دومینیک لیواکوویچ متولد ۹ ژانویه ۱۹۹۵ دروازه بان تیم ملی کرواسی و باشگاه دینامو زاگرب میباشد در این صفحه به بیوگرافی کامل دومینیک لیواکوویچ خواهیم پرداخت.
بیوگرافی دومینیک لیواکوویچ
دومینیک لیواکوویچ متولد ۹ ژانویه ۱۹۹۵ در شهر زادار کرواسی است پدرش مهندس ساختمان و وزیر امور خارجه سابق کرواسی میباشد پدربزرگ و مادربزرگ پدری او به ترتیب رادیولوژیست و معلم انگلیسی بودند.
او سالهاست به صورت حرفه ای در پست دروازه بانی فوتبال فعالیت میکند.
او دانییل سوباشیچ، داوید دخیا و ایکر کاسیاس را الگوهای فوتبالی خود میداند.
همسر و فرزندان
در ژوئن 2022، دومینیک لیواکوویچ با دوست دخترش هلنا ماتیچ در کلیسای زادار ازدواج کرد.
سوابق فوتبالی
دومینیک لیواکوویچ فوتبال را به شهر زادگاه خود از دوران کودکی در اکادمی فوتبال آغاز کرد و سپس موفق شد مورد توجه مربیان فوتبال قرار بگیرد.
در ابتدای فصل 2012 عضو تیم اصلی زاگرب شد. در ابتدا دروازه بان دوم باشگاه بود، او اولین بازی خود را در لیگ حرفه ای در سال 2012 انجام داد او خیلی زود به شماره یک باشگاه تبدیل شد و در مجموع 104 بازی در لیگ در طول چهار فصل انجام داد.
همچنین ببینید:
- بیوگرافی گرت بیل فوتبالیست و همسرش
- بیوگرافی کریم بنزما فوتبالیست و همسرش از تجاوز تا زندان
- بیوگرافی اشرف حکیمی فوتبالیست مراکش و همسرش
دومینیک لیواکوویچ در سال 2015، او با پیوستن به دینامو زاگرب در آغاز فصل 2016 موافق شد اولین بازی خود در لیگ را برای این باشگاه انجام دهد در سال 2016، او اولین حضور خود را در لیگ قهرمانان اروپا در مقابل سویا انجام داد.
در سال 2019، در دیدار مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا مقابل سابورتالو تفلیس رکورد دراژن لادیچ را برای بیشترین دقایق از شروع فصل دینامو بدون گل از آن خود کرد.
بازی های ملی دومینیک لیواکوویچ
دومینیک لیواکوویچ اولین بازی خود را در تیم ملی فوتبال کرواسی برای بازی دوستانه آنها مقابل مولداوی در سال 2016 انجام داد او اولین بازی خود را مقابل شیلی تجربه کرد.
در سال 2018 لیواکوویچ به تیم 32 نفره مقدماتی کرواسی برای جام جهانی فوتبال 2018 روسیه معرفی شد و بازی های بسیار خوبی به نمایش گذاشت و در فینالیست شدن کرواسی نقش مهمی ایفا کرد. در فینال مقابل فرانسه نایب قهرمان شد.
درخشش در جام جهانی 2022
در سال 2022، در بازی مرحله یک شانزدهم نهایی جام جهانی فوتبال 2022 مقابل ژاپن، لیواکوویچ پس از مهار سه پنالتی در کمک به تیمش برای صعود به مرحله یک چهارم نهایی، بهترین بازیکن مسابقه شد.
او پس از ریکاردو در سال 2006 و هموطنش دانیجل سوباشیچ در سال 2018، سومین دروازهبانی شد که موفق به ثبت سه سیو در ضربات پنالتی در جام جهانی شد.
لیواکوویچ عالیه