دانلود کامل فیلم سینمایی بیرو (علیرضا بیرانوند) با کیفیت عالی را در این صفحه از مجله شبونه مشاهده نمایید.
دانلود کامل فیلم سینمایی بیرو
فیلم سینمایی بیرو جدیدترین کار آقای عباس میرزایی کارگردان شناخته شده کشورمان بوده که به زندگی علیرضا بیرانوند دروازه بان تیم ملی ایران میپردازد آقای علی عباس میرزایی بعد از شنیدن گذشته علیرضا بیرانوند تصمیم گرفت که فیلم زندگینامه او را بسازد.
او کار خود را با فیلم های کوتاه آغاز کرد و در کارنامه خود فیلم سینمایی انزوا را دارا می باشد.
وی با تولید فیلم خون خدا تندیس تجلی اراده ملی را دریافت کرد اما مهمترین فیلم سینمایی او بیرو بوده که در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و به زندگی علیرضا بیرانوند دروازه بان تیم ملی ایران از دوران کودکی تا تیم ملی می پردازد.
بازیگران فیلم سینمایی بیرو حسین بیرانوند در نقش علیرضا بیرانوند و رضا داوودنژاد و سیاوش چراغی پور و سعید داخ و صحرا اسداللهی و محمدعلی محمدی و ستایش و طارانی مبین بهاروند میباشند علیرضا بیرانوند نظارت کاملی برای ساخت این فیلم سینمایی داشته تا گذشته او را به صورت واقعی تر به تصویر کشانده باشد.
دانلود فیلم سینمایی بیرو
فیلم سینمایی “بیرو”، سومین فیلم سینمایی مرتضی علی عباس میرزایی و به تهیهکنندگی مجید برزگر روایتی از زندگی علیرضا بیرانوند دروازهبان تیم ملی فوتبال ایران از دوران کودکی تا ورود به فوتبال حرفهای و عضویت در تیم ملی فوتبال ایران است.
عباسمیرزایی در جشنواره سیوهفتم فیلم فجر خبرنگاران و منتقدان را بیسواد خطاب کرده بود که منجر به واکنش آنان شد.
وی پس از این واکنشها متنی را منتشر کرد و نوشت: خواهش میکنم از این سخنان سوءبرداشت نشود، بنده قرار نبوده و نیست به دوستان و اساتید باوجدان و مستقل خود در حوزهی رسانه و نقد در سینما توهین کرده و کلی صحبت کنم. قطعا روی سخن بنده با کسانیست که از تریبون در اختیار خود تیشه به ریشهی سینما، نقد در سینما و رسانه در سینما میزنند و منظورم به هیچ عنوان همه منتقدان و اهالی رسانه نبوده است.
کارگردان جوان کار سختی را با ساختن فیلمی درباره فوتبال انجام داده است که کار هر کسی نیست. در دنیا فیلم هایی که درباره فوتبال موفق باشند، نداریم به جز چند فیلم مستند؛ حتی فیلم بیلی وایدر هم خوب نیست. فیلم درباره بوکسورها خوب از آب در میآید، چراکه جذابیت و هیجانی را که فوتبال دارد، نمی توان در سینما به خوبی نمایش داد و فقط باید اسکورسیزی باشد که بتواند فیلم فوتبالی خوبی از آب دربیاید. این فیلم، اولین گام بزرگ و بلندپروازانه بوده که این کارگردان جوان برداشته است. به نظرم بهتر بود همانطور که خودش در مصاحبهای گفته بود، به سراغ ساخت فیلم از یک بوکسور میرفت.
نکته بعدی و مهم این است که به سمت ساخت پرتره رفته است؛ یعنی دو کار خیلی سخت سینمایی را باید انجام میداده است. اما فیلمنامهاش فاقد قصه است و درنیامده است.
موضوعات «امید» و «قهرمان» را دست و پا شکسته کار میکند چون قصهای ندارد. قابهایش را از فیلمهای ژاپنی برداشت کرده است و ار جایی دچار رکود میشود. تا یک سوم فیلم، آنقدر کاتهایی میزند که مخاطب گیج میشود. البته باید تاکید کنم در تکنیک نسبت به دو فیلم قبلیاش خیلی پیشرفت کرده است. اساساً میتوان گفت که این فیلم تکنیکزده است.