فیلم کامل عروسی مهوش لقایی عروس فیروز آبادی +بیوگرافی

مهوش لقایی، عروس فیروزآبادی که فرشته نجات شد مهوش لقایی عروس فیروز ابادی که به دلیل یک رسم و رسوم و غلط در مراسم عروسی هدف گوله قرار گرفتو جانش را از دست داد. در اتفاقی وحشتناک این عروس جوان در شب عروسی اش به خاطر سهل انگاری یکی از خویشاوندانش هدف گلوله قرار گرفت و درگذشت. یکی از اقوام او که در مراسم عروسی میخواست که تیر هوایی به مناسب جشن عروسی شلیک کند که این اسلحه هنگام شلیک به دستش لگد زده و عروس مورد هدف گلوله قرار میگیرد.

مهوش لقایی، عروس فیروز آبادی که فرشته نجات شد + عکس

مهوش لقایی، عروس فیروز آبادی که فرشته نجات شد

عروسی که فرشته نجات سه بیمار میشود مهوش لقایی عروس ۲۶ ساله‌ای از طایفه آهنگران استان فارس که در فاصله چند دقیقه‌ای بین ماشین عروس و تالار زمانی که همه دور عروس و داماد حلقه زده بودند با اجرای رسم غلط و قدیمی به جا مانده از اقوام داماد با استفاده از اسلحه شکاری عروس در شب عروسی خود به کما میرود و در پی این حادثه دچار مرگ مغزی شده و در نهایت این فرشته با جان بخشیدن به سه نفر از این دنیای مادی پر میکشد.

بیوگرافی مهوش لقایی عروس فیروز آبادی که فرشته نجات شد + عکس

لازم به ذکر است شنیدن روزه این حادثه تلخ را از زبان آقای سیاوش غلامی  ریيس پلیس در مصاحبه با خبرنگار ایران ایرنا می گوید اعضای بدن عروس فیروزآبادی پس از انجام مراحل قانونی و تایید مرگ مغزی و رضایت خانواده ایشان جداسازی و احداث شد ایشان گفتند کبد خانم ۳۱ ساله که اهل استان کرمانشاه بودن اهدا شد یکی از کلیه های وی به جوان ۲۳ ساله ای اهل ایذه خوزستان و کلیه دیگر نیز به جوان ۲۹ ساله اهل سیاخ دارنگون استان فارس اهدا شد اوگفت که تیم پیوند اعضای بیمارستان قدردان تصمیم انسانی خانواده این مرحومه هستند.مدیر واحد اهدای عضو بیمارستان پیوند اعضا ابوعلی سینا شیراز اعضای بدن عروس جوان فیروزآبادی مرگ مغزی شده بود بیماری اهدا شد.

بیوگرافی مهوش لقایی عروس فیروز آبادی که فرشته نجات شد + عکس

متهم ۳۶ سال دارد و شوهر خواهر داماد می باشد که برای سیر مراحل قانونی به مراجع ذیربط معرفی می شود ایشان تاکید کرد اخلال در نظم و امنیت مردم خط قرمز پلیس می باشد.

استان ‌های غربی و جنوبی کشور مثل لرستان، کهگیلویه ‌و بویراحمد، سیستان‌ وبلوچستان، خوزستان و کرمان این سنت را از پیشینیان خود به ‌ارث برده‌اند و در بعضی از شهرها و روستاها همچنان به آن پایبند هستند در حالی ‌که بر اثر گذر زمان هم فلسفه و دلیل انجامش از بین رفته‌ و هم پیامدهای جبران‌ ناپذیری در پی داشته ‌است. رسم‌، سنت ها و آیین‌ها، قرارداد های زندگی اجتماعی‌اند که بنا به مقتضیات زمانی و مکانی شکل می‌گیرند، نه اصولی تخطی‌ ناپذیر و لازم‌الاجرا که اختیار حذف و تغییرشان از دست ما خارج باشد.

درباره ریشه تیراندازی در مراسم عزا و عروسی، بسته به هر منطقه دلایل مختلفی مطرح می‌شود. عده‌ای معتقدند این رسم در گذشته با هدف اطلاع‌رسانی انجام می‌شده ‌است. یکی از بزرگان قوم یا کسی که مهارت تیراندازی‌اش زبانزد بوده، ازطریق شلیک گلوله به دیگران خبر می‌داده‌ که جشنی یا عزایی برپا شده‌ است. نظر دوم می‌گوید در بعضی از اقوام منشأ آن را باید در آیین «کُتل‌بندی» جست‌ وجو کرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *