زنبور آسیایی یا زنبور قاتل آیا در ایران هم هست؟

زنبور آسیایی یا زنبور قاتل چگونه انسان را میکشد؟ آیا در ایران هم هست؟ (زنبور سرخ آسیایی) به همراه جزئیات را در ادامه این بخش از مجله شبونه مشاهده نمایید.

زنبور آسیایی یا زنبور قاتل

تعداد فراوانی زنبور آسیایی که معروفند به زنبور های قاتل (Murder hornets) در آمریکا دیده شده. هر کدوم شش سانتی متر طول دارند و نیش‌ این زنبورها توانایی کشتن انسان رو هم داره .دشمن زنبور های عسل هستند و به کندوی زنبور های عسل حمله میکنند زنبورهای فعال رو میشکند زنبورهای جوون تر رو هم میخورند

زنبور آسیایی یا زنبور قاتل آیا در ایران هم هست؟

از اونجایی که خیلی از کشاورزهای واشنگتون کشت و کارشون رو با گرده افشانی زنبورها توسعه دادند وزارت کشاوزی آمریکا شرایط قرمزی رو برای کشاورزها اعلام کرده
به مردم هم توصیه شده به شدت مراقب زنبور ها باشند!

این زنبور که با نام علمی «وسپا ماندارینا» شناخته می‌شود، بزرگترین زنبور از گونهٔ زنبورهای سرخ است که تا ۵ سانتیمتر رشد می‌کند و طول بال‌هایش بیش از ۷ سانتیمتر می‌رسد.

بنابر مطالعات حشره‌شناسی چرخهٔ زندگی زنبور سرخ غول‌آسای آسیایی در ماه آوریل آغاز می‌شود، به‌این ترتیب که نخست ملکه از خواب زمستانی بر می‌خیزد و آنگاه تمام گروه برای لانه‌سازی در زیر زمین آماده می‌شوند.

اما خطر زنبورهای قاتل در اواخر تابستان و اوائل پاییز بیشتر می‌شود زیرا آنها به کندوی زنبور عسل هجوم می‌برند. مهاجمان غول‌پیکر سر زنبورهای بزرگتر را می‌کنند و لاروها و شفیره‌های کندو را می‌خورند.

چند زنبور سرخ بزرگ می‌توانند ظرف چند ساعت یک کندوی بزرگ زنبور عسل را نابود کنند. امری که نگرانی مقامات ادارهٔ کشاورزی چند ایالت آمریکا از جمله ایالت واشنگتن را برانگیخته است.

یورو نیوز

 

ثبت بیوگرافی شما یا کسب و کارتان در گوگل ♥ آیا شما هم میخواهید بیوگرافی تان یا کسب و کارتان در گوگل ثبت شود؟ اینجا را ضربه بزنید
 

2 نظر

  1. محسن رزاقی ((سلام بر حامیان جانداران))

    باسلام و احترام
    ممنونم از اطلاعات خوبتان اما یک نکته را میخواستم عرض کنم:
    لازم بنظر می‌رسد باید نام زنبور را کاملتر عنوان فرمایید دقت بفرمایید، (زنبور سرخ غول‌آسای آسیایی) که شما نوشته بودید زنبور سرخ آسیایی در اینجا احتمال اشتباه پیش می‌آید زنبور سرخ آسیایی همان همان زنبور معروف به زنبور گاوی است که وقتی کلمه غولاسا را اضافه بکنیم موضوع کلی تفاوت می کند.

    می بخشید و سپاس از توجه شما.

  2. محسن رزاقی ((سلام بر حامیان جانداران))

    بالاخره در ایران مشاهده شده است یا خیر؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *