بیوگرافی محمدحسین پویانفر مداح
محمدحسین پویانفر (Mohammad Hossein Poyanfar) مداح و روضه خوان اهل بیت متولد ۱۳۶۳ در تهران بوده و لیسانس روانشناسی دارد
محمد حسین پویانفر به واسطه سابقه خانوادگی خود در هیئت و مداحی فعالیت خود را در این زمینه از دوران کودکی آغاز کرد.
او در خانواده ای مذهبی متولد شد او پدربزرگ مادری و پدری اش هر دو سر هیات بودند و به واسطه پیشینه خانوادگی از دوران کودکی با اهل بیت آشنا و در مکتب امام حسین علیه السلام بزرگ شد ایشان حضور خود را به عنوان یک مداح از عنایات آقا سید الشهدا می داند
در سال ۷۲ پدر خود را از دست داد او در همان دوران و قرائت قرآن مشغول بود و چندین سال به صورت کاملاً حرفهای قرائت قرآن را ادامه داد و شروع مداحی خود را به صورت یک اتفاق میداند شروع فعالیت مداحی محمدحسین پویانفر نزد حاج حجت کسری شکل گرفت و توانست هیئت ریحانه النبی را تاسیس کند پس از ملاقات حاج آقا حجت کسری در یک مراسم به صورت کاملا اتفاقی تصمیم می گیرد که مداحی را به صورت حرفهای دنبال کند
محمدحسین پویانفر مداح کیست و کجاست
بیوگرافی محمد حسین پویانفر مداح و روضه خوان اهل بیت متولد ۱۳۶۳ در تهران بوده و فارغ التحصیل رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی می باشد.
محمد حسین پویانفر مداح
بیوگرافی محمد حسین پویانفر مداح پویانفر نزد حاج حجت کسری شاگردی کرده و علاوه بر مداحی و روضه خوانی هیئت ریحانة النبی را نیز تاسیس
کرد که بزرگان و منبری های زیادی به این هیئت رفت و آمد دارند .
شروع فعالیت مداحی برای اهل بیت در خانواده ای مذهبی و دینی بزرگ شدم و هر دو پدر بزرگ هیئتی بودند.
زندگینامه محمدحسین پویانفر مداح
جد مادریم نیز مداح بوده و از کودکی پای روضه ها و مداحی های مداحان بزرگ و معروف آن زمان مینشستم و به
اینگونه از کودکی در دستگاه امام حسین و سیدالشهدا بزرگ شدم.
سید محمد موسوی مداحی می کردند.
بیوگرافی محمد حسین پویانفر مداح
مداحی های پویانفر
از روضه های خانگی و زنانه نیز مادربزرگم روزه ماهانه داشت که قدمت صد ساله دارد و نسل نسل چرخیده است .
من با عنایت و الطاف آقا سیدالشهدا در این راه های گذاشتم.
از سال ۷۲ بعد از از دست دادن پدرش شروع به قرائت قرآن کردند و چند سالی به طور حرفه ای به عنوان قاری قرآن مشغول بودم تا اینکه در سال ۱۳۷۷ حاج آقا حجت کسری را در یک مراسم سمنوپزان دیدم و بعد از آن تصمیم گرفتم که مداحی را نیز شروع کنم.
بیوگرافی محمد حسین پویانفر مداح
عکس های پویانفر مداح
کلاسهای آموزشی خودم را نزد حاج آقا کسری شروع کرده و به مدت دو ماه در مسجد فاطمیه تجریش
مشغول به آموختن مداحی شدم.
پیشنهاد میکنیم حتما بخوانید :
بیوگرافی مهدی رسولی مداح |
بیوگرافی حامد زمانی |
بیوگرافی جواد مقدم |
بیوگرافی ولی الله کلامی |
یکی از درسهایی که استان کسری به من آموخت این بود که شعرهای زیادی را باید حفظ کند و در این راه باید کوشا باشم.
بعد از آن کم کم شروع به خواندن و مداحی نزد بچه های کلاس و همچنین در مجالس و هیئت ها کردم.
بیوگرافی محمد حسین پویانفر مداح
اینستاگرام محمد حسین پویانفر مداح
اولین بار در دسته شهادت امام رضا علیه السلام در امامزاده صالح با پیشنهاد حاج آقا مداحی کردم.
هنوز هم بعد از سالها به ایشان سر میزنم و همیشه هر ساله لباس مشکی آن را در شب اول محرم در منزل
ایشان میپوشم و هر وقت احساس کنم ضعیف و یا انرژیم کم شده نزد ایشان می روم و شارژ می شوم.
بیوگرافی محمد حسین پویانفر مداح
هیئت ریحانة النبی و پویانفر
در سال ۸۰ با حاج آقا تصمیم گرفتیم که جلسهای برای بچههای شمیران داشته باشیم.
برای این هیئت سه اسم انتخاب کردیم که در نهایت وقتی که سه نام را در لای قرآن گذاشتیم و تا نام هیات را انتخاب
کنیم که ریحانة النبی بیرون آمد و ما هم آن را به عنوان نام هیئت انتخاب کردیم.
خودش درباره شروع فعالیتش در مداحی اینگونه توضیح میدهد:«این که چطور مداح شدم باید بگویم
که اولا و صددرصدش عنایت خود آقا سیدالشهدا بوده است.
امام سجاد علیه السلام فرمودند که روز عاشورا دیدم
که پدرم بعضی از دشمنان را به هلاکت می رسانند
ولی بعضی را کاری ندارند،
دلیل این کار امام را نمی دانستم تا این که
بعد از شهادت پدرم علم امامت به من رسید
و دیدم آن افرادی را که پدرم نمی کشت،
کسانی بودند که در نسل شان محب اهل بیت علیهم السلام خواهد آمد.
پس این منصب منصبی است که گرفتنی است
و نه دادنی، تمامش لطف آقا سیدالشهداست.
استادم حاج آقا کسری است،
اما حاج علی قربانی برایم الگو است.
ایشان را همه جوره دوست دارم
و هیچ وقت هم به گرد پایشان نمی رسم،
چه از لحاظ علمی و چه از لحاظ مداحی و خواندن.
اگر یک درصد ایشان هم باشم، احساس می کنم نوکری ما را پذیرفتند.»
دوران کودکی محمد حسین پویانفر
او میگوید در زمان کودکی ما مرحوم آیت الله مروی آنجا منبر می رفتند و حاج محمد آقای علامه و حاج سید محمد موسوی مداحی می کردند. مثل خانواده مادری مان خانواده پدری مان هم در مسجد فاطمیه تجریش حسینیه دارند. به همین منوال، ما هم از زمانی که چشم باز کردیم خودمان را در دستگاه سیدالشهدا، علیه السلام دیدیم. مادر بزرگم یک روضه هجدهم ماه دارند که فکر کنم قدمت 100 ساله دارد و از مادرشان به ارث رسیده، روضه ای با همان شکل و شمایل سنتی است که روضه خوان ها یکی یکی می آیند و می خوانند.
ماجرای مداح شدن
چطور مداح شدم باید بگویم، که اولا و صددرصدش عنایت خود آقا سیدالشهدا بوده است. امام سجاد علیه السلام فرمودند که روز عاشورا دیدم که پدرم بعضی از دشمنان را به هلاکت می رسانند ولی بعضی را کاری ندارند، دلیل این کار امام را نمی دانستم تا این که بعد از شهادت پدرم علم امامت به من رسید و دیدم آن افرادی را که پدرم نمی کشت، کسانی بودند که در نسل شان محب اهل بیت علیهم السلام خواهد آمد. پس این منصب منصبی است که گرفتنی است و نه دادنی، تمامش لطف آقا سیدالشهداست.
فوت پدر و قاری قرآن شدن
من سال 1372 پدرم را از دست دادم. همان دوران بود که شروع به قرائت قرآن کردم و چند سال به طور حرفه ای قرائت می کردم. اما جرقه مداحی در یک اتفاق برایم خورد. سال 1377 به یک جلسه سمنو پزان که در محلات شمیران خیلی رسم است رفته بودم و آنجا حاج آقا حجت کسری را دیدم. خب از کودکی به همراه پدرم به مجالس ایشان می رفتم. خاطره بادام هایی که ایشان به بچه ها می دادند در ذهنم مانده بود. آقا حجت قرآن خواندن من را دیده بود و آن شب به من گفتند که چرا مداحی نمی کنی؟ گفتم که حاج آقا من اهل مداحی نیستم، گفت خدا پدرت را بیامرزد که آن موقع به من می گفت که این باید مداح شود. همانجا یکی از رفقا را صدا زد و گفت محمد حسین را فردا صبح بیاور خانه ما. (در ماه صفر جمعه ها صبح کلاس داشتند) من هم صبح زود رفتم منزل ایشان. تا نزدیکی فاطمیه به این کلاس می رفتم و تقریبا دو ماهی شد که فقط می رفتم و نگاه می کردم. استاد کسری به شعر حفظ کردن خیلی تأکید داشتند و در کلاس اشعاری را تایپ شده به بچه ها می دادند که حفظ کنند و جلسه بعد بخوانند.
یک بار که یکی از این اشعار را حفظ کرده بودیم، حاج آقا به من گفتند که بلند شو بخوان، گفتم حاج آقا بلد نیستم بخوانم که ایشان چند بار تأکید کردند بخوان، خیلی اضطراب داشتم چون بار اول بود. شروع کردم به خواندن و به بیت سوم یا چهارم که رسیدم گفتند بس است. من در عالم نوجوانی پیش خودم گفتم چقدر بد خواندم که ایشان با این همه صبوری گفتند نخوان. اما بعد از آن، ایشان به دوستانی که دور نشسته بودند گفتند که سینه بزنند و به من گفتند همین شعر را واحد بخوان. جرقه مداحی زمانی زده شد که ایشان بعد از خواندن واحد و فرستادن صلوات به من گفتند که اگر شش ماه به حرف من گوش بدهی می توانی محرم نرسیده یک جلسه بزرگ را اداره کنی. من هم با این حرف خیلی تشویق شدم و به برکت ایشان خیلی شعر حفظ کردم
امام حسین محافظ دستگاهش است
1400 سال است که حافظ این دستگاه خود سیدالشهدا علیه السلام است. اگر کسی بخواهد آسیب بزند به خودش آسیب می زند. آسیب شناسی را بزرگتر ها باید انجام دهند، ما نباید حرفی بزنیم. از آن طرف در مباحث تربیتی می گویند که اگر می خواهی پسرت کتاب خوان شود نباید مدام به او بگویی که کتاب بخوان، اگر خودت کتاب دست بگیری و بخوانی، بچه ات هم کتاب خوان می شود. منظورم این است که تاثیر دیدن بسیار بیشتر از شنیدن است.
کسانی که زیر ذره بینند باید راه را درست بروند، وگرنه با حرف زدن چیزی درست نمی شود. من جوان اگر از بزرگترم عمل خوب ببینم شیفته می شوم . صحبت کردن با تندی هم تأثیری ندارد. الگو سازی درست بهتر از آسیب شناسی است. یک مثال بزنم، سیدعباس شوفر کسی بوده که اولیای خدا را این طرف و آن طرف می برده. این فرد در خاطراتش تعریف می کند که یک بار نظام رشتی را در خیابان دیدم که قدم می زند و صلوات می فرستد، گفتم که آقا نظام برسانمتان، نظام رشتی قبول نمیکند، بعد از کلی اصرار می گوید که آسید عباس هر یک قدمی که به طرف روضه برمی دارم ثواب هزاران حج برای من نوشته می شود. این الگو سازی است. حاج منصور اقای ارضی می گفتند من اگر با بنز بیایم به جلسه، کسی نمیگوید حاجی امد میگویند حاجی با بنز آمد. الگو سازی خیلی مهم است.