بیوگرافی پدرام صادقی مجری و داور (شهروند و مافیا) و همسرش +عکس و اینستاگرام

بیوگرافی پدرام صادقی مجری و داور شهروند و مافیا و همسرش +عکس

پدرام صادقی، ۳۳ سال دارد و ۱۱ سالی است که کار خبر می‌کند؛ در دو فصل اول مسابقه «شهروند و مافیا» به عنوان بازیکن، از فصل دوم به عنوان مدیر روابط عمومی و از فصل پنجم هم به‌عنوان کارشناس داوری حضور داشته‌است.

پدرام صادقی مجری صداوسیما بوده که داور و مجری برنامه شهروند و مافیا را که این شب ها از شبکه نسیم پخش میشود را بر عهده دارد او متولد 1368 بوده و با اجرای برنامه شهروند و مافیا به شهرت دست یافت.

پیج اینستاگرام پدرام صادقی Pedram Sadeghi میباشد.

بیوگرافی پدرام صادقی مجری و داور (شهروند و مافیا) و همسرش +عکس و اینستاگرام

بیوگرافی پدرام صادقی

پدرام صادقی، 33 سال دارد و 11 سالی است که کار خبر می‌کند؛ در دو فصل اول مسابقه «شهروند و مافیا» به عنوان بازیکن، از فصل دوم به عنوان مدیر روابط عمومی و از فصل پنجم هم به‌عنوان کارشناس داوری حضور داشته‌است آقای پدرام صادقی فارق‌التحصیل و مدرس رشته حسابداری با بیش از 12 سال سابقه اجرائی در سمت‌های ریاست حسابداری، مدیر حسابداری، مدیریت مالی و … هستند. کتاب‌های صفر تا صد حسابداری و نکات کلیدی مصاحبه شغلی توسط ایشان تحریر و به چاپ رسیده است. همچنین آقای پدرام صادقی عضو انجام حسابداری ایران می‌باشند.

برنامه شهروند و مافیا یکی از برنامه های تلویزیونی بوده مه محمد رجایی کارگردان، علیرضا سلطانی تهیه‌کننده، پدرام صادقی و نوید نیک پور داوران مسابقه، سینا مطلم ایده پرداز و داور، سویل امینا نویسنده و علیرضا مولایی کارشناس رسانه این مسابقه در این پاسخگویی مشارکت داشتندو با پاسخ به تماس های مردمی نظر مردم درباره این برنامه را شنیدند.

بیوگرافی پدرام صادقی مجری و داور (شهروند و مافیا) و همسرش +عکس و اینستاگرام

اجرا و داور برنامه شهروند و مافیا

پدرام صادقی میگوید پس از تغییراتی که رخ داد، از طرف کارگردان برنامه به بنده پیشنهادی را در رابطه با داوری این مسابقه دادند که طبیعتا پیشنهاد جذابی بود و بنده هم پذیرفتم.

این اولین برنامه است که در این سبک اتفاق می‌افتد، سابق برآن به عنوان یک علاقمند این بازی را انجام می‌دادم؛ طبیعتا از افراد این حوزه برای داوری می‌خواستند انتخاب کنند، حالا سعی کردند از کسانی که در این حوزه شناخته‌شده‌تر بودند، انتخاب کنند؛ باعث افتخارم بود که داور چنین برنامه متفاوتی باشم.

فکر می‌کنم فصل اول بیشتر به جای ثبت نام، به‌صورت دعوتی بود؛ مسابقه تازه داشت شروع می‌شد و کسی از این موضوع اطلاعی نداشت که بخواهد بیاید و ثبت‌نام کند. به تمام گروه‌هایی که در سطح کافه‌های مختلف بازی برگزار می‌کردند یا بازی می‌کردند، گفته‌شد و به ما هم طبیعتا که گفته‌شد چند نفر از همان گروهی که بازی می‌کردیم، رفتیم داخل مسابقه شرکت کردیم؛ حالا از فصل‌های بعدش هم که به‌صورت ثبت‌نامی بود، فصل دوم هم من دوباره شرکت کردم، تا فصل پنجم که به عنوان داور انتخاب شدم.

بیوگرافی پدرام صادقی مجری و داور (شهروند و مافیا) و همسرش +عکس و اینستاگرام

یک سری شاخص‌ها وجود دارد؛ در گروه اتاق فکر برنامه، متشکل از اعضای داوری، تهیه کننده و کارگردان به یک سری شاخص‌ها رسیدیم که براساس آن‌ها به عملکرد بازیکن‌ها در طول فرایند بازی نمره داده‌می‌شود، مثل تشخیص و فریب، استدلال و سناریو، تاثیرگذاری داخل بازی، ذهن و دقت و فن‌بیان و زبان بدن؛ اینجور موارد نمره خواهدداشت و در هر بخش نمرات متفاوت خواهدبود.

در نهایت امتیاز داورها با هم جمع می‌شود و میانگین آن به عنوان امتیاز شخص در نظر گرفته‌خواهدشد. در هر دوره از مسابقه، برای مثال در مقدماتی 80 نفر از 160 نفری که بیشترین امتیاز را داشته باشند به یک هشتم صعود خواهند کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *