بازیگر نقش سعید در سریال هشت پا کیست
رضا اکبرپور بازیگر نقش سعید در سریال هشت پا متولد ۱۲ آذر سال ۶۵ است او دارای فوق لیسانس رشته ی علوم سیاسیبوده و با نقش اسماعیل در سریال گیلدخت به شهرت دست یافت.
او دوره های بازیگری را زیر نظر علی سلیمانی در سال ۱۳۷۹ گذراند و فعالیت های هنری خود را با تئاتر آغاز نمود.وی تجربه نویسندگی نیز دارد.
بیوگرافی رضا اکبرپور
رضا اکبرپور بازیگر ایرانی متولد ۱۲ آذرماه سال ۱۳۶۵ و اهل تهران است. یک برادر و سه خواهر دارد. وی متاهل و دارای یک فرزند است ، او در سریالهای «حوالی پاییز » و « گیلدخت» بازی کرده است.
به دلیل مشکلات مالی مدتی از بازی روی صحنههای تئاتر فاصله گرفت تا اینکه در سال ۱۳۹۰ با علی سراهنگ ( کارگردان و فیلمنامه نویس) آشنا شد ، در یک تئاتر بازی کرد و پس از آن در تله فیلم «زمانی برای ایستادن» بازی کرد که در جشنواره جام جم سال ۱۳۹۲ به عنوان سه فیلم برگزیده انتخاب شد .
سوابق
اقای اکبرپور در سال 79 در کلاس های بازیگری شرکت می کند و پس از یادگیری اصول بازیگری در چندین تئاتر شرکت می کندها که مورد استقبال زیادی قرار می گیرند اما متاسفانه بعد از یک بازه زمانی مجبور می شود به دلیل مشکلات شدید مالی بازیگری را کنار بگذارید و کاری پیدا کند تا بتواند کمی وضعیت مالی خودش را بهبود بخشید.
بازیگری را در منطقه ۱۱ تهران با چندین نمایش و کاراکتر در فیلم ها و مجموعه های متفاوت آغاز کرد
اولین فیلم کوتاهی که این بازیگر متولد دهه شصتی توانست در آن به خوبی خودش را در چشم بسیاری از کارگردانان و تهیه کنندگان فیلم ها جا دهد به نام زمانی برای ایستادن ساخته آقای علی سراهنگ بود که به عنوان فیلم برتر شناخته شد.امین ایمانی
همسر رضا اکبرپور
رضا اکبرپور چندی قبل ازدواج کرده و یک فرزند هم دارد.
سریال «هشت پا» در ژانر پلیسی-جنایی یکی از جدیدترین آثار تلویزیونی است که داستانی پر از معما و هیجان را به تصویر میکشد. این سریال به نویسندگی علی طالبآبادی و تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی در ۲۰ قسمت ساخته شده است. محصول مشترک مرکز سیما فیلم و معاونت فرهنگی اجتماعی فراجا (ناجی هنر) بوده و توسط موسسه فرهنگی هنری وصف صبا تولید شده است. با حضور بازیگران برجسته و داستانی جذاب، «هشت پا» توانسته از همان ابتدا مخاطبان بسیاری را به خود جذب کند.
مصاحبه با رضا اکبرپور
رضا اکبرپور در ادامه مصاحبه اش از اتفاقی تلخی که برایش اتفاق افتاده بود گفت : خداوند از قلب من آگاه است و می داند که شعار نمی دهم تنها چیزی که باعث شد در این حرفه دوام بیاورم و پایدار باشم عشق است. در آن زمان حدود 2 سال بود که ما فیلمنامه فیلم علی سرهنگ را می نوشتیم و من پلان به پلان فیلم را دیده بودم و بازی کرده بودم اما به یکباره به دلایلی من از این فیلم کنار گذاشته شدم !
متاسفانه یک سری جملاتی هستند که قلب آدم را به درد می آورند جملاتی مانند چرا باید عکس این پسر روی پوستر باشد؟ مگه این پسر کیه؟ گویا من همان زمان که به دنیا می آمدم حتما چهره شناخته شده ای می بودم! سوال من این است آیا باید از همان کودکی تام هنکس به دنیا می آمدم؟ آیا با این نگاه و طرز تفکر می توان توقع داشت چهره جدید به سینما معرفی شود؟ اینجاست که می گویم باید سنگ زیرین آسیا بود.
مادرم همیشه آیه ای از سوره انعام را برایم می خواند که مضمونش این بود : ” بی اذن خدا هیچ برگی از درخت بر زمین نمی افتد” این یعنی من را خداوند می بیند و بدون خواسته او قدمی از پیش نخواهم برد و خواست خدا از هر چیزی برایم با ارزش تر است. اینکه بین این همه بازیگر و علاقه مند و کارگردان طوری اتفاقات را رقم می زند که رضا اکبرپور به حسین نمازی برسد برای من نشانه است.
اتفاقی که برای من هنگام بازی این فیلم اتفاق افتاد شاید اگر برای هر فرد دیگری می افتاد او را به سمت افسردگی شدید می برد ولی تنها عشق بود که به من کمک کرد تا تحمل کنم و این مسیر را ادامه بدهم.