رسول نجفیان بازیگر و خواننده در برنامه زندگی پس از زندگی تجربه گر مرگ بود قسمت سیزدهم فصل ۴ زندگی پس از زندگی سه شنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ را در ادامه ببینید.
رسول نجفیان در برنامه زندگی پس از زندگی درباره تجربه مرگ خود صحبت کرد او گفت که در دوران کودکی آمپول پنی سیلین به اشتباه به او تزریق شده و مرگ را احساس کرده است و روح از بدنش جدا شده است.
این بازیگر با یادآوری این نکته که در نوجوانی به آمپول پنی سیلین حساسیت داشته، توضیح داد: در سن ۱۶ سالگی به خاطر خوردن بامیه بدنم تاول زده بود و تب و لرز داشتم. حدود یک ماه بود که حالم خوب نمی شد. وقتی پزشک آمپول را به من تزریق کرد، یک حالت لرزشی به من دست داد. احساس کردم که دارم پرواز می کنم. به اطرافیان می گفتم من را بگیرید. دارم می روم. من بالا آمدم و اوج گرفتم. یک حس سبکی به من دست داد. با چشم می دیدم که دارم از تختی که روی آن خوابیدهام دور می شوم.
رسول نجفیان ادامه داد: حس عجیب و غریبی بود. احساس کردم تمام دردهایم رفت و یک آرامش سراغ من آمد. روح من از سقف عبور کرد. در آن لحظه سرشار از لذت بودم و از داروخانه بیرون آمدم. نردبان سیاهی که در پشت بام حمام محله بود را دیدم. آن حمام خط قرمز محله و یک بحث ناموسی بود و کسی حق نداشت به پشت بامش برود. بعدها که تعریف کردم آن بالا یک نردبان سیاه وجود دارد، اوستا حمومی با حالت دعوا به سراغم آمد و گفت تو حق نداشتی آن بالا بروی. هر چقدر برایش توضیح دادم که آنجا نرفتهام قبول نمیکرد.
فیلم کامل رسول نجفیان در زندگی پس از زندگی
در ادامه صحبت های رسول نجفیان را در برنامه زندگی پس از زندگی ببینید و بشنوید
رسول نجفیان کیست
رسول نجفیان بازیگر نام آشنای ایرانی است که علاوه بر بازیگری در حرفه ی خوانندگی، مجری گری و نویسندگی نیز فعالیت میکند. او متولد سال 1330 است و در تهران به دنیا آمده است. او برای نخستین در مدرسه تحت تاثر معلم خود به حرفه ی بازیگری علاقه مند شد و نخستین بار در سال 1348 در هنرکده ی آناهیتا فعالیت کرد. در زیر نوشته ی کوتاهی از زندگینامه او خواهیم خواند.
نجفیان دارای مدرک کارشناسی روانشناسی از بخش علوم تربیتی مدرسه عالی پارس سابق در سال ۱۳۵۶ است. بازی در تئاتر را از سال ۱۳۴۸ و بازی در سینما را از سال ۱۳۶۳ با فیلم صف ساختهٔ علیاصغر عسگریان آغاز کرد.
درباره زندگی پس از زندگی
«زندگی پس از زندگی» در فضایی فعالیت میکند که کماکان بسیاری از برنامهسازان و سریالسازان دنبال سریدوزی و کمتر به دنبال ایدههای نو میروند. البته امسال در میانِ چند برنامه رمضانی توجه به سوژه و ایدهپردازی دیده میشود اما رویِهم رفته کارِ خارقالعادهای از آب درنیامده است.
همچنین ببینید:
فیلم کامل/ مسعود نبی تجربه گر مرگ زندگی پس از زندگی
فیلم کامل زینب حیدریان تجربه گر مرگ زندگی پس از زندگی
فیلم کامل فاطمه سجادی تجربه گر مرگ زندگی پس از زندگی
بزرگترین آفت پیشروی رسانهها خصوصاً صداوسیما همین تکرار و نرفتن به سمت خلاقیت و نوآوری است. پخش نوستالژی با روشهای تکراری برنامهسازی متفاوت است؛ یعنی در واقع تکرار برنامهها و سریالهای خاطرهانگیز حتی برای مخاطب جذابیت هم دارد اما سوژه و روش تکراری برنامهسازی مخاطب را نسبت به آنتنِ تلویزیون ناامید میکند.