فیلم و ماجرای کامل دست بوسی سید محمود دعایی دست رئیسی و واکنشها به فیلم بوسیدن دست ابراهیم رئیسی توسط سید محود دعایی و علت بوسیدن دست رئیسی توسط دعایی چه بود؟ جزئیات را در این صفحه ببینید.
دست بوسی که باعث شده سید محمود دعایی به آن واکنش نشان بدهد و رسانه های تخریب کننده او را مورد پیگیرد قضایی قرار بدهد.
فیلم دست بوسی محمود دعایی
در مراسم دیدار ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان با برخی از اهالی رسانه حواشی به دنبال داشت .
محمود دعایی مدیر مسئول روزنامه اطلاعات به محض دیدن ابراهیمرئیسی اقدام به بوسیدن دست او کرد که البته آقای رئیسی از این کار او جلوگیری نمود.
واکنشها به دست بوسی دعایی
در این باره پایگاه شعار سال به حمایت از محمود دعایی پرداخت و نوشته همه کسانی که با صفات باطنی سیدمحمود دعایی آشنا هستند می دانند که هیچ نیت سیاسی و اقتصادی خاصی در این کار او نبوده است البته ایشان باید به این موضوع توجه میکردند که در موقعیت عمومی و زمینه های سیاسی قرار دارد و نباید چنین کاری را در در مقابل رسانه ها انجام می داد این اقدام او میتواند باعث شود که برخی ها سوء استفاده کنند.
کامبیز مهدیزاده (شاه داماد آقای روحانی) در انتقاد به رفتار محمود دعایی و کنایه سنگین به علم الهدی، نوشت: آقای دعایی گرامی، برایمان قابل احترامید. میدانم از روی خضوع و ادب این کار را کردید، اما به قول شهریار فوتبال ایران، فقط دست پدر و مادر را باید بوسید. مردم انقلاب کردند تا دست بوسیها جمع شود،