مهناز نداف یا مهناز ندافی از بازیگران قدسمس قبل انقلاب بوده که در چند فیلم و سریال تلویزیونی بازی کرده است او بعد از انقلاب راهی خارج از کشور شدو دیگر از سرننوشت او اطلاعاتی وجود ندارد.
ا با بازی در ملودرام های اشک انگیزی چون سلطان قلب ها و روزهای تاریک یک مادر ، روسپی ، قاتلین هم می گریند ، تمام کوشش خود را به کار بست تا کار متفاوتی را عرضه کند اما به طور کلی ، این فیلم ها قابلیت لازم را نداشتند و تماشاگر نخبه را جلب نمی کردند.
از اواخر دهه چهل ، فیلم سازان جوان و نو اندیش ، تحولی در سینمای ایران پدید آوردند. امید میرفت که آذر شیوا به خاطر استعدادی که در بازیگری داشت ، جذب این جریان شود ، اما فیلم سازان او را نادیده گرفتند. در واقع آنچه را که داشت نمی خواست و آنچه را که می خواست نمی یافت.
مدتی خبر های کذبی درباره درگذشت این بازیگر قدیمی منتشر کردند که صحت نداشته و یا حداقل می توان گفت موثق نیست!