تاریخ انتشار 2 آبان 1400 – Study time 3 minutes
صیغه بارداری چیست و چگونه انجام میشود؟ ماجرای رحم اجاره ای و صیغه بارداری را در این صفحه از مجله شبونه مشاهده نمایید.
صیغه بارداری چیست
این روزها پدیده صیغه بارداری در برخی از شهرهای کشورمان به خصوص تهران طرفدارانی به دست آورده است زنانی که تجربه اجاره رحم و یا فروش تخمک و صیغه بارداری را دارند از این طریق به کسب درآمد می پردازند .
حدیث مرادیان خبرنگار روزنامه همشهری در این باره نوشته بازار بسیار شلوغ است اما گشت و گذار در آن بسیار دردآور…
معاوضه حس مادرانه با پول از کثیف ترین تجارت هایی بوده که از روی ناچاری در برخی از شهرها انجام می شود که ۹۰ درصد مادرانی که تن به این کار میدهند از طبقه محروم و حاشیه نشین های شهرها هستند.
کمبود مالی باعث شده که برخی ها عواطف شان را زیر پا بگذارند و برای گذراندن زندگی خود از هر راهی اقدام به کسب درآمد کنند
ماجرای رحم اجاره ای
خبرنگار همشهری آنلاین نوشته است که رحم اجاره ای فقط ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان معامله می شود صیغه بارداری اینگونه است که خانم های مطلقه و حتی باکره برای باردار شدن صیغه مرد می شوند و بعد از به دنیا آوردن فرزند او از یکدیگر طلاق میگیرند.
این معامله بین ۴۰ تا ۷۰ میلیون تومان بستگی به وزن و قد و رنگ پوست و زن متفاوت است
روزنامه همشهری آنلاین نوشته زن مطلقه ۲۸ ساله که فرزندی ندارد علاوه بر اهدای تخمک به صیغه بارداری هم تن داده است
او در مورد احساس اش نسبت به بچه و عذاب تحویل دادند گفت به این معاشرت ۹ ماهه دلبسته بودم برای چند ماه احساس کردم انسانم و حق زندگی کردن دارم اما این تجربه جزذاب عوارض روحی و جسمی هیچ چیز دیگری برایم نداشت از همه چیز مهمتر دردناکتر تحمل تغییرات فیزیکی بعد از زایمان در شرایط بود که فرزندم را از من گرفتند
حکایتهای یک مادر میانجی
اسمش رؤیاست. بار اول که رحمش را اجاره داد، دوقلو باردار شد و دیماه ۱۳۹۵ بچهها را به دنیا آورد. یکبار دیگر خردادماه ۹۷ فارغ شد و دفعه بعدش مهرماه ۹۸، حالا هم در حال مصرف دارو برای آماده شدن بارداری چهارم است. رؤیا هنوز ۳۳ساله نشده و به قول خودش یکیدو سال دیگر وقت دارد که مادر میانجی باشد. او میگوید اهدای تخمک برایش چندان به صرفه نبوده و بارداری برایش بهتر است، چون حواسش بیشتر به همه ماجراست؛ «برای اهدای تخمک پول دندانگیری نصیب آدم نمیشود. شاید ۳میلیون. آن هم اگر همه تخمکها را خالی نکنند و چیزی برای خود آدم بگذارند. معمولا هر بار باید ۲۰تخمک خارج شود. دکترها هم بهخاطر بیهوشی و عوارض پیشنهاد نمیکنند بیشتر از دو بار این عمل را انجام دهی. اما زایمان فرق میکند. مادر خودم ده شکم زاییده.»
رؤیا خودش میداند که این بارداریهای مکرر یعنی کمخونی، پوکی استخوان، بیماریهای رحم، لگن و عمر کوتاه. اما اینطور خودش را دلداری میدهد که میتواند اندک سرمایهای برای پسرش جمع کند. از آنجا که مادران میانجی باید زایمان موفقی پیش از این کار داشته باشند، او یک پسر دارد. رؤیا درباره کارش میگوید: «بعد از هر زایمان و برای آمادگی برای بارداری بعدی باید آزمایشهای سلامت بدهم که خیال خانوادهها را راحت کند. اگر کسی فشارخون، دیابت یا بیماری قلبی، ایدز و هپاتیت و سرخجه داشته باشد، نمیتواند مادر شود. این البته با این شرایط است که باید یکبار بارداری بیخطر و فرزند سالم هم داشته باشد و دارو مصرف نکند. خانواده هم باید راضی باشند که البته با همین نیاز مالی دل خانواده را بهدست میآورم.»
این چی زندگی هست شرم آور هست برایی مسئولین