بیوگرافی دکتر پرستو بخشی متخصص قلب و همسرش +علت دقیق فوت

بیوگرافی دکتر پرستو بخشی متخصص قلب

دکتر پرستو بخشی متخصص قلب و عروق متولد 1368 در تهران بوده که در روز شنبه 4 فروردین ماه 1403 در مطبش خودکشی کرد برخی منابع علت خودکشی او را فشار عصبی ناشی از انتقالش از تهران به شهر دلفان لرستان عنوان کردند او پدر و مادر خود را از دست داده بود.

خودکشی با قرص

دادستان عمومی و انقلاب دلفان اعلام کرد که هیچ‌گونه پیام تهدیدآمیزی از تلفن همراه دکتر بخشی در بررسی قضائی مشاهده نشده‌است و فقط جلد چند قرص در اتاق طبابت او پیدا شده‌است.

دادستان عمومی و انقلاب دلفان میگوید دکتر پرستو بخشی از اولین روز سال 1403 به بیمارستان دلفان معرفی شده‌ بود ایشان طبق بررسی‌های قضائی فاقد هرگونه مشکلی در دلفان بوده‌است دادستان عمومی و انقلاب دلفان با اعلام اینکه بررسی‌های قضائی حاکی از طبابت مناسب دکتر بخشی در بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد است، اضافه کرد که با بررسی‌های محرمانه هیچ‌گونه گزارشی مبنی‌بر بی‌نظمی و بداخلاقی در روند طبابت این پزشک دریافت نشده‌است.

بیوگرافی دکتر پرستو بخشی متخصص قلب و همسرش +علت دقیق فوت

اگر در بررسی‌های قضائی مشخص شود که نحوۀ انتقال دکتر بخشی از بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد به بیمارستان ابن‌سینای نورآباد در احتمال خودکشی او اثرگذار بوده‌است با مسببان برخورد قضائی می‌شود.

دکتر پرستو بخشی فقط چند روز از انتقالی اش به شهرستان دلفان لرستان میگذشت.

دکتر پرستو بخشی به گفته رسانه ها از تهران به یکی از شهرهای دور افتاده لرستان منتقل شد و با توجه به اینکه پدر و مادرش فوت کرده بود و علارغم میلش به شهری دور افتاده منتقل شده بود فشار های عصبی سبب شد که دست به خودکشی بزند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دلفان ، آخرین جزئیات درگذشت دکتر «پرستو بخشی» را در بیمارستان نورآباد لرستان، تشریح کرد.

بیوگرافی دکتر پرستو بخشی متخصص قلب و همسرش +علت دقیق فوت

یکی از بیماران که به مطب او مراجعه کرد به علت تاخیر زیاد در پذیرش وارد مطب شد که با پیکر بی جان خانم دکتر پرستو بخشی مواجه گردید.

در ادامه این مطلب به بیوگرافی دکتر پرستو بخشی متخصص قلب و عروق و همسر و فرزندان و علت فوت و مرگ و خودکشی دکتر پرستو بخشی پزشک لرستانی در مطبش در بیمارستان نورآباد دلفان خواهیم پرداخت.

دکتر پرستو بخشی متخصص قلب کیست

دکتر پرستو بخشی متولد 1368 اهل تهران پزشک متخصص قلب بیمارستان ابن سینا شهرستان دلفان بوده که چند روزی در شهرستان دلفان مشغول طبابت می‌باشد.

بیوگرافی دکتر پرستو بخشی متخصص قلب و همسرش +علت دقیق فوت

او روز گذشته در حالی که یکی از بیماران به مطب او مراجعه کرده بود وقتی که بیمار وارد مطب شد با پیکر بیجان دکتر پرستو بخشی مواجه شد که بلافاصله اورژانس را در جریان قرار داده و به بیمارستان خرم آباد منتقل شد اما متاسفانه علائم حیاتی در او دیده نمی‌شد .

بعد از این اتفاق خبر خودکشی دکتر پرستو بخشی مطرح شده بود که هنوز مشخص نیست و پیکر ایشان در پزشکی قانونی تحت بررسی قرارگرفته است.

بیوگرافی دکتر پرستو بخشی متخصص قلب و همسرش +علت دقیق فوت

دکتر پرستو بخشی اهل کجاست

دکتر پرستو بخشی متولد دهه ۷۰ اهل تهران بوده و سال‌ها سر عرصه پزشکی طبابت می‌کند او متخصص قلب بوده و دارای برد تخصصی از بیمارستان شهید رجایی تهران است او کمتر از یک هفته بود که در شهر نورآباد طبابت می‌کرد و قبل از آن در بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد مشغول به کار بود

علت فوت یا خودکشی

فرماندار شهرستان دلفان درباره این حادثه و مرگ این پزشک سرشناس می‌گوید که دکتر پرستو بخشی متخصص قلب و عروق بوده که از اول فروردین ۱۴۰۳ از بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد به بیمارستان ابن سینا این شهر منتقل شده بود او روز گذشته در مطب بوده که یک بیمار بدحال به او راجعه می‌کند.

