یوهان فلودروس کیست و اهل کجاست
یوهان فلودروس (نام کامل یوهان هنریک نیلز فلودروس) دیپلمات سوئدی بوده و 33 سال سن دارد که به علت جاسوسی برای رژیم اسرائیل در تهران بازداشت شد وی در فروردین ۱۴۰۱ توسط وزارت اطلاعات ایران دستگیر شدو جرم او افساد فی الارض و اقدامات علیه امنیت کشور با همکاری رژیم صهیونیستی میباشد که در صورت تایید حکم اعدام در انتظار او خواهد بود.
بیوگرافی یوهان فلودروس
یوهان فلودروس تبعه و دیپلمات سوئدی متولد 1991 میلادی بوده و 33 سال سن دارد که در فروردین ماه ۱۴۰۱ توسط وزارت اطلاعات ایران دستگیر شد او به عنوان گردشگر وارد تهران شد و بعد از سفر به ایران زیر نظر وزارت اطلاعات ایران قرار گرفت و در نهایت به جرم همکاری با رژیم صهیونیستی و اقدام علیه امنیت ملی ایران دستگیر و به زندان منتقل شد و حالا دادگاهی او در آذر ۱۴۰۲ آغاز شده است.
ماجرای جاسوسی
به گزارش مجله شبونه در مرداد ۱۴۰۱ بود که وزارت اطلاعات اعلام کرد یک تبعه سوئدی را که در حال جمع آوری اطلاعات و ارسال آن به رژیم صهیونیستی بود دستگیر کرده است.
همچنین ببینید:
رفتارهای مشکوک این تبعه سوئدی باعث شد که وزارت اطلاعات به او مشکوک شود و او را زیر نظر داشته باشند همه رفتارها و اقدامات او خارج از رویههای گردشگری بوده است تا زمانی که قصد خروج از کشور را داشته تحت نظارت وزارت اطلاعات بود تا اینکه همکاری پنهانی این تبعه سوئدی با رژیم صهیونیستی تایید شد و دستور بازداشت وی صادر شد.
حکم اعدام
یوهان فلودروس حالا به جرم همکاری با رژیم صهیونیستی ارسال فی الارض محکوم شده است و حکم اعدام در انتظار او خواهد بود
بعد از بازداشت او بسیاری از مقامات اروپایی و سوئدی خواستار آزادی سریع وی شدند.
واکنش اروپا و سوئد
جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از آغاز روند محاکمه «یوهان هنریک نیلز فلودروس» تبعه سوئدی به اتهام جاسوسی برای رژیم صهیونیستی، وی را بیگناه خواند و خواستار آزادی فوری او شد.
بورل تصریح کرد: از ابتدای بازداشت وی، همواره این مساله را در هر رویداد یا تماسی با مقامهای ایرانی مطرح کرده و خواستار آزادی وی شدهام.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اضافه کرد که این اتحادیه «به تلاش خستگیناپذیر برای آزادی همکارمان یوهان و سایر اتباع اتحادیه اروپا که به طور خودسرانه در ایران بازداشت شدهاند، ادامه میدهیم.»
همشهری انلاین نوشت: همه اینها در شرایطی است که روابط ایران و سوئد طی سالهای اخیر به دلایل مختلف با تنشهای سیاسی مختلفی همراه بودهاست. دولت سوئد با انجام برخی اقدامهای خصمانه مانند «صدور بیدلیل هشدار سفر به ایران»، «دستگیری بیدلیل شهروندان ایرانی ازجمله حمید نوری»، «همکاری با گروههای معاند و تجزیهطلب» و همچنین «حمایت از رفتارهای اسلامستیزانه»، زمینهساز شکلگیری بیاعتمادی در روابط فیمابین شدهاست.