامت در ایران می‌شناسند بیشتر بیماران خود را با استفاده از طب سنتی و طب اسلامی درمان کرده است او در شهریور ۱۴۰۲ از سوی حکم سازمان نظام پزشکی کشور از طبابت محروم شد و پروانه طبابت او باطل شد در ادامه به بیوگرافی و زندگینامه دکتر حسین روازاده و همسر و فرزندانش و ناگفته های زندگی و حواشی و جنجال های او در سایت شبونه میپردازیم.

بیوگرافی دکتر حسین روازاده (طب سنتی) کیست + حواشی و جنجال ها

بیوگرافی حسین روازاده

در بیوگرافی حسین روازاده آمده است او پزشک عمومی ایرانی بوده که بیشتر به طب اسلامی و طب سنتی اعتقاد دارد و بیماران خود را از این روش درمان می‌کند.

حسین روازاده در ۲۶ مرداد ۱۳۳۵ در تهران متولد شده است و در دانشگاه تهران مدرک دکترای خود را اخذ کرده است.

پزشک طب سنتی و اسلامی

بیمارانی که به او مراجعه می‌کنند با روش‌های درمانی طب سنتی و گیاهان دارویی درمان می‌شود و اعتقادی به داروهای شیمیایی ندارد.

بیوگرافی دکتر حسین روازاده (طب سنتی) کیست + حواشی و جنجال ها

حسین روازاده اعتقاد بسیار زیادی به تغذیه سنتی و اسلامی دارد و می‌گوید راز سلامتی انسان این روش‌ها است.

حسین روازاده همچنین چندین بار به عنوان کارشناس پزشکی در تلویزیون و صدا و سیما حضور پیدا کرده بود نقطه نظرات خود را در رسانه ملی ارائه می‌داد.

بعد از مدتی حسین روازاده دیگر به صدا و سیما دعوت نمیشد و در نهایت اظهارات خود را در وب سایت شخصی‌اش مطرح می‌کرد که مورد انتقاد بسیاری از پزشکان مدرن کشورمان می‌باشد.

بیوگرافی دکتر حسین روازاده (طب سنتی) کیست + حواشی و جنجال ها

پیمان عشقی، استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مطلبی در هفته‌نامهٔ پزشکی سپید، به انتقاد از دیدگاه‌های روازاده علیه دانش پزشکی پرداخت. روازاده بابت دیدگاه‌هایی که راجع به طب اسلامی دارد، از سوی روحانیون نیز مورد انتقاد قرار گرفته‌است؛ از جمله، محمدتقی ابطحی، در نقد دیدگاه‌های روازاده این مسئله را که تنها یک مکتب به نام طب اسلامی و تنها یک نظریه طبی جدید وجود دارد و روازاده به مقایسهٔ «طب جدید» با «طب اسلامی» می‌پردازد زیر سؤال برده و در مورد اثبات‌پذیری ادعاهای روازاده با شواهد تجربی تردید کرده‌است.

بیوگرافی دکتر حسین روازاده (طب سنتی) کیست + حواشی و جنجال ها

 متخصص طب سنتی

دکتر روازاده از دوران کودکی توجه بسیار زیادی به مداوا و درمان بیمارانی که با روش‌های بسیار ساده و متفاوت با روش‌های طب نوین توسط حکما بهبود می‌یافتند، داشت.

همچنین ببینید

بیوگرافی محمد صادق کوشکی کیست از توهین ها و حواشی +عکس

بیوگرافی حسن قاضی‌زاده هاشمی و همسر پزشک اش + عکس

بیوگرافی دکتر پوریا ثابتیان و همسرش از ایران تا آلمان + عکس

این امر سبب شد تا این روش‌ها در خاطر ایشان بماند و تاثیر بسیار خوبی در ذهن‌شان بگذارد. ایشان در دوران تحصیلات ایتالیا علاوه بر گذراندن دروس پزشکی به فراگیری طب مکمل پرداختند و پس از بازگشت به وطن این آموزه‌ها را در کشور مورد استفاده قرار دادند.
حکیم روازاده در مورد مواد غذایی تحقیقات بسیاری انجام داده‌اند. این امر سبب شد تا ایشان مواد غذایی ارگانیک را که در دوران قدیم مورد استفاده قرار می‌گرفته و مورد تایید حکما ایرانی بوده را بررسی کنند.

آدرس سایت دکتر روازاده

سایت ravazadeh.com وب سایت رسمی ایشان بوده که مطالب بسیار مفیدی در حوزه طب ایرانی اسلامی منتشر می‌کند و به آموزش طب سنتی در ایران پرداخته اند.

بیوگرافی دکتر حسین روازاده (طب سنتی) کیست + حواشی و جنجال ها

آدرس مطب دکتر روازاده در تهران

مطب ایشان واقع در خیابان جمهوری است که البته این روزها ویزیت مراجعه کنندگان توسط شاگردان ایشان انجام می‌شود.