بیوگرافی دکتر پرستو بخشی متخصص قلب و همسرش +علت دقیق فوت

اما وقتی که وارد اتاق پزشک شده با پیکر بیجان این دکتر مواجه شده است پرونده فوت پرستو بخشی در حال حاضر در پزشکی قانونی قرار دارد و مراجع قضایی جزئیات آن را به زودی اعلام خواهند کرد.

جزئیات مرگ

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان درباره ماجرای فوت خانم دکتر بخش توضیحاتی ارائه داد که در ادامه به آن میپردازیم.

متن این توضیحات به شرح زیر است:

درگذشت خانم دکتر پرستو بخشی پزشک متخصص قلب و عروق، جامعه پزشکی و همه مردم را ناراحت کرد.

بعد از پشت سر گذاشتن مدتی از حضور ایشان در شهرستان دلفان و با توجه به اینکه این خانم پزشک علام کرد که علاقه ای به حضور در این شهر ندارد درخواست کردند که انتقالی اش را در کوتاه ترین زمان انجام دهد با توجه به راضی شدن ایشان و همچنین نیاز زیاد شهرستان دلفان به یک پزشک متخصص قلب و عروق منزلی در مکان مناسبی در اختیار ایشان قرار دادیم که امکان دسترسی به فرودگاه خرم آباد و کرمانشاه نیز برای او فراهم باشد که در صورت لزوم پرواز کند.

بیوگرافی دکتر پرستو بخشی متخصص قلب و همسرش +علت دقیق فوت

توضیح سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام پزشکی ایران

علی سلحشور سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام پزشکی ایران میگوید خانم دکتر احتمالا دارای افسردگی شدید شده است که این اتفاق در بین پزشکان بی سابقه خواهد بود خانم دکتر پدر و  مادر خود را در سالهای گذشته از دست داده بود و از نظر روحی به هم ریخته بود

عصر ایران نوشت یک از پزشکان داخلی (گوارش) بیمارستان رحیمی خرم‌آباد مدعی شد که حقوق دکتر پرستو بخشی متخصص قلب  و چند پزشک دیگر از سوی بیمارستان به صورت نصفه واریز شده بود که خیلی به او بی انصافی شد و ما همه در مرگ این پزشک جوان دخیل هستیم.

همسر و فرزندان دکتر پرستو بخشی

دکتر پرستو بخشی مجرد بود و هنوز ازدواج نکرده بودند درباره زندگی شخصی دکتر پرستو بخشی فقط در همین حد اطلاعات وجود دارد که او پدر و مادرش را از دست داده بود و در روزهای اخیر بسیار ناراحت و افسرده شده بود.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

8 نظر

  1. سینا کورد

    عخه نویرآباد گنه گ نمتونسین ئیره طبابت بکین؟!

  2. فارا فاست من

    خبری از شوهرش نیست کجا پنهان شده است

  3. مسئولین بی لیاقت که شرایط روحی این پزشک مظلوم رو درک نکردن ننگتان باد قوم ظالمی…

  4. چرا پیش لرها رفته که خیلی آدم ها خطرناک در انجا

    • آقای مجیذ تاحالا لرها چه خطراتی برات بوجود آوردن؟

    • فاطمه فلاحی

      لرها خیلی‌هاشون آدم های خوبی اند و همه از بابت فوت ایشون ناراحتیم.توهین نکن دوست عزیز

  5. چرا مشکل یک مسلمان را حل نکنی چرا وقتی این دکتر علاقه ای به آن شهر نداشت او را نگه داشتید با توجه به اینکه پدر و مادر عزیزم را در این سالها از دست داده و دوستی نداشته که در اطرافش در آن لحظه باشد مجرد بودن او نیز درد او را بیشتر کرده و بر افسردگی او تشدید نموده واقعا جای تاسفه باید آن افرادی که دیدند این دکتر تک و تنهاست از او دلجویی می کردند با او رفاقت برقرار می کردند او را دعوت به منزلشان می کردند با او درد و دل می کردند بعد ببین چطور در ان شهر ماندگار میشد بعد علاقه در وجودش پیدا میشد درد او را افرادی درک می کنند که شرایط او را داشته اند این خبر بنده را و جامعه را بجز جامعه پزشکی ، خیلی ناراحت کرد آخ پدر و مادری نباشد که برای او گریه کنند 😭

  6. وزارت بهداشت تو خودکشی این خانم مقصر بوده الکی نگین خودش افسرده بوده و از گردنتون بردارین..منم شوهرم متخصص مغزو اعصابه دوماه ی بار شاید ببینمش اینقد ک مناطق محروم میفرسنشون و اذیت میشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *