محمدعلی کشاورز کیست و اهل کجاست
محمدعلی کشاورز متولد 26 فروردین 1309 در جلفای اصفهان بوده که در ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ در سن 90 سالگی بر اثر نارسایی کلیه درگذشت او در سال ۱۳۲۷ با تئاتر بازیگری را آغاز کرد و با فیلم پاتوق در سال 1387 بازیگری را کنار گذاشت و 4 سال بعد فوت کرد او دارای یکی فرزند دختر به نام نیلی است در ادامه مجله شبونه به بیوگرافی محمدعلی کشاورز و همسرش و فرزندان و عکس های دیده نشده از این هنرمند خواهیم پرداخت.
بیوگرافی محمدعلی کشاورز و همسرش
محمدعلی کشاورز بازیگر پیشکسوت و قدیمی ایرانی در ۲۶ فروردین ماه سال ۱۳۰۹ در اصفهان
به دنیا آمده و دارای مدرک فوق لیسانس از دانشگاه انگلستان می باشد.
وی در 25 خرداد ماه سال 1399 بزر اثر بیماری دار فانی را وداع گفت .
ماجرای درگذشت محمد علی کشاورز
استاد «محمدعلی کشاورز» هنرمند مطرح سینما، تئاتر و تلویزیون امروز (یکشنبه، ۲۵ خرداد) و در سن نودسالگی بعد از تحمل دورهای بیماری درگذشت.
استاد اوایل خرداد جاری به دلیل عارضه کلیوی و بالا رفتن سطح کراتین خون در بیمارستان بستری شد و بلافاصله مراحل درمانی خود را زیر نظر تیم پزشکی آغاز کرد. پس از آن وی به دلیل عفونت ریه در بخش مراقبتهای ویژه بستری شد.
زندگی خصوصی و خانواده
کشاورز با نام فامیلی سابق اصلانی در شهر اصفهان در محلهٔ سیچان معروف به سیچون به دنیا آمده است.
اصالتاً از گرجی تبار بوده که در زمان شاه عباس به ایران مهاجرت کرده و مسلمان شدهاند.
وی تنها زندگی می کند و گاهی خواهر و یا برادرش با خانواده به سراغش می روند و جویای احوال می شوند.
ازدواج و طلاق
محمدعلی کشاورز در جوانی ازدواج کرده ، اما این ازدواج بعد از گذشت چند سال زندگی
مشترک در سال ۱۳۵۲ به جدایی انجامید.
وی بعد از ناکامی در ازدواج اولش دیگر ازدواج مجدد و دوم نداشته است.
حاصل ازدواجش یک به نام نلی می باشد.
دخترش مقیم بلژیک است و نقاشی تدریس می کند.
فعالیت هنری و سینمایی
هنرمند قدیمی از سال ۱۳۳۹ وارد حرفه سینما و هنر شده و اولین بازی خود را در نمایش ویولن ساز کره مونا انجام داد.
بعدها چندین نمایش دیگر اجرا کرد و کم کم توانست خود را در میان بازیگران مطرح تئاتر جای بیندازد.
ولین فیلم سینمایی خود را بادنام قوزی در سال ۱۳۴۳ بازی کرد.
در کارنامه هنری فیلم هایی چون رگبار، مادر ، کمال الملک، کفش های میرزا و ناصرالدین شاه آکتور سینما و دلشدگان و …به چشم می خورد.
عکس محمدعلی کشاورز قبل و بعد از انقلاب
وی بعد از ورود به حوزه سینما با کارگردانان معروف و بزرگی چون فرّخ غفّاری، ابراهیم گلستان، بهرام بیضایی، ناصر تقوایی، مرحوم نادر ابراهیمی، مرحوم علی حاتمی، داریوش مهرجویی و مرحوم عباس کیارستمی کار کند .
مجموعههای تلویزیونی و آثار هنری و سینمایی این بازیگر بزرگ بسیار است و کارنامه پر باری دارد. پدرسالار علاوه بر بازیگری در عرصه کارگردانی نیز فعال بوده و بعد از ورود به تلویزیون در سال ۱۳۴۷ بخش هایی از سریال خانه قمر خانم را عهده گرفت.
عکس محمدعلی کشاورز و دخترش
از آثار معروف و خاطره انگیزش می توان به سریال های دایی جان ناپلئون و مجموعه آتش بدون دود و نقش شاهکارش در هزاردستان در نقش شعبان بیمخ، مجموعه تاریخی سربداران و افسانه سلطان و شبان و سریال پدر سالار که بعد از به پدر سالار سینمای ایران معروف شد.
جوایز جشنواره ها
ایشان تاکنون جوایزی نیز کسب کرده که می توان به جایزه سیمرغ فجر برای فیلم مادر اشاره
کرد و همچنین دارای نشان درجه یک فرهنگ و هنر نیز می باشد
اهل تماشای تلویزیون نیست و اصلا نگاه نمی کند. بیشتر کتاب و مطالعه می کند و یک سال بیشتر است که بیرون از منزل نمیرود ، چون با واکر رفت و آمد سخت است . کتاب های ابنسینا، عطار نیشابوری، فردوسی، سعدی، حافظ و…را میخواند.
به گفته وی دنیای مجازی کشنده است و میانه خوبی با اینترنت و فضای مجازی ندارد. وی می گوید : امروزه جوان ها غرق در تکنولوژی و دنیای مجازی شدهاند، دنیایی که فکر میکنم باعث نابودی دنیای واقعی میشود.
موبایل، کامپیوتر، اینترنت و… جای خانواده، کتاب را گرفته و صحبت با خانواده کم شده و کسی حوصله دیگری را ندارد. من آنقدر از این تکنولوژی بدم میآید که حتی موبایل هم ندارم و هیچ وقت هم احساس نکردم به آن نیازی دارم.
ارج و حرمت تئاتر در قدیم
کشاورز درباره پوشش و ظاهر بازیگران تئاتر و ارزش نهادن به تئاتر گفت: در قدیم اگر کسی با پوشش نامناسب به تئاتر میآمد دکتر فروغ، بنیانگذار تئاتر آکادمیک ایران او را تنبیه میکرد و میگفت اینجا سالن تئاتر و باید دقت بیشتری در انتخاب لباس داشته باشید. من با علی نصیریان، اسماعیل شنگله، حمید سمندریان، عزتالله انتظامی، علی حاتمی، عباس جوانمرد و… همدوره بودیم
همچنین ببینید:
بیوگرافی ثریا قاسمی بازیگر و همسرش رحیم برفراز و فرزندان
علت فوت محمدعلی کشاورز
سیدمحمد طباطبایی مدیر موسسه هنرمندان پیشکسوت با تایید این خبر گفت: محمدعلی کشاورز ساعتی پیش در بیمارستان آتیه و بر اثر عوارض ناشی از کهولت سن و نارسایی کلیوی و ریوی درگذشت.
کشاورز که متولد سال ۱۳۰۹ در استان اصفهان بود در سالهای حضورش در عرصه هنر کارهای زیادی در عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون از خود به جای گذاشته است.