عروسی مسجد مکی زاهدان با حضور مولوی عبدالحمید عروس خانم قایم شد

عکس‌هایی از حضور مولوی عبدالحمید در یک عروسی که جنجالی شد. چیزی که گفته شد مراسم عروسی در مسجد مکی زاهدان در ۱۰۰زوج با حضور مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت برگزار شد.

عروسی مسجد مکی زاهدان با حضور مولوی عبدالحمید

عبدالحمید مدیریت مدرسه عالی دارالعلوم زاهدان را در سال ۱۳۶۶ و با درخواست عبدالعزیز ملازاده، بانی این مرکز، به درمان گرفت. او به‌عنوان پرنفوذترین شخصیت اهل‌سنت ایران می‌شود.

مولوی عبدالحمید یکی از چهره‌های جنجالی این روزها در سیستان و بلوچستان بوده که به تازگی در یک مراسم عروسی حضور پیدا کرده است که در نوع خود بسیار عجیب به نظر می رسید چرا که عروس در این مراسم حضور نداشت و همه حاضران در مراسم مرد بودند.

برخی از کاربران فضای مجازی نوشتن که مولوی عبدالحمید در حالیکه معتقد است از حقوق زنان دفاع می کند اما در مراسم عروسی حتی حاضر نیستند که زنان در مراسم حاضر باشند .

ماجرای مولوی عبدالحمید در یک عروسی که عروس خانم قایم شده بود

مولوی عبدالحمید ازچهره هایی بوده که در چند ماه اخیر مواضع تندی نسبت به دولت داشته و در نماز جمعه همیشه با حواشی و جنجال های روبرو بوده است.

همچنین ببینید:

دیدار رامبد جوان و شهاب حسینی با خانواده روح الله عجمیان

این روزها رسانه‌های ضد انقلابی به شدت از او  حمایت کرده و او را به عنوان یکی از طرفداران مردم می نامند.

عبدالحمید اسماعیل‌زهی (زادهٔ ۱۳۲۶) معروف به مولوی عبدالحمید،  امام جمعه اهل سنت مسجد جامع مکی شهر زاهدان، مدیر مدرسه عالی دارالعلوم زاهدان، عضو اتحادیه جهانی علمای مسلمان، عضو مجمع جهانی فقه اسلامی و مدیر شورای هماهنگی مدارس اهل‌سنت سیستان و بلوچستان است

ماجرای مولوی عبدالحمید در یک عروسی که عروس خانم قایم شده بود

آقای مولوی عبدالحمید! کاش حداقل تاریخ را درست خوانده بودید

فارس پلاس؛ روایت روز- محمدصادق علیزاده در صفحه شخصی‌اش نوشت: چقدر دنیا کوچک است و حقیر. از یکسو نظام سیاسی شیعی که بنیانگذار و رهبر فعلی‌اش هر دو فقهایی شیعی‌اند، مدافع حقوق و تمامیت ارضیِ فلسطینیان اهل تسنن‌اند و عالم اهل تسنن دیگری در همان نظام سیاسی شیعی، صندلی از زیر پای آرمان فلسطین واحد می‌کِشد و به آن جفت‌ پا می‌اندازد. سوای این دیدگاه‌های ساده‌انگارانه، جناب مولوی گویا تاریخ را هم خوب نخوانده‌اند.

پرونده دو دولتی در فلسطین فارغ از آنکه چقدر قابل دفاع است مدت‌هاست که بایگانی شده. نه اسرائیل وقعی به آن و تعهدات اسلو می‌نهد و نه خبری از چریک فلسطینی عقال بر سر یاسرعرفات هست که مهم‌ترین جریان فلسطینی حامی دودولتی بود و از قضا به دلیل دفاع از همین تز هم در نهایت از سوی فلسطینی‌ها طرد شد. آقای مولوی عبدالحمید! کاش حداقل تاریخ را درست خوانده بودید.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

یک نظر

  1. عبدالحمید مولوی سواد چندانی ندارد در حد کارشناس جز مذهبی هم نمی توان حسابش کرد.این نباید وارد اظهار نظرهای بزرگ درمورد مسولین واداره کنندگان ایران بزرگ شود .مولوی عبدالحمید در حدی است که در دعواهای طایفه ای اسماعیل زهی ونورزهی استان سیستان بلوچستان میتواند تاثیر گذار باشد واشتی بدهد درحد یک ریش سفید. ایشان اصلا از سیاست اندوخته ای اندکی هم ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *