فیلم / اهانت و جسارت به ساحت قرآن کریم و امام حسین در آلمان

اهانت و جسارت به ساحت قرآن کریم در آلمان توسط عده از زنان بدکاری و ضدانقلاب که حواشی زیادی را در رسانه های کشورمان به وجود آورد و رفتار آنها مرد انتقاد کاربران فضای مجازی قرار گرفت.

ماجرای اهانت و جسارت به ساحت قرآن کریم در آلمان

روز گذشته عده ای از ایرانیان ساکن آلمان به مناسبت عاشورای حسینی راهپیمایی و عزاداری در خیابانهای این کشور انجام دادند که  تعدادی از زنان و مردان بدکاره با پرچم های شیر و خورشید اقدام به جسارت و توهین به امام حسین و قرآن کریم کردند.

فیلم / اهانت و جسارت به ساحت قرآن کریم و امام حسین در آلمان

این افراد با تمسخر عزاداری عزاداران حسینی در خیابانهای آلمان علیه مسئولان جمهوری اسلامی و اهل بیت فحاشی و بی احترامی کردند.

این در حالی بود که پلیس آلمان نظاره گر رفتار زشت و کثیف این اشخاص بود و هیچ عکس العملی برای برخورد با انها انجام نمیداد.

عزاداران حسینی سعی میکردند که به انها بی اعتنا شوند و به سوگواری خود میپرداختند اما این افراد دست بردار نبوده و به رفتار زشت و غیر اخلاقی خود ادامه میدادند.

این اولین بار نیست که پلیس اروپا به بی حرمتی افراد مخالف مسلمانان بی تفاوتی از خود نشان میدهند و هیچ واکنشی به افراد خاطی و هتاک انجام نمیدهند.

در پی اقدام تحریک آمیز تعداد قلیلی از معاندین در اهانت به کلام الله مجید و مقدسات اسلامی در شهر هامبورگ، کاردار سفارت آلمان در غیاب سفیر این کشور، توسط رییس اداره اول غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *