بیوگرافی ایمان شمسایی کیست +سوابق
ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات وزارت ارشاد و سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت میباشد.
او قبلا مشاور امور رسانهای و ارتباطات سازمان بازرسی کشور و سرپرست مؤسسه فرهنگی قدس بود.
ایمان شمسایی در نشست صمیمانه با مدیران مسئول و سردبیران خبرگزاریها و رسانههای استان قزوین که در سالن جلسات ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: اگر رسانه را یارانهبگیر کرده و آن را به حقوق دولتی اتکا دادیم، مخاطب قهر میکند.
وی در جواب یکی از خبرنگاران که گفت «آیا فکر اقتصاد رسانهها را کردید» گفت: قرار نیست کسی برای رسانه اقتصاد ایجاد کند. کسی که روز اول آمده یک رسانه را بگیرد، تیک این گزینه که «توان مالی برای اداره رسانه دارم» را زده است. وظیفه ما این است که تسهیل کنیم. در ضمن کدام شغل در کشور اینقدر حمایت میشود؟ این حرف حقیقی است، نه حقوقی.
شمسایی اضافه کرد: معافیت از مالیات، دائر کردن دفتر کار در ملک مسکونی، پرداخت بهای آب، برق و گاز با تعرفه فرهنگی و اعطای یارانه و آگهی حمایتهای دولت از مطبوعات است، اما مخاطب کجاست؟ به همین خاطر است که میگویند اگر آگهی ندهید، من چهکار کنیم؟ قرار نیست که حیات رسانه به آگهی دولتی باشد.
ایمان شمسایی با تاکید بر اینکه برگزاری نمایشگاه رسانههای ایران نشان میدهد رسانهها متکلم وحده نیستند، گفت: نمیخواهیم مردم رسانه را صرفا از صفحات اینترنت و مجلهها ببینند و باید بدانند اینجا حضور داریم و بیایند با ما صحبت کنند.
شمسایی ـ رییس کمیته محتوایی نمایشگاه رسانههای ایران ـ پیش از ظهر امروز و قبل از افتتاح رسمی نمایشگاه با حضور در غرفه ایسنا و دیدار با خبرنگاران حاضر، ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری نمایشگاه رسانههای ایران پس از چند سال وقفه، گفت: خبرگزاری ایسنا همیشه یکی از رسانههای اصلی و مرجع بوده است و در حوزه داخلی و بینالملل به خوبی دیده میشود. ویژگی ایسنا این است که قشر دانشجو را شناسایی کرد و برای ترببیت خبرنگار به سراغ این طیف رفت و خوشبختانه هنوز در اوج است و مرجعیت خود را در کنار طراوت و جوانی حفظ کرده است.
وی افزود: ما خودمان هم خبرنگار هستیم و حضور در چنین فضایی که باعث میشود با همکاران به شکل جمعی در سایر رسانهها کنار هم جمع شوند باعث خرسندی است.
او نمایشگاه رسانههای ایران را محل گفتوگو و تضارب آرا خواند و بیان کرد: جای خالی این نمایشگاه حس میشد. برگزاری این رویداد همانند جشنواره مطبوعات که در مرداد ماه سال جاری بعد از ۱۰ سال برگزار شد به فضای رسانهای کمک میکند. بچههای رسانه همیشه دنبال برجسته کردن مسائل مردم هستند و شاید کسی نباشد که به آنها توجه کند و خودشان سوژه باشند، اما برگزاری نمایشگاه به این موضوع و پر کردن این خلاء هم کمک میکند. مسائل صنفی با برگزاری نمایشگاه جدیتر گرفته میشود و آسیبهای روزنامهنگاری مشخص میشود.