بیوگرافی علی بیرامی سرباز شهید مرزبان +اینستاگرام و تصاویر او را در این بخش از مجله شبونه مشاهده نمایید.
بیوگرافی علی بیرامی سرباز شهید
علی بیرامی متولد 1379 در شهرستان پارسآباد مغان میباشد که سوم اردیبهشت ماه 99 به سربازی رفت
او در حین گشت زنی در منطقه مرزی سردشت استان آذربایجان غربی مورد حمله تروریستی گروه پژاک قرار میگیرد و متاسفانه به شهادت میرسد.
او از هواداران دو اتیشه تراکتورسازی تبریز بود و در همه مسابقات این تیم در ورزشگاه حضور پیدا میکرد.
علی بیرامی دومین پسر خانواده بود در تاریخ سوم اردیبهشت ماه امسال به خدمت مقدس سربازی اعزام شده بود.
متاسفانه گروه تروریستی پژاک تا کنون تعداد زیادی از سربازان مرزبان کشورمان را در اقدامات غافلگیرانه و تروریستی به شهادت رسانده اند.
همچنین ببینید: زندگینامه شهید عبدالرسول زرین تک تیرانداز
مراسم تشییع
به گزارش خبرنگار ایرنا، تشییع پیکر این شهید از مقابل هنگ مرزی پارس آباد مغان و با اجرای آیین احترام نظامی آغاز شده و بر دوش مردم انقلابی پارسآباد مغان تا محل وادی رحمت این شهرستان حمل و در خاک آرام گرفت.
شهید بیرامی روز جمعه گذشته در حین انجام ماموریت و مرزبانی مرزهای میهن اسلامی در شهر سردشت استان آذربایجان غربی توسط عوامل گروهک پژاک به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
استاندار اردبیل با صدور پیامی شهادت شهید عرصه امنیت علی بیرامی را تبریک و تسلیت گفت. علی بیرامی اهل و ساکن استان اردبیل حین درگیری با اشرار در هنگ مرزی ارومیه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
اینجانب شهادت پرافتخار و مظلومانه سرباز سرافراز اسلام، شهیدجوان ۲۰ ساله علی بیرامی ، شهید عرصه امنیت و مرزبانی را به مردم شریف استان اردبیل، بالاخص اهالی شهیدپرور پارسآباد مغان و به ویژه خانواده معظم آن شهید سعید، فرماندهان و مرزبانان استان تبریک و تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند منان علو درجات برای ایشان مسالت دارم.
سلام
ممنون از وبلاگتون فقط تا اونجایی که من خبر دارم شهید متولد ۸۰ بودن