همچنین ببینید

بیوگرافی دکتر مریم رزاقی آذر فوق تخصص غدد +شماره موبایل و سوابق

شما برای تعیین نوبت و مراجعه حضوری ابتدا باید با شماره تلفن 02166425483 تماس بگیرید و پس از هماهنگی‌های لازم به آنجا مراجعه کنید.

برای حضور در مطب دکتر روازاده باید به آدرس تهران، خیابان جمهوری اسلامی، بین خیابان گلشن و پیروز (چهارراه یاسر)، پلاک 1229 مراجعه کنید.

بیوگرافی دکتر حسین روازاده (طب سنتی) کیست + حواشی و جنجال ها

ممنوعیت طبابت

دکتر حسین روازاده در شهریور ماه 1402 از طبابت ممنوع شد. او سال 1400 نیز یکبار دیگر به مدت یکسال محروم شده بود که در صورت تکرار به صورت دائم محروم میشد که این اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید:

علت محرومیت طبابت دکتر حسین روازاده چیست؟

حسین روازاده معروف به حکیم روازاده با حکم معاونت درمان وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی کشور از طباطبت محروم شد. بنابر گزارش دیده بان ایران؛ حکم ممنوعیت طبابت دکتر حسین روازاده (پزشک عمومی) از ابتدای شهریورماه امسال با امضای دکتر سید هاشم دریاباری سرپرست مرکز نظارت واعتبار بخشی وزارت بهداشت به مراکز دانشگاهی ابلاغ شده است. محرومیت حسین روازاده از طبابت با استقبال جامعه پزشکی در شبکه های اجتماعی روبرو شده است.

خاطره یکی از مراجعه کننده ها

در انتهای حیاط مرد میانسالی تنها نشسته است و ماسک به صورت ندارد. به سمت او می‌روم و کنارش می‌نشینم. از او می‌پرسم اولین بار است که به اینجا می‌آیید؟ می‌گوید «نه، چندمین باره که می‌آم». می‌پرسم چه کسی دکتر روازاده را به شما معرفی کرده است؟ می‌گوید «یکی از رفیقام». می‌پرسم برای چه مشکلی مراجعه کردید؟ می‌گوید «من یه مقدار کمرم و پاهام درد می‌کرد، اومدم اینجا حجامت کردم. دکتر گفت وقتی که رفتی محل‌تون اونجا هم باید بعد از یک ماه دو مرحله دوباره حجامت کنی. حجامت کردم و خوب شدم».

می‌پرسم چرا دوباره مراجعه کرده‌اید؟ می‌گوید «الان خواهرم رو آوردم، خودم خوب شدم». می‌پرسم هزینه‌ی درمان‌تان چقدر شد؟ می‌گوید «۴۵ تومن می‌گیره یه حجامت می‌کنه». می‌پرسم به عطاری مراجعه نداشتید؟ می‌گوید «چرا عطاری هم می‌رم و دارو هم می‌گیرم». می‌گویم پدر من هم دردِ پا دارد و می‌پرسم چه داروهایی گرفتید که بهتر شدید؟ می‌گوید «همون چیزایی که دکتر سفارش می‌کنه رو می‌گیرم. عسل می‌گیرم، سکنجبین می‌گیرم. اگه پدرت مشکل پا داره باید بیاد اینجا،‌ اگه اهل تهرانید که راحت می‌تونه بیاد. دیگه اگه بخوای یه مسیری رو طی کنی که به یه نتیجه‌ای برسی،‌ این مسیر، مسیر درستیه، مسیر اشتباه و غلطی نیست. باید این مسیر رو به هر قیمتی طی کنی تا به نتیجه برسی. یعنی اومدی اینجا که به نتیجه برسی».

 

 

یک نظر

  1. با سلام ، سوابق خرافات در این کشور ید طولایی دارد، یادم هست در قبل از انقلاب هم فیلمی بنام حکیم باشی ساخته شد و چقدر تاسف‌بار بود از فرهنگ خرافه پرستی ، در حال حاضر هم علم پزشکی عرصه های نوین و کم زحمتی را برای درمان بیماران بکار گرفته ، از جمله علوم لیزرینگ و پرتو درمانی ، اما عده‌ای به ظاهر همان علوم حکیم باشی را می‌پسندند و این درد بزرگی برای جامعه ما و نسل های آینده را در پی خواهد داشت ، با تشکر از تمامی مخترعین و مبتکرین و پزشکان عزیز که بهترین نوع خدمات یعنی درمان بیماری انسانها را انتخاب نموده اند و بدون تردید بهترین نوع خدمات به جامعه بشریت است ،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *