بیوگرافی نادر سلیمانی و همسرش
نادر سلیمانی متولد 14 اسفند سال 1345 در شهر آبادان است بازیگر با سابقه سینما و تلویزیون است و موفق شده در فیلم ها و سریالهای زیادی بازی کند او را بیشتر با نقش های طنز میشناسند.
نادر سلیمانی تا 14 سالگی در منطقه ارتشی های کارون آبادان زندگی کرد، پس از شروع شدن جنگ به شهرستان ارسنجان فراس رفتند نادر سلیمانی فعالیت بازیگری را در سال 1375 با بازی در فیلم لاک پشت به کارگردانی علی شاه حاتمی شروع کرد. نادر سلیمانی متاهل است. همسر او پری صمدی نام دارد و حاصل ازدواج این دو، دو فرزند، یک پسر به نام هامون و یک دختر به نام یارسین می باشد.
بیوگرافی نادر سلیمانی بازیگر و همسرش کیست +عکس و اینستاگرام و سوابق و زندگی شخصی او را در این صفحه از مجله شبونه مشاهده نمایید.
زندگی شخصی نادر سلیمانی
نادر سلیمانی در تاریخ روز ۱۴ اسفند ماه سال ۱۳۴۵ در آبادان چشم به جهان گشوده است.
نادر سلیمانی تا سن ۱۴ سالگی در مناطق ارتشی های کاروان آبادان بود،
پس از آغاز جنگ تحمیلی هشت سال دفاع مقدس به شهرستان ارسنجان فارس سفر نمود و بعد از چند سالی که در ارسنجان سکونت داشت به خاطر کار و درس در زمینه هنرپیشگی و سکونت به تهران سفر کرد.
ایشان یک رستوران به نام دخمه دارد که مدیریت آن جارا خودش بر عهده دارد.
تاسیس رستوران
چند سالی میباشد، که بازگشایی شده و به طور رسمی به واسطه این هنرپیشه افتتاح شد.
فرزندان و همسر نادر سلیمانی
نادر سلیمانی سالهای دور با خانم پری صمدی ازدواج کرده است و دارای یک پسر بنام هومان و یک دختر بنام بارسین دارند.
آقای سلیمانی رستوران خودش را با جمله :
«با خیال راحت، میل کنید، سم ندارد!
افتتاح نمود.
این هنرمند توانمند وخوب کشورمان اکنون این رستوران را خودش مدیریت میکند.
همچنین ببینید:
بیوگرافی حمید لولایی بازیگر و همسرش
بیوگرافی رضا شفیعی جم و همسر اول و دوم
بیوگرافی نادر سلیمانی بازیگر و همسرش پری صمدی
بیوگرافی بیژن بنفشه خواه بازیگر و همسرش
بیوگرافی شیلا خداداد و همسرش و ازدواج اول
بیوگرافی سروش گودرزی بازیگر و همسرش
بیوگرافی افسانه بایگان بازیگر و همسرش
ایشان کار خود را در سینما در زمینه هنرپیشگی از سال ۷۵ با فیلم «لاک پشت» ساخته علی شاه حاتمی شروع نمود.
خلاصهای از این فیلم :
«محلول های قاچاق در ایران در چند مرحله لو می رود و فردی به اسم اسکندری در این رابطه به ایران میآید تا قضیه چگونگی لو رفتن محلول ها را دنبال کند.»
شهرت نادر سلیمانی
نادر سلیمانی فعالیت خود را در تلویزیون از سال 1372 با بازی در مجموعه پرواز 57 به کارگردانی مهران مدیری آغاز کرد.
وی باایفای نقش در سریال های تلویزیونی:
ساعت خوش و باغ مظفر ساخته مهران مدیری مشهور شد.
شروع بازی در سینما
نادر سلیمانی فعالیت سینمایی خود را در مقام بازیگری از سال 1375 با فیلم لاک پشت به کارگردانی علی شاه حاتمی ادامه داد.
- همچنین ببینید بیوگرافی شیدا خلیق بازیگر و همسرش
خلاصه : محموله های قاچاق در ایران طی چند مرحله لو می رود و شخصی به نام اسکندری در این رابطه به ایران می آید تا قضیه ی چگونگی لو رفتن محموله ها را پیگیری کند.
آقای نادر سلیمانی در سال ۱۳۸۷ با کاراکتر بسیار متفاوتی در فیلم پسرتهرونی حضور پیدا نمود.
خلاصه ای از این فیلم :
قاسم یک فرد فقیری می باشد، که پس از چندی شانش به او رو میکند و میتواند رونقی به کسب و کارش دهد، ولی پس از فهمیدن موضوع اصلی و راستگویی ستایش، حاضر نمی شود حق ستایش را پایمال کند و با این که میداند اگر راستش را بگوید در آخر به ضرر خودش به اتمام میرسد، ولی این کار را میکند.
فیلم های سینمایی نادر سلیمانی از جمله:
دینامیت سال ۹۷،
لاتاری سال ۹۶،
قهرمانان کوچک سال ۹۵،
۵۰ کیلو آلبالو سال ۹۴،
- همچنین ببینید بیوگرافی پوراندخت مهیمن بازیگر
دزد و پری سال ۹۴،
دریاکنار سال ۹۴،
نهنگعنبر سال ۹۴،
شانس، عشق، تصادف سال ۹۳،
بن بست هوشنگ سال ۹۱،
پیشونی سفید سال ۹۰،
خود زنی سال ٩٠،
دیو و دلبر سال ۸۹،
داماد خوش قدم سال ۸۹،
به دنبال خوشبختی سال ۸۸،
پسر تهرونی سال ٨٧،
یک اشتباه کوچولو سال ۸۷،
یک وجب از آسمان سال ٨٧،
سنتوری سال ۸۵،
نصف مال من، نصف مال تو سال ٨۵،
زن سمی سال ٨٢،
کلید ازدواج سال ۷۶،
مرد عوضی سال ٧۶،
لاکپشت سال ۷۵ .
سریال های تلویزیونی :
ساعت خوش سال ۷۳،
اومثبت سال ۸۲،
فوتبالیستها سال ۸۲،
تله تئاتر کالیگولا سال ٨٣،
باغ مظفر سال ۸۵،
پیامک از دیار باقی ۸۶،
مرد هزار چهره سال ۸۶،
ستایش ۸۹،
خانه اجاره ای سال ۸۹ ،
کلاه پهلوی سال ۹۱،
ما فرشته نیستیم سال ۸۲،
محله گل و بلبل سال ۹۴،
محله گل و بلبل ۲ سال ۹۵،
کاراگاه نجار سال ۹۶.
شبکه نمایش خانگی:
گنج مظفر سال ۸۶،
قهوه تلخ ۸۹،
شوخی کردم سال ۹۲،
دندون طلا سال ۹۴.
کار نادر سلیمانی برای کودکان
از قدیم میگویند کاری که برای کودکان ساخته میشود باید یک سر و گردن از دیگر کارهای ساخته شده بالاتر باشد. چون کودکان همان نسل آینده هستند و اگر ما برای کودکان کاری مناسب نسازیم، در واقع به آیندهمان بیتوجهی کردهایم. به این دلیل است که کار کودک باید ساختاری منسجم و قوی داشته باشد و صد البته که سخت هم هست؛ چون کودک هر دقیقه در ذهنش اتفاقات تازهای را خلق میکند و اگر ما اینقدر قدرت نداشته باشیم که بتوانیم ذهن کودک را در همان لحظه، جذب کارمان کنیم باختهایم.
در محله گل و بلبل دو عامل خیلی مهم از سوی سازندگان مورد توجه قرار میگیرد؛ یکی تربیت صحیح کودک و نحوه برخوردش با بزرگتر و دیگری پرورش صحیح استعدادهایش. به نظرم تا به اینجا هم در این زمینه موفق عمل کردهایم و تلاش نویسنده و کارگردان و دیگر عوامل همین بوده که پا به پای کودک پیش برویم و به هدایت ذهنش کمک کنیم.
وقتی در روستایی فقط یک مدرسه داریم، آن مدرسه تنها ۱۲ دانشآموز دارد و در کل روستا هم یک تلویزیون بیشتر وجود ندارد، اما باز با این حال محله گل و بلبل را میبینند و از آن فیلم و عکس گرفته و برایمان میفرستند، چه معنایی دارد؟ آیا به منزله موفقیت کار نیست؟ ما به زور وارد خانه کسی نمیشویم. من وقتی برای کودکان کار میکنم، دلم میخواهد مثل خودشان کودک بشوم و با لحن خودشان صحبت کنم و اگر روزی در این قضیه موفق نباشم، مطمئن باشید این کار را کنار میگذارم.چند سوال هم از «معمای شاه» بپرسم.
در این مجموعه هم در قالب نقشی کاملا متفاوت ظاهر شدید و نقش شخصیتی شناخته شده را ایفا کردید. از چگونگی به تصویر کشیدن شخصیت شعبان جعفری بگویید.نقشی را که در این مجموعه بازی کردم خیلی دوست دارم و از آقای ورزی بابت سپردن این نقش به من سپاسگزارم؛ به نظرم مردم داوران خوبی هستند، خودشان خوب تاریخ را در یاد دارند و در موردش قضاوت میکنند.
من به سیاه یا سفید بودن مطلق شخصیتها معتقد نیستم و تلاشم این بوده شخصیتی ارائه کنم که مردم در موردش فکر کنند و خود تصمیم بگیرند. از نگاه دراماتیک هم این قضیه درستتر است. تلاشم را برای ایفای درست نقش به کار بردم و امیدوارم مردم هم دوستش داشته باشند.
علاقه به مطالعه
من وقت زيادي براي مطالعه رمان ندارم اما بيشتر داستانهاي كوتاه ميخوانم. موقعيت كاري ما به گونهاي است كه وقتي در فيلمي بازي ميكنيم بايد در داستانش غوطهور شويم. اگر قرار باشد بازيگر كتاب ديگري را بخواند ممكن است از فيلم سينمايي و سريال بلندي كه در آن بازي ميكند، غافل شود. برای همين زمانهاي بيكاري شخصاً دنبال داستانهاي كوتاه و نمايشنامهها هستم. داستانهاي چخوف را خواندهام و دوست دارم و بارها ميخوانم.
نويسنده محبوب من نيكلاي گوگول است و كتاب «لالايي» او را خيلي دوست دارم. آثار داستايوسكي و چخوف را خواندهام. دلیل اين موضوع را بايد از درون من پيدا كنيد. ميان نويسندگان ايراني محمود دولتآبادي و ميان شاعران، فروغ فرخزاد و زندهياد احمد شاملو را دوست دارم. همين جا بايد اعتراف كنم كه هيچ ادعاي روشنفكري ندارم. گاهي مطالبي براي خودم مينويسم. با وجود اینکه حافظ و سعدی را خواندهام شعر نو را هم خیلی دوست دارم و خيلي زياد مطالعه ميكنم. منظورم شعر نويي است كه بتواند با من سخن بگويد.
هر کسی به شیوهای مطالعه می کند. مثلاً برخی در كتابخانه كتاب ميخوانند. آنجا حكومت سكوت است و حتي ورق زدن بايد با آرامش باشد. اما يك بازيگر نبايد در قلب خودش كتاب بخواند. او بايد كتاب را بلند بلند بخواند و اين جزو يكي از درسهاي سينماست. بازيگر بايد با آنها تصويرسازي كند و به قدرت بيان و خلاقيتش اضافه كند. حالا من كجا ميتوانم بلند بلند كتاب بخوانم؟