آیا خداداد عزیزی افغانی است پدر خداداد عزیزی اصالتا اهل کجاست؟

اینکه آیا خداداد عزیزی افغانی است یا خیر به نظر میرسد پاسخ مثبت است و پدر پدربزرگ خداداد عزیزی از کشور افغانستان به مشهد مهاجرت کرده اند و در یکی از روستاهای شهرستان فریمان ساکن شدند ام پدر خداداد عزیزی در ایران به دنیا امده است به هر حال برخی از فرهنگ های روستاهای مرزی مشهد با افعانستان مشابه است.

آیا خداداد عزیزی افغانی است

چهره خداداد عزیزی شباهت زیادی به افغان ها دارد و در اوایل حضورش در فوتبال نیز این حرف و حدیث ها پیرامون خداداد عزیزی بود که آیا خداداد عزیزی افغانی است یا خیر؟

خداداد عزیزی در روستای چشمه یخی واقع در شهرستان فریمان مشهد که حالا به استان خراسان رضوی تبدیل شده به دنیا اماده است پدر و پدر بزرگش نیز اهل همین روستا هستند اما با توجه به شباهت خداداد عزیزی به پدرش به افغان ها برخی ها معقدند که او اصالتا اهل افغانستان است و شاید پدر بزرگش یا پدر گدربزرگش از افغانستان به روستایی در فریمان مهاجرت کرده است.

آیا خداداد عزیزی افغانی است پدر خداداد عزیزی اصالتا اهل کجاست؟

پدر خداداد عزیزی اصالتا اهل کجاست؟

کاربری در تویتر مدعی شده است که خداداد عزیزی اصالتا هزاره افغانی است و کم نداریم در مشهد و دیگر جاها هزاره های که زمان انقلاب می‌آمدند چون رهبر شیعیان افغانستان عبدالعلی مزاری شاگرد امام خمینی بود و وقتی برگشت آنجا تبلیغ امام خمینی را میکرد و انقلابش را زمان وفاتش هم لب مرز و در مشهد غوغایی به پا کردند.

به هر حال احتمال دارد اجداد خداداد عزیزی به افغانستان برگردد منظورمان دوران بسیار دوری که افغانستان بخشی از خاک ایران محسوب میشد که با جنگ هایی که صورت گرفت از خاک ایران جدا شد.

صحبت های خداداد عزیزی

سال ۵۵ بود که ما از روستا به مشهد آمدیم؛ روستای ما از توابع فریمان بود. جایی که اجدادم در آن به دنیا آمده بودند. از آن محیط به شهر آمدیم. پدرم به هر دلیلی این تصمیم را گرفته بود و قبل از آن هم در کوی رضاییه خانه ای گرفته بود که بتوانیم در مشهد مستقر شویم. دوران کودک من در محله کوی رضاییه گذشت. دوره ابتدایی و راهنمایی را در همین مرحله گذراندم. همه خاطرات کودکی ام در همین محله گذشت.

آیا خداداد عزیزی افغانی است پدر خداداد عزیزی اصالتا اهل کجاست؟

فوتبال کوچه خیابانی که بارها درباره اش شنیده ایم را در همین محله یاد گرفتم. فوتبال گل کوچیک با آن دروازه های کوچک که هیچ وقت برای مان به صرفه نبود دورش را با تور بپیچیم. دورش را گونی می گرفتم که توپ رد نشود. دیر به دیر گونی ها ریش ریش می شد و دوباره دور هم جمع می شدیم و دروازه ها را گونی پیچ می کردیم. حتی تا زمانی که به ابومسلم رفتم هم در همان محله ماندیم. تا سال ۷۰ که من به سربازی رفتم و برگشتم و بعد هم در فتح بازی می کردم کوی رضاییه محله ما بود. کوی رضاییه جزو محله های جنوب شهر مشهد است اما خوبی اش این بود که تا حرم راهی نبود. دلت که تنگ می شد ۱۰ دقیقه بعد رو به روی حرم آقا امام رضا (ع) بودی.

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

11 نظر

  1. افغانی ها حالا که ایران رو گرفتید حداقل مردانگی داشته باشید وقتی نمی‌تونید خودتون رو ب ایران بچسبانید ایرانی ها رو ب خودتون نسبت ندهید چون خدا از این ک هستید بیشتر می زندتون و منفورتر می شید خداداد قیافش شبیه شماست ولی خون ایرانی تو رگ هاشه سردار آزمون همینطور رئیسی همینطور …چرا سعی دارید با ذات کثیف خودتون جامعه مارو ب گند بکشید البته کشیدید…

  2. علیرضا دهقانی

    خداداد عزیزی اصالتا ایرانی الاصل است و خون ایرانی تو رگهایش جاریست همه دوستش دارند تو مشهد یه خاندانی به نام جامی ها هستند که اونها هم چشمهای تنگ و زیبایی دارند و ایرانی هستند یادآور میشوم که افغانستان جزو خاک ایران بوده و باید افتخار کنند

  3. سیدامیرهاشمی

    سر و صدا نکن مهرانه جان ، اگر انسان بدربخوری بودی ایرانی هستی حتی اگه پشت کوه به دنیااومده باشی ، اما اگه منفعتی نداشته باشی افغانستانی و هندی و پاکستانی و عراقی هستی حتی اگه خون ایرانی تو رگات باشه . الان شاید متوجه نشی اما قول میدم یه روزی میفهمی ، یا حداقل بچه هات می‌فهمند.

  4. احمد عطائی

    سلام خدمت شما دوستان عزیز طایفه ای در خراسان وجود دارد که معروف به خاوری هستند که از زمان قدیم در ایران بوده اند که از نظر شکل ظاهری به هزاره‌ها افغانستان شباهت دارند ولی از نظر خولق وخو هیچ شباهتی به افغانها ندارند هزاره‌های افغان مردومانی اصالتا آرام و باهوشی ومعمولا صلح طلب هستند وازنظر فیزیکی ضعیف ولی خاوری هاخراسان کاملا برعکس مردمانی به شدت جنگجو وازنظر فیزیکی قوی هستند غرابت مرزی هم درست نیست چون اولا خاوریها و هزاره‌های افغان هیچ خویشاوندی باهم ندارند بلکه ازیدیگر هم دوری می کنن ودوم که خاوریها علاوه بر خراسان در استان گلستان هم ساکنن

  5. ایلیا اربابی

    به اینا میگن ایل خاوری که نصف خراسان از این ایل هستن اینا ترک بودن که به خراسان اومدن چند سال هست در ایران هستن و خودشون رو ایرانی میدونن خیلی هم بیشتر افغانی هارو اذیت میکنن تا سایر مردم

  6. ایلیا اربابی

    چقدر این افغونی ها پرو و بی‌شعور هستن آقا ما خاوری ها ایرانی هستیم و مردمان میهن پرستی هم هستیم اصلا هم از جماعت افغانی خوشمون نمیاد لطفا به ما مردم ایرانی و میهن پرست احترام بزارید

  7. برای همتون متاسفم باورم نمیشه هموطن هام اینقدر نژاد پرستند و وانسان را بر اساس خاک اش’و رنگ و قیافه طبقه بندی می‌کنند آنها در این’عصر .از ایرانی بودنم خجالت کشیدم.بی جهت نیست اینقدر عقب مانده شدیم .چون کسب جز خودمون را آدم حساب نمی‌کنیم وترکش این خودشیفتگی را خودمون داریم پس میدیم و باز نمی‌فهمیم. به امید آزادی مغز های زنگ زده .

  8. با سلام در توضیحات بالا نام روستا به اشتباه چشمه یخی ذکر شده که درستش چشمه ایلخی هست ،که کلمه ایلخی ریشه در فرهنگ لغت ترکی دارد . قومیت اهالی اون منطقه ارتباطی با افغان ها نداره و قومیت جدایی از اون ها هستن که به خاوری ها در استان خراسان معروف هستند مثل اقوام کرد و ترک استان خراسان و از سالیان سال بالغ بر ۱۵۰ سال قبل که مدارک و مستنداتش موجوده هست در این منطقه زیست داشتن ، این ۱۵۰ سال کاملا مستند هست هر چند که بیشتر ازین سالها در این مناطق بوده و زندگی کردن و قومیتی کوچ کرده از مناطق غرب افغانستان نیستند همونطور که بلوچ ایران و بلوچ پاکستان داریم ترک آذربایجان و ترک ترکیه داریم خاوری ها هم اصالت ایرانی دارن و تماما عرق ملی اون ها به ایران هست و هیچ عرقی به افغانستان ندارند و برای اثباتش هم کافیه که ببینم چقدر شهید تقدیم جنگ تحمیلی کردیم و من خودم هم با افتخار یک خاوری هستم .

  9. سردار شهید بابا نظر و سردار شهید علمیردانی قسمتی ازین شهدای عزیز هستند

  10. کورو‌ش کبير

    با سلام. ایشان خاوری هستن اصالتا و خاوری ها که در قدیم به آنها بربری می‌گفتن و نان بربری هم از همین اقوام هستن اصلا و ابدا ربطی به افغانستان ندارد و بنده به‌عنوان کسی که پدرم خاوری بوده است و رضائیه مشهد به دنیا آمدم و رشد کردم و پسر دایی ام در کودکی با خداد عزیزی فوتبال بازی می کرد می گویم که افغانی بودن خداد و یا ریشه افغانی داشتن ایشان چرت و پرت محض هستش. در آخر هم می گویم افغونی برگرد برو افغاستان پیش همون طالبان. گم شو برو.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *